Mobilier dormitor

Mobilier dormitor | Autor: noi2

Link direct la acest mesaj

Buna
Sunt in cautare de mobila pentru dormitor si nu stiu ce sa aleg, parca imi place totul si nu-mi place nimic. Vreau ceva modern, dragut, aerisit...obligatoriu pat jos, cu sertar sub eventual. Voi la ce ati optat? Va rog niste detalii cu magazine sau chiar poze cu mobila voastra.
Multumesc frumos!

..shi te iubesc...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

cati metri are camera ta?

eu in dormitor am 16 m2 si am sifonier imens cat tine un perete-cam 3m si ceva, pat de mijloc si o noptiera langa si o comoda pe care e pus tv-ul . In rest e liber sa se joace fata

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Catutza, camera e foarte mare, am transformat livingul in dormitor, cred ca intra multe, dar vreau sa fie aerisit, si mobila joasa.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Eu am facut la Neoset, pat cu sertare, sifonier cu 5 usi si supradulap, deci imens, comoda cu sertare si noptiere, il avem de 2ani jumate si l-am si demontat, transportat si montat la loc si s-a comportat foarte bine.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore207 spune:

Vezi si la www.rominafurniture.ro,www.rominakidsfurniture.com

Flore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Uite www.norvinia.ro/mobilier/mobilier-dormitor/dormitor04.html" target="_blank">asta e dormitorul nostru . Vezi ca sunt mai multe poze acolo in dreapta...vorbim de cel cu cuvertura verde pe pat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Buna Madau
Chiar imi place, in stilul acesta ni-l dorim si noi. Te rog, spune-mi dureaza de cand se face comanda si cum se procedeaza? Poti alege culoarea, dimensiunile?Pretul?
Multumesc frumos!

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noi2 la mine a durat 4 sapt din momentul in care am terminat cu schitele si toata nebunia si am semnat contractul. Pasii ar fi urmatorii : mergi la ei la sediu (Home Design Mall), iei legatura cu o fatuca de acolo si ii explici ce vrei in mare. Iti face o schita pe comp, 3D, in prealabil vine acasa la masuratori, apoi mergi cand e gata si stabiliti ce modificati,culorile, materialele, ce balamale puneti, ce sisteme la sertare, cu amortizoare/fara, etc...toate detaliile. Asta dureaza cel mai mult, eu am stat de fiecare data cam 4-5 ore acolo pt ca am vrut sa iasa perfect. Pretul depinde de ce materiale folosesti, ce accdesorii pui, ce profil alegi...etc. La mine de ex, toata mobila pe care ai vazut-o in poza, este facuta din MDF, cu profil lineea (e cel mai scump) si m-a costat 3500 de euro. Dar a iesit exact cum vroiam

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Multumesc mult de tot Madau
Sper sa ajung sa dau o fuga zilele astea pe ei,ca tare mi-a placut.
Toate cele bune iti doresc!

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Poti incerca si la Mobexpert au modele frumoase,dulapurile sunt bine compartimentate,sunt lucrate cu atentie.Noi ne-am luat dormitorul de la ei si suntem multumiti de calitatea produselor iar pretul nu a fost de speriat comparativ cu ce am mai vazut la alti producatori unde calitatea materialelor si finisajele erau mult inferioare.Asa ca sa iti faci o idee de pret dulapul care este foarte spatios si bine compartimentat,patul cu doua sertare,doua noptiere si comoda pentru televizor au costat cam 50 de milioane.Te poti uita la produsele lor si pe internet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Ieri ne-au montat si noua dormitorul cei de la MOBEXPERT ! Este fain ...pat cu somiera si lada , saltea , noptiere , sifonier si inca un corp pentru carti 80 de milioane.Am dormitorul lui fii-meu de la Neoset ...si ei lucreaza bine...insa ce-mi place cel mai mult este ca saptamina viitoare imi vine un consilier pe amenajari sa vad ce perdele, decoratiuni, etc mai pun pe acolo.

Mergi la inceput