Puiuti de Randunici 2008!! (66)
Raspunsuri - Pagina 10
natynic spune:
Ali, ne vorbesti din emoticoane?
Ar fi o idee...
Fuseram la kineto (apropo, Gecko, nu te mai da olteanca pt ca nu stii sa vorbesti!
. Nu zici -despre tine, adica la persoana I- facusi, dregusi, cantasi, vorbisi, etc; ci: facui, dregui, vorbii, etc
)
A plans mititica mea asa de rau ca in ultimele 2-3 minute a adormit si EFECTIV i-a facut gimnastica dormind. Nu s-a trezit nici cand am imbracat-o, nici cand am pus-o in carucior, nici cand am pus-o in scoica, nici pe drum, abia acasa
. S-a trezit, a mancat 170 si instantaneu a adormit la loc, cam de vreo 45 de minute. Saracuta!
Iar eu am mai ars un ibric, definitiv! 
Si inca n-am desfacut bagajele, asa ca, sunt prin zona dar PA!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Beyyy, printesa cu ochi albastri de la Cluj (de Diana vorbesc) nu e cuplata!! Pai se poate asa ceva?? Delphin?...Daca Mamaruta te tot ignora?...Ce zici?!
Naty
mamica
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:

Naty
mamica
Iulia mea
ursuleata spune:
Sunt cu ochii pe tine![]()
quote:
citat din mesajul lui natynic
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2tiker
Mami de ursulet
Ali_bia spune:
quote:
citat din mesajul lui ursuleata
Sunt cu ochii pe tinequote:
citat din mesajul lui natynic
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

natynic spune:
Biata Ali!

Naty
mamica
Iulia mea
kitzy spune:
Ursuletule 
Naty fata mea ramane cumva nemaritata? 

Ma duc sa fac niste dovlecel pane, bag fata in scoica si-o tai la bucatarie.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de
Diana (24.04.2008)
natynic spune:
quote:
citat din mesajul lui kitzy
Ursuletule
Naty fata mea ramane cumva nemaritata?
Ma duc sa fac niste dovlecel pane, bag fata in scoica si-o tai la bucatarie.

Cat de misto a sunat!
Nu, Kitzy, stai linistita, nu ti-o las eu nemaritata, gasim noi un baiat liber si fain! Chiar, tie iti surade careva? Ca sa incepem negocierile!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
Simo27 spune:
Ursuleato,super pozele!Ursuletul e f scump
Kitzy,cum sa ramana fata nemaritata???Uite,intreba Nicoleta daca nu vrea cineva sa se incuscreze cu ea...si Matei e frumusel si grasunel
!Ce zici????
Naty,spor la despachetatul bagajelor...hainele noastre sunt deja in masina de spalat!asta nu-mi place cand vii de undeva..sa despachetezi
,sa pui la spalat si apoi calcat!
In fine,
va anunt cu bucurie ca ,Barosanelul sta bine-mersi in popou
!nu sta mult,dar cat sta nu o ia la dreapta sau stanga
!
O sa pun poze![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
tuchita spune:
Salut! Voi va distrati, mie imi vine sa plang...bona mi-a cerut 13 mil pt amandoi copiii, sunt cam disperata si suparata si nu stiu ce sa fac!
Vroiam sa va cer o parere! Butucica cu cat ti-ai gasit bona?
Si tu , Mimonix, despre ce preturi ati discutat?
Am salariu de 10 mil si 20 de bonuri de masa! Pentru ce mama ma-sii sa ma mai duc la serviciu, sa ma cert cu toti nesimtitii si imputitii?
Imi vine sa-mi bag picoarele si sa stau acasa pana face Sebul doi ani, desi nici atunci n-o sa fie mai bine!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze