ORADEA (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Buna seara fete si baieti!
Mi-e rusine ca nu am mai scris aici... atatea s-au intamplat, si parca totusi prea putine. Nu stiu daca cunoasteti sentimentul asta... cand te risipesti in chestii care nu prea dau roade... noah, important e ca mi-am luat licenta, umblu la dentist si la inot, si pe langa mult lucru mai ies prin oras (lume nu pot sa zic, ca nu prea am iesit din tara, desi planuri sunt, dar ramane de vazut ce reusesc si ce nu)
Vestea buna e ca de maine sunt in concediu. Vestea proasta ca nu prea voi merge nicaieri, din 2 motive: lipsa de fonduri (dentistul si reparatul casei de la tara ma termina), e la mine pisica mamei pana prin octombrie. O saptamana voi merge la tara, si o saptamana stau in oras, si pierd vremea... merg la strand, o sa ma plimb prin centru si o sa merg la cafele, o sa ma intalnesc cu toti prietenii neglijati... Va fi o pierdere de timp foarte placuta.
La voi vad ca e totul ok, si ma bucur. Pe unde mergeti/ati fost in concediu?
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Gabiciu- eu zic ca asa suntem setati sa vedem numai nereusitele!
Indiferent ce ai facut, consider ca nu te-ai irosit degeaba !
Plimabarile pe la stranduri si statul pe terase la cafele, mie mi se par parfecte pentru un concediu!

Felcitari licentiato!!

Daria-unde esti cu condica?? Nu vezi ca nimeni nu semneaza??!
Ufff!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata, sunt aici, la munca, doar ca misuna sefii ... dar macar e vineri, tralalalalaaa
Vazut copilu`sportiv, un frumos !!!
Gabij, hahaha, cica timp pierdut degeaba. Glumesti, nu ?! Asa ceva nu exista, mai ales cand esti tanaraaa ! Concediu placut si relaxant sa ai ! Sa te gandesti si la cei pe care`i mananca frasu` prin birouri

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

cristina-felicitari baiatului tau pentru tenis al meu nici nu vrea sa auda in schimb merge la fotbal.
Dpdv. al meu si al sotului este cel mai nesuferit sport si nu mai intru in amanunte si al meu copil exact acolo vrea. Am fost de acord doar pentru vacanta iar ieri am fost anuntati de antrenor ca va duce 10 copii din trupa in polonia pentru competitii sau cum naiba se numesc. Vor juca cu copilasi din polonia africa si mai stiu eu de unde. Cristi plange acasa ca el vrea ... iar noi nu si nu si mai ales cu autocaru. No spuneti voi ce ati face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mercedes, si nu vreti voi sa faceti o excursie in Polonia cu totii ???
Cred ca doar asa ai sta linistita ... daca e imposibil, sa gaseasca Cristi altceva care l-ar multumi ca nu are de ales !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Merce-daca ar avea Andrei un sport preferat,( indiferent care ar fi acela), pe care sa-l faca cu pasiune si daruire, eu as fi in extaz non stop!!
Bravo Cristi!
Andrei face tenis din multa ambitie.Talent nu vad sa aiba.Oricum e mic inca.

Referitor la mersul cu autocarul in Polonia, nu pot zice nimic! Eu sunt o mare closca inca si nu stiu cand imi vor veni mintile la cap! Am inceput sa ma consolez cu gandul ca niciodata!

Fuuuug!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Din pacate nu poate merge nici un parinte ca am intrebat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu l-as lasa in mod sigur. Ioana a mers, e drept cu dansul, in Slovacia. Nu vad nici o problema. Defapt care ar fi problema? De ce nu?
Pe de alta parte azi pleaca fetele in Bucuresti pt 4 zile, asa in vizita la matusa lor. Ma voi delecta (din nou) in versiunea "home alone edition"

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Si eu la semnat condica.
Sunt in fata unor gomboti cu prune si ma bucur ca a venit weekendul. Mi se acrise de contab.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

E mare Maria

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput