Se poate manifeste asa stresul ???
Raspunsuri - Pagina 3
IonescuOana spune:
Si la mine stresul se manifesta asemanator: camd eram in sesiuni m-am trezit ca ni-a cazut o masea pe bucati (intr-o sesiune o jumatate, in alta sesiune cealalta jumatate), invariabil imi cadea parul la greu, iar mai tarziu asa cum zicea Mina au inceput sa-mi apara infectii sub piele, rosii si dureroase.
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
IonescuOana spune:
Si la mine stresul se manifesta asemanator: camd eram in sesiuni m-am trezit ca ni-a cazut o masea pe bucati (intr-o sesiune o jumatate, in alta sesiune cealalta jumatate), invariabil imi cadea parul la greu, iar mai tarziu asa cum zicea Mina au inceput sa-mi apara infectii sub piele, rosii si dureroase.
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
grodear spune:
Doamne!
Si eu am perioade cand sunt stresata (ca doar sunt si eu om) dar nu se manifesta nicicum. Adica incerc cat mai mult sa ma controlez si sa- mi organizez mai bine ceea ce am de facut.
Ralu- mamica de fetita superba!!!
cristiama spune:
Mamagiuliei,
Poti incerca pasta de parodontax, e mai scumpa si destul de rea la gust dar mi se pare f buna.
Mie in timpul sesiunilor, imi apareau bubite pe corp, ca un psorizis, dar nu era, care ma mancau si nu se vindecau luni de zile cu nimic.
De cand am terminat facultatea, vre-o 12 ani sa fie, nu am mai patit asta niciodata!
Asa ca, daca tii la sanatatea ta: schimba serviciu, ia-ti ajutor la treburile gospodaresti, iesi la plimbare, relaxeaza-te!
Este semnalul de alarma al organismului. Pentu ca presupun ca nu ai un organism de rezerva ar fi bine sa nu-l ignori!
lara20 spune:
daria sora mea a vut o problema o data si in perioada aia au inceput sa i-se strice toti dintii si maselele!cand ai asa perioade ia Ca-Mg-Zn!
carolinah spune:
Se pare ca toate bolile sunt o manifestare a stresului de un gen sau altul. Eu am vazut un film f interesant (inclusiv) despre acest lucru si vi-l recomand si voua: The Secret. Exista si un site www.thesecret.tv (sper sa nu fie pb ca am pus linkul aici, pot sa-l sterg imediat la cererea moderatorilor).
Mie mi s-a parut extrem de interesant si m-a ajutat mult sa nu mai imi mai fac probleme, sa vad partea buna a lucrurilor si in general sa am grija pe ce ma focusez!!!
Succes.
szivarvany spune:
Caro, , am vazut si eu filmul acu` 1 an ... am si uitat de el ... merci ca mi l-ai reamintit, diseara il vizionez
Daria & GIULIA(2004 08 16)