Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (172)
Raspunsuri - Pagina 12
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui cecilia L
O mica dovada, de foarte proasta calitate ca, Cristi merge singur
se gandeste bine inainte sa plece....
mah.. aprinde bre lumina sa vada micutul unde sa paseasca
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui Marunzika
Evident....ca nu! Si-a menajat vocea pt fata lui!
Ai inceput sa faci bagajel? Eu am bagat pana acum doar costumele de baie! Dar mai e ceva timp si pt restul lucrurilor!
Pai si tu nu esti tot fata lui? Chiar daca in cantec zicea altfel
Bagaje asa devreme? Probabil ca le fac pe 6 seara (tati pleaca pe 7 cu masina, pisica.. si bagajele). Si ce uitaam sa punem in masina... luam la avion. Si ce uitam si a2a oara.. cumparam de acolo
=====================
sim_stoian spune:
Mda, cred ca ai vrut sa scrii m.u.i.e.r.e., dar transforma DC automat
Interesanta treaba.
Jurnal de calatorii
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui Marunzika
O intrebare: transpira ai vostri bebei la cap? A mea are mai mereu parul ud fleasca atunci cand doarme ( de obicei).
Si la noi la fel... cand e cald.. (adica atunci cand sunt 14 grade afara nu transpira la cap...)
nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie in vacanta, atunci cand o sa fie cald in fiecare zi
=====================
Roxana_G spune:
Ca sa nu ziceti ca va las cu ochii in soare, iaca am descarcat pozele din Antalya, ma rog, doar vreo suta din cele peste 600 pe care le-am facut. Ultimele 2 pagini sunt poze cu hotelul pentru cei interesati, iar aici sunt pozele din ziua de vizitari pe la obiective turistice naturale. Ma rog, si inca alte 2 pagini.
Acuma sa trecem la lucruri mai serioase cum sunt plaja . Uite aici dovada ca s-a balacit Bubu in Mediterana al carui gust i-a si placut.
Mai interesant a fost insa la piscina . Ia sa vedem cine seamana cu mami, el sau
ea ?
"Dupa atata inotat mi s-a facut foame si primesc ajutor de la sora mea cu care ma distrez pe cinste."
Uite
aici cum ne distram seara, si a participat si Andrei desi pica de somn .
Pupici dulci de la Bubu misunator si atomica pe post de cadana .
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui sim_stoian
Mda, cred ca ai vrut sa scrii m.u.i.e.r.e., dar transforma DC automatInteresanta treaba.
Pana si eu m-am crucit cand am vazut ce "am scris"
Sper sa nu iau si avertisment pe tema asta
Deci prisi... strasnica fumeie mai esti!
=====================
Roxana_G spune:
Gabitz, pai ce problema ai cu fata daca nu vrea sa stea? Important este sa poata. Andrei nu putea si tot a zis neurologul ca este ok. Probabil are ea lucruri mai importante de facut. Cat despre Varilrix, stiu ca poti face boala, dar as prefera sa il vaccinez pe Bubu oricum si sa ma vaccinez si eu, ca la Alex am ratat din pricina ca fusese penurie de vaccinuri pe piata.
Sim, pentru varicela e vaccinul.
Carpatina, cu avionul veniti nu? Sper sa ma oftici ca Ioana a fost cuminte si nu urlatoare ca Bubu al meu. Cand ne-am intors de la turci mai era in avion o fetita de varsta lui si zau daca am auzit sa se vaicareasca vreun pic. Era bine mersi, zambitoare si linistita.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui Roxana_G
Gabitz, pai ce problema ai cu fata daca nu vrea sa stea? Important este sa poata. Andrei nu putea si tot a zis neurologul ca este ok.
Si pana sa zica neurologul ok.. ce-i mai tataia fundu' lu' mama lui Andrei.... Asa ca nu mai zice "si ce daca nu vrea!"
Si cum diferentiezi vrutul de putut?
=====================
carpatina spune:
Cu avionul sper sa nu avem alte experiente decat cele deja traite.. cand lumea trecea pe langa noi (la coborare) si se mirau ca a fost un bb in avion ![]()
=====================
gabitz78 spune:
roxana - vorba carpatinei...cum diferentiezi daca nu vrea sau nu poate?ca la sold n-are nimik, iar la neurolog avem programare abia peste o luna.![]()
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/