haideti sa vorbim despre AMANTE

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oocristina spune:

Catalina, "Iar adevarul este ca da, ne place sau nu, sunt sotii mai prejos de amante, cum spui tu.Si probabil de aceea in unele cazuri amantele devin sotii."
Da, aici ai dreptate. Sunt unele sotii care sunt parasite si sotul se casatoreste cu amanta. Dar in acest caz, nu mai vorbim de amanta. A, si nu inseamna nici pe departe ca sotia parasita este mai jos de actuala sotie.
Este clasic sa ne vorbi fostii parteneri de rau. Dar fosta este tot o sotie, fosta. Dar tot sotie. Nici mai sus, in nici un caz mai jos. Pentru ca barbatul nu este tinut cu lantul. Diferenta este doar de perioada de timp. Fiecare femeie are timpul ei.

"Dar stiu ca sunt amante celebre, ale unor barbati celebrii, care au schimbat istoria.(Mme de Pompadour, Elene Lupescu bla bla)"
Sa fie sanatoase aceste amante "celebre"! Ce este celebru la ele? Au fost iubite de barbati celebri si automat acest lucru le face celebre? Cu ce au schimbat istoria? Doar pentru ca au fost mai vizibile dpdv social? Desigur, si Mihai Eminescu a fost amantul Veronicai Micle. Vorbim de dragoste in afara casniciei.

Aaaa, aha, de aici ideea de a fi amanta cuiva important. Schimbi istoria! Da, doar nu este vb de Costel de la 3. Este vorba de barbati celebri si bogati.

Ancuta - Maria, nu lua discutiile noastre chiar personal. Nu este vorba de Catalina in mod personal. De mine, Cristina in mod personal. De Adina - Iulia in mod persoanl. De XIO in mod personal. Sincer, fiecare este raspunzator doar pentru viata lui.

Din partea mea este doar placerea de a-mi sutine parerile si principiile. Cred ca ideea de a combate si de a ne face mai liberale le ghideaza pe fete. De ce nu ai curajul la mai mult?
Si daca voi lua rosii in cap, ce? Poate cindva, nici nu stiu daca si cind, as putea fi si eu amanta cuiva. Niciodata nu spun niciodata.
Dar acum am aceste principii pe care le respect si le sustin. Poate ca atunci imi voi gasi si eu scuze, voi spune ca iubesc, bla, bla, bla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

oocristina, , poate trebuia sa dau nume, sa nu te simti vizata. Toti avem dreptul sa ne sustinem ideile, dar fara a jigni, cum am fost eu jignita.

-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Deja ati inceput sa faceti oda amantei ... amante celebre...
Dar de sotii celebre ati auzit?

Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Oocristina concluzia este ca nu putem generaliza. Nu putem face un clasament cu cine este mai prejos decat cine. Iar pe mine ma scoate din minti ideea cum ca sotiile sunt toate cinstite, suntem onorate daca suntem sotii,pana si amantei i se iarta ca a fost amanta daca devine sotie.
Nu imi place sa ma tiganesc, dar nu credeti ca vorbim cu multa, prea multa usurinta.Imediat avem o categorie, o descriere, un tipar pentru orice si oricine. Mult prea usor. Si stiti cum e cu piatra aruncata. Daca voi sunteti asa perfecte, de pus la rana, fara greseala si pacat va felicit din tot sufletul. Eu una nu sunt. Asa ca nu imi permit sa fac afirmatii despre persoane pe care nu le cunosc.
Si nu, nu vorbesc din povesti. Am avut si eu experienta mea. Dar nu cred ca sunt multe relatii in care nu au existat "scapari" de o parte sau alta. Acum depinde daca este o "scapare" sau o "cautare".

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Elle , printesa razboinica, scoti cuvintele din context si le asezi cum vrei ca sa mai poti arunca si tu putin cu buzduganu'. Ce naiba...te-a agresat vre-o amanta? Ti-a luat boii de la bicicleta? Sau pur si simplu te racoresti si tu. Ca in cazul asta propun un subiect separat sa ajute forumistele sa se racoreasca.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
citat din mesajul lui gabriella1

Xio,unde apari tu,apar si controversele ..

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Draga mea Gabriela. Conrtoverse nu stiu ce inseamna
Pareri diferite ale diverselor persoane de pe forum sunt insa in orice topic.
Imi este greu sa cred ca voi sunteti toti o armata de think-alike , si eu sunt diferita. Drept dovada uite ca mai sunt si alte controversate ca si mine cu idei la fel.
Dar apreciez ca ti-ai pus X-ul pe mine

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nici mie nu mi se pare normal sa aiba unul/una amanta/amant , dar asta se intampla.
Si eu , ca persoana X care nu o cunosc pe amanta Y nu pot sa spun ca e proasta , urata , jumatate de femeie , frustrata , sau mai stiu eu ce . Ca nu o cunosc.
Si nu are rost sa analizam cat e de proasta si penibila , ca sotia este inselata cu amanta. Daca intelegti unde bat.
Dar nici asta nu are nici o legatura , ca pana si Liz Hurley care in opinia mea ar trebui sa fie in dictionar langa cuvantul "doamna" "stil" a fost inselata de Hugh cu o prostituata banala.
Prin urmare , nimic nu este logic aici, dupa cum spuneam.

Oocristina , dragostea poate fi o scuza foarte buna. Nu este os cuza , este un sentiment.
Depresia este o boala.
TRistetea este o stare.
Toate astea pot fi scuze.
Cred ca uiti cum e sa fii indragostit. Dispare ratiunea atunci.
Nu vrei sa te gandesti la persoana cutare , dar e tot timpul in mintea ta . Incepi sa lucrezi si te trezesti ca de 10 minute iti imaginezi cum sunteti doar voi 2 pe lume si totul e roz.
Si cand persoana cutare iti raspunde inapoi e al naibii de greu sa nu faci ceva , in special in conditiile in care acasa ceva nu mai merge .
Nimic nu e corect in razboi si in iubire. Si nimic nu este logic .

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

...eu tot nu inteleg cum naiba de te loveste "iubirea" asta asa in moalele capului?!...asa subit!?
da' ma rog nu inteleg eu ca-s mai naiva...
ca daca ar fi dragoste la prima vedere..ca-n filme, hai ca as mai intelege...da'cum naiba ca daca apare asa dupa n ani(sau mai putin)? nu mai e la prima vedere parca

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

quote:
citat din mesajul lui mariuta

[quote]citat din mesajul lui violeta69

..de obicei in "domeniile" unde nu am experienta...si nici n-am trcut pe acolo nu imi dau cu parerea...
daca totusi se intampla(f rar ce-i drept...ca mai gresesc si yo )nu sunt atat de vehementa....
ca am mai zis yo ....sa spui ca ce buna e carnea de sant-bernard da' tu sa nu fi gustat niciodata mi se pare doar ca te hazardezi ca n-ai ce face!
in fine,ceea ce s-a intamplat cu mama,vecina,prietena,x-uleasca si x-ulescu nu se compara cu ceea ce traiesti pe propria piele...
ca inainte de...si eu ma bateam cu caramida in piept ca eu n-as face,n-as drege,nu as suporta...numai ca socoteala de acasa cu aia din targ nu se potriveste de nici un fel....

asa ca eu va pup...si va doresc ca niciodata sa nu aveti de-a face cu vreo draguta si nevinovata amanta

<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

sa inteleg ca doamnele care posteaza aici au experiente de amante, au fost vreodata in situatie? :)

doamnele nu protesteaza,doar isi spun parerea..
n-am experienta ca amanta,dar cum zicea cineva ...nu se stie niciodata
ocazii au fost..da' am eu ceva care nu ma lasa sa fiu amanta....n-am stofa
si nu-mi place sa fiu vioara a 2-a am o parere mai buna despre mine

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Mie mi s-ar parea dureros sa fii amanta. Adica nici nu esti platita ca cele de pe strada, nici nu esti respectata ca sotia de acasa.

Pe de o parte pe cele ce fac asta pentru bani le inteleg. E mai usor sa faci banul asa. Oameni si oameni. De regula ele sunt cel mai putin periculoase pentru ca isi dau repede arama pe fata.

Insa cand aud texte de astea de " vai m-am indragostit" in conditiile in care el are acasa nevasta si copii ma umfla rasul. La mine dragostea a trecut mereu si pe la creier o tzara.
Ca altfel, nu stiu, poate ma maritam cu primul pachet de muschi care dansa bine in discoteca. Sa fim seriosi!

Pai numai cand iti zice tie ratiunea de 2, 3 ori ca e insurat iti trece si iubire si tot. Asta daca te-a apucat vreodata cu adevarat.
Da' na putin teatru si autosugestie face bine uneori. Si daca unele tot nu si-au trait marea iubire pana acum...o mimeaza cum prind ocazia.

O sa zica unii ca vorbesc teoretic. Nu's nici amanta nici sotie de sot cu amanta.
Da' un lucru stiu sigur: daca m-ar pune cineva sa aleg intre a fi amanta si sotie inselata, as prefera sa fiu sotie inselata. Si asta cred ca spune tot.

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput