ORADEA (32)
Raspunsuri - Pagina 2
cristina22 spune:
Daria-RAPORTEZ
!!
Acuma am ajuns la birou si mi-am asezat
pe scaun, dupa ce l-am fatzait oleak pe centru!!
Mai am de lucru si ma gandesc ca trebe sa ajung sa fac si niste cumparaturi, ca bate vantu-n frigidere...
voi??
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Siminel, unde sunt pozele si povestirile ? 
Io o tin intr-o distractie continua ... aseara am facut o mica toxiinfectie de la medicamente, m-am umplut de bube de parca eram urzicata pe tot corpul. Da` mi-a trecut
Sa vad azi ce mai fac ![]()
Giulia este in extaz ca in we mergem la zile de nastere, deh, mare keflangie de p`acum 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
cristina22 spune:
noah, Daria, fix bubele-ti lipseau!!
Cum esti acum?
Ce face Giulik frumoasa-frumoasa in concediu?![]()
Ioi, si noi mergem duminica la o aniversare la mcd. Ma zapaceste Andrei cu intrebarile:Cate zile mai sunt? Azi, ce zi e?si iarasi o ia de la capat...
Restu'??? Chiar am vrut sa va zic: Asa sunteti de vorbareti!! Mamaaa, mamaaa...
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Cris, Giulik asteapta septembrie
Praidul si gradi.
Io sunt ok, m-am mai bubalit aseara, de azi ma dezintoxic cu fructe.
treceti la semnat condicaaa
Daria &
blaganadia spune:
Buna ziua, eu acum apuc sa intru ca am o gramada de treaba, daca vreau concediu de luni.
Raportez ca ieri fiu-meu a aterizat si si-a lovit dintii din fata de marginea patului, drept urmare unul este fisurat pe la mijloc, al doilea are ceva la radacina, nu mi-am dat inca seama ce este acolo ca nu ma prea lasa sa vad. Azi sper sa am mai mare succes cu el. I-am dat sa muste ceva mai moale sa vad ce se intampla, era ok, insa nu am incercat cu ceva mai tare. O sa vad ce si cum. Am impresia ca voi avea un concediu " super ". Asta e.
O zi buna sa aveti dragilor.
szivarvany spune:
Nadia, atunci veniti cu noi la doc stomatolog la care vine regulat si Giulia si Dani, of, pupam catzaratorul ! 

Daria &
cristina22 spune:
musai sa-l vada un stomatolog!!
Si noi avem vineri revizia tehnica la stoma.
Io-s rupta!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
adi2003 spune:
Ieri n-am apucat sa stau la calculator acasa decat pentru cateva minute. Am reinceput serviciul de miercuri, acasa suntem cu balcoanele in renovare, prin spatele meu se circula cu galeti, asa ca prea multe nu pot sa scriu.
Stiu ca asteptati impresiile din excursie, dar raman pe cand voi avea mai mult timp liber.
Album 1 + Album 2
cristina22 spune:
ocazie de ocazie!!!
Un pepsi rece-rece, d-ala de crapa smaltzu' pe dinti, da' numai la acela care-mi spune de unde sa cumpar scrabble!!!
Nu ma trimiteti la supermarketuri, ca nu merg!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Cris, comanda online 
E vineri , tralalalaaa !
Daria &