Puiuti de Randunici 2008!! (67)
Raspunsuri - Pagina 15
Olgutzika spune:
alinuitimergetastaspace ?
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
varuna spune:
Olga, Sofia sta deja in fundulet?
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH
Ali_bia spune:
quote:
citat din mesajul lui Olgutzika
alinuitimergetastaspace ?
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
now.
ursuleata spune:
afaraploua afaraploua afaraploua
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Olga, bine ai revenit! stiam ca esti o persoana inteligenta si ca tot ce zici zici de suparare.
avem nevoie de sfaturile tale!
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
PS: tot ce zici in legatura cu nemaintaratul pe forum. sa nu se interpreteze
2
tiker
Mami de ursulet
clauclau spune:
N-am disparut...am dormit cu fie-mea atarnata la tzatza ca nu mai puteam de somn. Si-apoi trebuie sa ma pregatesc pentru o noua noapte cu atomica de Rebecca!
Ma bucur ca ati revenit la sentimente mai bune. Va pup si va imbratisez pe toate!
Olgutza, o solutie ceva? Am vazut ca te framanti din cauza de Rebecca nocturna, eu azi am vorbit mai mult pe la zuze sa-mi dea un sfat ceva. Sa vad acum daca au mai dezbatut problema mea!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
CristinaGoji spune:
Amu poate va veti supara si pe mine, dar eu nu voi lua partea nimanui, desi am si eu anumite preferinte si nemultumiri, pe care le voi tine insa ascunse, asa cum am si facut-o pana acum, si bine am facut. Si cred ca de vina pentru degenerarea discutiei este orgoliul tipic romanesc si lipsa de toleranta, tot tipic romaneasca. Astept rosiile
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
underqueen spune:
quote:
citat din mesajul lui ursuleata
afaraploua afaraploua afaraploua
2
tiker
Mami de ursulet
silanoi silanoi silanoi
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
adriuta spune:
Buna stol...
Am niste arsuri de-mi vine sa mor. Asa ceva n-am avut de pe vremea cand eram gravida. Bai dar sunt arsuri din alea' ...groaznice..
Credeti ca s-ar putea sa fie de la dentist??? Am fost azi la dentist si mi-a tot pus tot felul de solutii din acelea cu gust ciudat.
Altfel... Voi ce mai spuneti?
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!