Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (172)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
citat din mesajul lui cecilia L

O mica dovada, de foarte proasta calitate ca, Cristi merge singur
se gandeste bine inainte sa plece....

Vai ce baiat mare si umblaret ai !

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui carpatina

p.s. Maruntescu... tata lu' pupi ti-a facut serenade?

Evident....ca nu ! Si-a menajat vocea pt fata lui!

Ai inceput sa faci bagajel? Eu am bagat pana acum doar costumele de baie ! Dar mai e ceva timp si pt restul lucrurilor!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui slippers76

Voi vorbiti italiana cu ea?

Pana mai acum o luna vorbeam amestecat, ce-mi venea mai usor/rapid aia ziceam, dar acum incerc pe cat posibil sa-i vorbesc eu romana, tati italiana si intre noi vorbim germana.Vedem ce-o iesi !

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Opaaa. Felicitari si lui Cristi mergaret! Voi v-ati pus in cap sa ma ofticati azi, ma duc diseara sa pun baiatul la mers.

Papanash, bine ca ai gasit lantul.

Gabitz, tinem pumnii sa fie bine fata sa puteti pleca la munte.

Vad ca nu stati prea bine cu moralul astazi. Lipsa de chef si proasta dispozitie. Eu mai bag si un masaj facial acusica sa lucrez la moral ca nici eu nu stau prea bine, desi nu prea am vrut sa mentionez.

Alinush, hai sa ne traiesti si bine ati revenit. Ai uitat sa pomenesti si de satele tale de anul trecut. Eu imi amintesc ce disperata eram la mare noaptea sa mai dau cate un atac.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bernix, tie aveam sa iti scriu mai multe. Deci Prevenar este ala pentru pneumococ, de vorbiram noi. Eu am decis sa il fac la 2 ani cand se face in doza unica. Pana atunci nu cred ca e cazul ca nu il duc in colectivitate. Priorix este cel pentru rujeola, rubeola si oreion. Se face la un an, si rapel la Infanrix la un an si o luna. Asa ne-a zis noua dr Oros. La un an si 2 luni eu ii voi face si Varilrix, desi as fi vrut ceva mai devreme ca deja in noiembrie incepe epidemia. Anul trecut in gradi era epidemie de Craciun. Ma rog, Alex e vaccinata, dar am inteles ca uneori si vaccinatii fac forme usoare.

Intrebare: cum reusesti sa stai afara cu Ana 12 ore? Pai al meu ar turba, ca el nu doarme decat in patul lui. Si eu as turba invartind carutul.

Poze de la Paris abia diseara o sa pun, si o sa vezi si rochitele cu pricina. Oricum sesiunea de shopping a fetei a fost mai complexa, a inclus o multitudine de alte nimicuri. Gen saboti printesa, gentuta, coarda cu printese, ceas cu printese si multe altele. Probabil ca va paste si pe voi tot asta, aveti grija ca a ales fata parfumul. Alex a ales primul lucru un ruj, apoi cheile de masina si a incheiat cu o perie cu care s-a si pieptanat de zor. Si iaca ce gaura la buget ne da.

Apropos, felicitari pentru turta, ma bucur ca ati petrecut bine. Pacat de intamplarea cu pricina, eu zic ca ar fi mai bine sa nu te mai necajesti si nici sa nu mai ai cine stie ce asteptari de la socrela. Asta esta si asa defilati. Macar sa stii de acum incolo. fetele si ne auzim la telefon (nu il mai am pe ala smecher ca l-a distrus Bubu, ca te sunam eu din masina).

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

roxana - te rog, linisteste-ma....fi-mea nu vrea sa stea deloc in funduletz...

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

roxana - si cei vaccinati cu varilrix pot face boala.stef a facut anul trecut, dar forma foarte usoara, i-au aparut doar 5 bubitze si i-au trecut foarte repede si fara alte urmari.pupam

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Pupam mamica ingrijorata gabitz78. Hai Roxana sa incurajezi mamica de Elizuca dulce !

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
citat din mesajul lui bernix

De pe tava cu minunatii a ales parhumul din prima,apoi a atins bratara de aur, cartea, rujul si s-a oprit la pix, dupa care n-a mai interesat-o nimic din ce era acolo.

Nu se alegeau doar 3 obiecte?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
citat din mesajul lui bernix
soacra-mea a plecat imediat dupa sosirea invitatilor, pretextand ca are de lucru la contabilitatile ei.

A plecat unde? Nu se intampla actiunea la ea acasa? A plecat in alta camera si n-a mai participat la eveniment?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput