Dureaza casatoriile facute de tineri?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Probabil ca un procent mai mare decat statistica pe ansamblu nu dureaza. Mai ales situatiile de care spui tu, in care el nu a fost decat cu sotia sunt bombe cu ceas. N-o fi la 30, o fi la 40 sau il apuca nebunia si mai rau la 50.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu nu ma tem. Cred ca si daca te casatoresti la 30 de ani exista riscul asta.
Depinde de fiecare. Eu ma bucur de fiecare clipa pe care o avem impreuna, in rest ce-o fi o fi! Oricum, eu refuz sa traiesc cu teama asta.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Eu aveam 20 si el tot atata. Prieteni de 2 ani inainte (clasa a 11-a), colegi in aceeasi clasa.In toamna facem 12 ani de casnicie. Nu zic ca suntem familia perfecta , fiecare avem defecte dar deja ni le stim si ne acceptam asa cum suntem. Ne completam unul pe altul.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hobi spune:

cand am zis da , eu aveam 19, el 20, ne cunosteam de 1an si 4 luni.Au trecut 16 ani frumosi si sper sa ramanem impreuna pana la adanci batranete (nici prea adanci)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Unele dureaza unele nu depinde de indivizi.Casniciile sunt la fel inferent de varsta.O casnicie nu se destrama din cauza unuia sau altuia ci din cauza amanadurora.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Eu avem 20 si el 23, ne cunosteam de 8 luni, ne-am casatorit si de atunci au trecut 23 de ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Cat de tineri, adica?
Dintre prietenii / cunostintele noastre absolut toate cuplurile pe care le stiam sa fie impreuna inainte de 20 ani, s-au despartit.
Stiu o pereche - erau impreuna de la 13 ani. Altii de la 18. Sau 17.

N-am intalnit nici macar exceptia...

Normal ca nu e batut in cuie, dar asta e ceea ce am vazut eu.
Noi suntem impreuna de la 22, respectiv 21 de ani. Deci probabil intram tot la categoria "tineri". Dar eu zic merci ca ne-am intalnit in facultate, si nu in liceu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Din experienta mea, la intrebarea ta eu raspund nu. M-am casatorit la 19 ani, el avea 23, la nici 4 ani eram divortati. 99% din cunostintele mele casatorite inainte de 25 de ani sint divortate si recasatorite, ca si mine de altfel. Daca ar fi sa o iau de la capat nu m-as casatori inainte de 30 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

E clar ca depinde de fiecare... Noi ne-am cunoscut la 18 ani, eram colegi de facultate. Ne-am casatorit la 21 si tocmai am implinit 14 ani de casnicie. Nu imi pot imagina viata fara el, iar el sustine reciproca . Desi suntem firi diferite (el berbec, eu rac si cica asta e o combinatie catastrofala - un motiv in plus pt mine sa nu cred in zodii), caruta noastra merge foarte bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wicca spune:

Mama avea 20 de ani ,tata 21 cand s-au casatorit erau in primul, respectiv al 2 lea an de facultate.In 9 luni am aparut eu !!!! Acum au 51 de ani ..... deci sunt de 30 de ani casatoriti !!!

Mergi la inceput