Puiuti de Randunici 2008!! (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Pt mame de baieti:
i-ati decalotat????

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Simo, Ali, Clau
Olgutz chiar nu trebuie sa pleci daca simti in continuare ca acest forum iti face bine sufleteste.
Cat despre mine, am vorbit serios. Am sau n-am dreptate in ce spun, atata timp cat a ajuns sa ma buseasca plansul citind pe forum cum sunt jignita sau luata peste picior, e CLAR ca nu mai am ce cauta aici. Mi-am facut zic eu niste prietene adevarate, cand am putut am ajutat pe toata lumea si nu doar cu vorbe si emoticoane dulci, ci in modul cel mai concret si chiar daca "dau cu pumnul in masa" si chiar daca "afisez un aer de superioritate" nu am intentionat altceva decat sa ofer ceva bun din sufletul meu. Nu cred ca merit sa fiu facuta sa plang de nimeni de aici. In consecinta, repet, cine va mai dori sa stie de mine stie unde ma gaseste. Aici pe forum nu ma mai chemati, ca nici cu o mie de emoticoane frumoase nu mai calc.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, eu iti respect decizia ( intradevar , nimeni de aici n-are dreptul sa te faca sa plangi ) si stiu unde te gasesc. Te pupic si vorbim!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Clau, dar Rebe este si afara asa sau doar in casa?

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Pe Barosanel inca nu l-am decalotat...astept sa faca 5 luni si ceva si o sa vina nenea dr sa ii faca primul decalotarea,apoi o sa urmeze la "aparat"sotu,ca eu nu pot(David urla mereu cand i se facea decalotarea,bine,doar la inceput pana s-a obisnuit)...asa i-am facut si lui David si stiu ca se lasa cu niscai plansete si vaicareli,plus ca o sa fie si ceva sange..putin de tot,dar eu cum vad sange mi-e rauuuu!si tb dat apoi cu kanamicina sau tetraciclina,o crema care sa aiba ceva antibiotic in ea si la fiecare baita spalat mereu si dat cu crema pana o sa se "desprinda"mai usor..greu ,frate cu baietii astia!Acum la David e boierie ca se spala singurel

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Naty eu nu stiu unde sa te gasesc!? Ce fac??????

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

quote:
citat din mesajul lui ursuleata

Pt mame de baieti:
i-ati decalotat????

2
tiker
Mami de ursulet

raspuns NU
de ce nu am facut-o? pentru ca nu mi-a zis nimeni sa o fac (ex. pediatra de la maternitate, medicul de familie sau asistenta de copii), pentru ca sotul mi-a interzis (ca cica e risc de fimoza etc...a studiat el...) si pentru ca imi e al naibii de frica sa ii umblu la putzulica lui mine...ca Doamne feri de se sfarma ceva pe acolo...

ah da, si sa nu uit deseara sa iti las si tie o lingura de fasole...ceapa si vin vrei??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Offfff,Naty....imi pare extrem de rau!!!nu te mai necaji.....

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Simo, nici eu nu l-am decalotat pe Vlad cu toate ca de cate ori mergem la dr ea vrea sa-l traga de putza..si eu zic, nu, nu vreau sa-l decalotez! stiu ca se strange smegma. mi-e f frica sa nu faca infectie
of of of

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ursule, nu l-am. trag doar putin, la fiecare baie. pediatra mi-a zis ca e cam stramta treaba si s-ar putea sa fie nevoie de ajutor specializat. A zis ca mai lasam sa treaca o luna-doua, si eventual ma trimite la o tanti de la Medlife care cica are o mana foarte maiastra impreuna cu penseta ei si ca nici n-ar avea nevoie de anesteazie.

Monix si Cristina, felicitari despre dieta! tineti-o tot asa! eu mi-am facut deja 2 torturi, din care mai am si acum ceva portii la congelator.
Ariel cred ca asteapta sa ajunga la 50 kg si apoi sa ne scrie :)

Conflictul nu l-am citit cu atentie, pup toate fetele pline de personalitate implicate in conflict.

Ali, daca va luati tastatura noua, zic sa o tineti in punga :))
Delfinuta, imi pare rau ca ai inceput ziua cu nervi, ma doare sufletul si pt Seb care il si vad cum sta el suparici in camera lui austera acum, da si pentru mama-sa care exact asta ii trebuia pe cap zilele astea! Hai ca nu mai ai mult si ne trimiti vedere din Gibouti

simo, ce plina de peripetii e si viata voastra si pe tine, si pe ochi-frumosi-da-tristi-azi.

Scuze pt scrisoarea scurta, da precum am zis, citesc mai din 3 in 3, ca ma dor ochii. am fost la dioptron, sau cum s-o numi aparatu si cica nu prea imi recomanda inca okelari, ci "doar" sa stau departe de comp o vreme (!!!!) Si eu asta fac
Belea mare cu netul asta. imi dau seama ca e un viciu.
Gata, ma duc sa pun de un orez monti si sa sar pe trambulina ca sa lipesc tzatzele si burta la loc.

Geckolina, petrecere mumoasa!

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput