Intrebare particulara DISNEYLAND Paris
Nu am postat la subiectul deja deschis pentru ca e vb de o situatie deosebita si trebuie sa dau un raspuns repede, zilele acestea:
Celor care ati mers la Disneyland Paris, va rog mult ajutati-ma cu urmatoarea informatie:
Vreau sa fac surpriza fetitei mele anul viitor pe 4 MARTIE o excursie la parc. Ce ma tem eu cu sotul este ca fiind inceput de martie sa nu fie prea frig pentru parcul de distractie, sa nu ne putem bucura de toate atractiile de acolo, trenulete etc.
Ce spuneti, sa incerc altceva sau sa merg linistita la Disneyland ? cei care ati fost iarna, ati avut ce vedea ? ati inghetat de frig ? v-ati putut da in trenulete ?
Va multumesc pentru orice informatie.
Daca vreti sa ma sunati va las si nr de tel si va raman super datoare :)
0745 12 12 18 - Melania
Raspunsuri
Jeff spune:
Buna,
multumesc der raspuns, DAR mie mi-e teama de o prognoza proasta, ploi, ninsoare etc, cum te simti pe o astfel de vreme acolo etc.
Mi-e teama ca daca e frig ca iarna nu ne putem da in toate cele..
Mmmaria spune:
Spui ca trebuie sa dai un raspuns urgent, altfel iti ziceam sa astepti pana la anul in februarie...cand avem noi de gand sa mergem.
Ca n-o fi in martie mai frig decat in februarie.
Anyway, pana la urma depinde [un pic si] de noroc.
Daca afli ceva in plus, spune-mi si mie.
Jeff spune:
Maria, voi cat platiti in februarie cazarea si drumul ?
Nu stiu cu ce ar trebui sa ajung asa nu ma ruineze: avionul (tarom) pt 2 adulti + 1 copil e in jur de 750 euro ! mie mi se pare destul de mult + cazarea pe acolo, inca vreo cateva zile la Paris....
A ajuns cineva la paris cu alta companie, eventual low cost ? ma gandesc doar sa nu aiba avioane vechi, proaste sau sa anuleze cumva zborul ca iti distrug orice plan. Am auzit ca low costurile mai fac surprize deastea..
pumpkin spune:
Jeff, eu am fost la Disneyland de trei ori si numai prin noiembrie-decembrie ! Era frig (dar nu ca in Bucuresti...) si de fiecare data m-am dat in toate trenuletzele, avioanele si gargaritzele posibile, chiar si pe ploaie ! Eu am avut de fiecare data la mine apa, sandwichuri si pelerina de ploaie. Distractie placuta si vreme buna !
Letitia1 spune:
Jeff ca sa fii sigura, du-te in Florida. Acolo sigur e vreme buna. Eu am fost in mai si am crapat de cald.
Fomalhauti spune:
Foarte multe atractii sunt acoperite, majoritatea, de fapt. Oricum nu veti prinde numai ploi, asa ca va veti da in tot.
Companii low-cost: Blue Air si MyAir. Eu am zburat cu MyAir, dar in ultima vreme am tot auzit de probleme cu ei. In plus, MyAir ajunge foarte tarziu seara la Paris. Cand am fost (in februarie) am intarziat doua ore si nu mai exista niciun mijloc de transport in comun asa ca am luat taxiul (deci, ne-a costat drumul aproape 100 euro in plus fata de pretul MyAir). O varianta ar fi sa pleci cu Blue Air si sa te intorci cu MyAir (atentie, la Blue Air te mai costa drumul de la aeroportul Beauvais la Paris). In felul acesta intri in parc si in ziua sosirii si in cea a plecarii.
Pretul la cazare la Disneyland il poti gasi pe net, la www.disneylandparis.com Pretul operatorilor DerTour sau Neckermann este acelasi.
alma spune:
Jeff, eu plec saptamana viitoare la Paris, cu Blue Air, o sa-ti spun daca o sa fie ceva probleme, sper sa nu. Avem in plan si Disneyland, o zi. Transportul de la Beauvais in Paris se face cu autobuze care asteapta toti calatorii de la zborul respectiv, costa 13 euro/pers.