Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (172)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
citat din mesajul lui carpatina

strasnica ia o pauzare esti mai prisi!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

asta cu ia o pauza e tare de tot, ce ti-e si cu cenzura asta...

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Dragele mele, am un ragaz sa va scriu cateva vorbe.
In primul rand felicitari mergaretilor! bravooo! Gh se ridic ingur in picioare(adica doar cu forta muschilor :) ), insa nu paseste decat tinut de mobile. De manute nici vorba. leit sor'sa.

Celia, condolante. Imi are nespus de rau ca treceti prin asa ceva. Te imbratie si sigur copiii tai minunati te ajuta sa nu te adancesti in tristete.

Gabitzu meu drag, imi pare f rau ca esti asa necjita.
Diferenta intre putut si vrut: daca o pui, e in stare sa stea? asta e ideea. daca nu, veti lucra cu ea si va fi bine. Un mare si pt voi.

Cecilia, ma inscriu la clubul cearcanelor, baiatu meu e titzlos de catva timp, noaptea e campion.
M-am mai interesat de una alt...pur si simplu la unii copii excesul de impresii e asa puternic incat cauta noaptea confortul sanului.
In generl e vorba de copiii recoce...Crsti al tau euper mega precoce, nu numai ca mrge, dar si vorbeste f multe pt varsta lui. Sigur ii e gru sa gestioneze toat informtiile din zi, si are nevoie de tine noaptea. Partea proasta e ca are nevoie si ziua.....
offf, - trezit si plnge. sper a revin, am prins ir o retea de-acasa

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
citat din mesajul lui papanash

quote:
citat din mesajul lui carpatina

Io' tre sa ma opresc sa ma mai uit la filmulete de la serviciu... probabil colegul meu de birou isi imagineaza ca traiesc oaresce drama de mi se tot umezes ochii in ultima vreme

=====================

colegul ce cauta sa se uite-n okii tai mey ?

Asa-i aranjamentul p'aci.. stam oki in oki... nu c-ar fi vreo bucurie pentru okiu' meu..

quote:
citat din mesajul lui papanash
poate-ti aduce un flacon de Proculin .

Kalicu' asta? Paoate daca-mi cere banii inainte!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

eu o pun, dar ea se lasa pe-o parte sau se arunca pe spate.
carpatina - inca sunt "cula", dar ma enerveaza chestia!vrea in picioare, dar topaie.
marunzika - si eliza transpira la capusor.puppi.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

oauuuu...Carpatina ai avut logoree azi.

apropos' de nevrut sa stea in fund, eu am patit-o la cel mare, il puneam si se "scurgea" printre perne pana ajungea intr-o pozitie semi-trantita si statea asa...nu-l deranja deloc. Eliza e mai mare decat Mircea cu o zi si Mircea a inceput sa stea in fund (sa-l pasioneze staul in fund) abia in momentul in care l-am lasat pe jos, pe podele. Atunci a considerat ca sunt chestii importante de lins prin casa si trebuia sa se tarasca, stea in fund, mers de-a busilea, etc...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

asaaa.
ce sa va mai spun, ca eu unt cu delicatturi d-astea gen stari naspa rau de tot.
am urmatoarele suparari:
nu mai reusesc sa slabesc deloc pt ca nu dorm destul. Eu cand nu dorm, mananc....
ami-au aparut prinele iduri pe fata (alea de pe gat nu le mai pun) si nu stiu cu ce crema sa ma dau , momentan nu ma dau cu nimic

am intalanirea de 10 ani si sunt cu 15 kile mai grasa si fara nicio realizare in viata.plus ca m-am maritat cu profu (asta e cool)

zi mama m-a sunat sa ma certe. am facut o goanga, am comandat de la next pe contul ei si n loc sa dau delivery nearest shop, am dat home delivery. Mi-am cerut scuze c am fost zapacita si aurmat tirada:
sunt asa pt ca stu acasa ca idioata. m-am tampit de tot, nu am un viitor asigurat, vor rade copiii de mine cand vor creste, sunt o amarata de casnica (as vrea eu, nici macar ardei umpluti nu stiu sa fac)
mi-am irosit viata facand copiii ( ), sunt la cheremul sotului si familiei lui (asta nu stiu de unde a scos-o, ca nici macar soacra nu am )

ma rog....ma simt f nasol sa au toate astea de la propria mea mama si bocesc ca proasta.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sabina imi pare rau ca sunteti si voi la faza titzilire noaptea, poate la voi este doar o perioada, cel putin asa sper, sincer nu doresc la nimeni.Poate asa este, intradevar Cristi este destul de precoce, a vb repede, a plecat repede, stie foarte multe lucruri, iti arata jucarii sau animalute in carte, le recunoaste in alte carti, ma ajuta sa strang jucariile( a vazut la verisorul Andrei si de atunci face si el),....si multe alte lucruri cu care ma surprinde mereu,chiar nu-mi vin toate acum in minte, ca sa nu mai spun de dinti.......

Aaaaaa ultima faza, mi-a cazut pieptanul din mana azi, ce credeti ca a facut cu el Cristi, l-a luat si a inceput sa se pieptene, m-a terminat nu stiam daca sa rad sau sa plang, ce m-a surprins este ca nu era piaptanul lui ca sa spun ca stie ce tb sa faca cu el....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sabina, te rog sus moralul, era si mama ta nervoasa si te-a gasit pe tine sa-si rastoarne nervii.

De greutate, stiu cum este, ca la oboseala mananca a disperare, o sa slabesti, si ce daca ai intalnirea de 10 ani, au trecut 10 ANI SI AI 2 COPII MICI, CA SA NU MAI SPUN UN BEBE( nu am vrut sa tip), uite de la o mamica super obosita si nervoasa si cum vrei tu, multi multi

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

sabina - ai cazut in butoiul cu melancolie si nu mai poti iesi?iote aici o sfoara de care sa te agati!fa-ti un fresh de portocale,uita-te la o comedie si ridica-ti moralul.
andries - am pus-o si pe jos, dar tot nu sta.cade intr-o parte.asta e.vom vedea, sper ca timpul le va rezolva pe toate!
cecilia - pupam cristinelul mare si destept!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna tuturor!
Wow ce de bebei mergareti!
Am vazut pe blondutul Vlasutz si pe brunetelul Cristi! Temerari amindoi!!!
I-am aratat si Dariei, poate incepe si ea sa mearga cit de repede.

Roxana, minunate pozele. Locatia superba, un Andrei curios si misunator, atomica in pijamale si doi parinti frumosi! Felicitari!
Am vazut mai demult si pozele de la cheile Gradistei. Mi-a placut si acolo tot. Am remarcat si ce “conducea” Alex si prietenul ei.
Sa iti fie de bine infrumusetarea, asteptam poze de la Disneyland.

Am fost la pediatru cu Daria.
La 10 luni si 10 zile are 80cm inaltime si 9.400g. PC=46.5
Nu are roshu in git. In rest trebuie sa insit cu carnitza si sa socializez mai mult.
Astea au fost comntariile la rezumatul meu.

Tati a gasit chiria care ne interesa pe viitoarele 6 luni si din relatari si poze e 90% OK. Adica nesperat de bine!!!!

O seara linistita si numai zimbet in inimi!!!

P.S> si eu am o stare destul de proasta, multe proiecte, mutarea asta, probleme familiare de sanatate, un accident nefericit…

Daca bebelusii sunt bine merita sa fim optimiste, asa atragem karma buna...

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput