Puiuti de Randunici 2008!! (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ali, ne vorbesti din emoticoane? Ar fi o idee...
Fuseram la kineto (apropo, Gecko, nu te mai da olteanca pt ca nu stii sa vorbesti! . Nu zici -despre tine, adica la persoana I- facusi, dregusi, cantasi, vorbisi, etc; ci: facui, dregui, vorbii, etc )
A plans mititica mea asa de rau ca in ultimele 2-3 minute a adormit si EFECTIV i-a facut gimnastica dormind. Nu s-a trezit nici cand am imbracat-o, nici cand am pus-o in carucior, nici cand am pus-o in scoica, nici pe drum, abia acasa . S-a trezit, a mancat 170 si instantaneu a adormit la loc, cam de vreo 45 de minute. Saracuta!
Iar eu am mai ars un ibric, definitiv!
Si inca n-am desfacut bagajele, asa ca, sunt prin zona dar PA!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Beyyy, printesa cu ochi albastri de la Cluj (de Diana vorbesc) nu e cuplata!! Pai se poate asa ceva?? Delphin?...Daca Mamaruta te tot ignora?...Ce zici?!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Sunt cu ochii pe tine

quote:
citat din mesajul lui natynic

Naty
Iulia mea

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
citat din mesajul lui ursuleata

Sunt cu ochii pe tine

quote:
citat din mesajul lui natynic

Naty
Iulia mea

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Biata Ali!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ursuletule
Naty fata mea ramane cumva nemaritata?
Ma duc sa fac niste dovlecel pane, bag fata in scoica si-o tai la bucatarie.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui kitzy

Ursuletule
Naty fata mea ramane cumva nemaritata?
Ma duc sa fac niste dovlecel pane, bag fata in scoica si-o tai la bucatarie.

Cat de misto a sunat!
Nu, Kitzy, stai linistita, nu ti-o las eu nemaritata, gasim noi un baiat liber si fain! Chiar, tie iti surade careva? Ca sa incepem negocierile!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ursuleato,super pozele!Ursuletul e f scump
Kitzy,cum sa ramana fata nemaritata???Uite,intreba Nicoleta daca nu vrea cineva sa se incuscreze cu ea...si Matei e frumusel si grasunel!Ce zici????
Naty,spor la despachetatul bagajelor...hainele noastre sunt deja in masina de spalat!asta nu-mi place cand vii de undeva..sa despachetezi,sa pui la spalat si apoi calcat!
In fine,va anunt cu bucurie ca ,Barosanelul sta bine-mersi in popou!nu sta mult,dar cat sta nu o ia la dreapta sau stanga!
O sa pun poze

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Salut! Voi va distrati, mie imi vine sa plang...bona mi-a cerut 13 mil pt amandoi copiii, sunt cam disperata si suparata si nu stiu ce sa fac!
Vroiam sa va cer o parere! Butucica cu cat ti-ai gasit bona?
Si tu , Mimonix, despre ce preturi ati discutat?
Am salariu de 10 mil si 20 de bonuri de masa! Pentru ce mama ma-sii sa ma mai duc la serviciu, sa ma cert cu toti nesimtitii si imputitii?
Imi vine sa-mi bag picoarele si sa stau acasa pana face Sebul doi ani, desi nici atunci n-o sa fie mai bine!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput