Moaamaaa, cand va aud cu bericioaice.......Eu ma dau numai la vinuri ocazional. Cica pe motiv de regim si cum "berea ingrasa", asta inseamna ca restul o fi permis si mai putin ingrasant.
Sabina, m-ai omorat cu mama ta! Si cu ideile tale cvasi depresive. Cariera internationala si fabuloasa presupun, nu? Vine si aia daca ti-o doresti! Ufff, momentan pe mine ma roade doar grija ca nu-s productiva financiar (CIC-ul nu se pune) si ca toate-s in spatele barbatului (productivitatea adica)> Prin urmare, compensez unde pot: economii. Dar deja am ajuns la niste performante pe care nu mi le mai doresc, de unde rezulta ca stau acum si caut job-ul "numai bun". Asta la mine inseamna program regulat, servici pana la care sa fac sub o ora, mers cu placere la munca si o retributie decenta. Si musai gasit pana-n iarna. Cat despre 10 ani de la terminarea liceului......Anul trecut la mine, nu m-a anuntat nimeni ce si cum, deci am scapat de grija asta. Insa eram bine pregatita! Barbatul imi facuse cadou de Craciunul respectiv, un telefon de fitze, ca asa a inteles el ca tb facuta figuratia la intalnirile respective
. Asa inteleg barbatii glumele. Bineinteles a ramas el cu telefonul si s-a dus val vartej sa remedieze gafa cu un parfum, un ghid de calatorie si inca ceva. Ce vremuri.
Teo, acum pe bune, cu buline sau nu, o cioco poti baga daca-ti permite dieta. Prea multe privatiuni, nu te ajuta la moral. Capul sus! Oricum 6 luni era minimum acceptabil sa iei chestiile. Trece, odata si odata.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia