Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (172)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Bifam si noi una zi de plaja la marea Nordului... Ioanei nu i-a placut deloc nisipul... adica mergea pe el.. dar cand ne opream se catara pur si simplu pe mine...
Apa.. mult prea rece pentru varsta ei (si pentru mucisorii din dotare)... asa ca nici cu asta n-am putut sa o distram...
Plus ca la capitolul socializare trebuie sa lucram intens.. ca altfel o sa mearga la cresa de pisici si caini.. caci, in afara de noi, doar pe astia ii agreaza

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui gabitz78

roxana - vorba carpatinei...cum diferentiezi daca nu vrea sau nu poate?ca la sold n-are nimik, iar la neurolog avem programare abia peste o luna.

Gabitzo, incepi sa te panichezi? Ca pana acum erai <<cula>>. Sau doar pareai? Nu exista posibilitatea sa mergi la control mai repede? La un privat?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Carpatina, gata am aprins lumina sa vada baiatul pe unde merge, pacat ca nu stie mama lui sa regleze camera(foto) sa aiba sonorsi sa se vada mai bine.....mai exersez.....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, ai doi copii superbi, cred ca ti-am mai spus asta, dar nu are nimic ma repet, despre poze frumoase ca si personjele de altfel ,mie sincer mi-au placut cele cu Andrei in piscina, ce chip luminoe si fericit avea, dar si cadana care ii da banana cu coaja cu tot fratiorului....sa se sature mai repede , nu??????

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui cecilia L

Carpatina, gata am aprins lumina sa vada baiatul pe unde merge, pacat ca nu stie mama lui sa regleze camera(foto) sa aiba sonorsi sa se vada mai bine.....mai exersez.....

asa mai merge mai Cecilio

Io' tre sa ma opresc sa ma mai uit la filmulete de la serviciu... probabil colegul meu de birou isi imagineaza ca traiesc oaresce drama de mi se tot umezes ochii in ultima vreme

=====================

Mergi la inceput

Roxana.. ce fel de dopuri desface Andrei? D'alea care se insurubeaza?

=====================

Mergi la inceput

Aloooo? Ce faceti?

Bineeee... pana la urma eu pot sa termin si singura capitolul asta

=====================

Mergi la inceput

Devylla... logica mea zice ca asta e a 2a ta vara acolo (daca in vara asta a fost prima pentru kimonoul de vara pentru ca anul trecut n-ai avut chef dat fiind ca erai "grasa"). Asa-i?

Sora ta e mai mare sau mai mica? Si care a fost prima care a plecat de acasa, tu sau ea? Si frati/surori ramasi acasa mai aveti? Sau mama si-a maritat toate fetele peste mari si tari? (saraca de ea)

=====================

Mergi la inceput

Nanaaaaaaa... ce mai faceti? Cum va mai e? Te-ai mai odihnit si tu?

=====================

Mergi la inceput

Papanashooooo.. nu mai zici nimic? Sau esti ocupata cu ispasirea pedepsei?

=====================

Mergi la inceput