Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 70
Raspunsuri - Pagina 17
aerlilian spune:
Ftelor,din pacate mie astazi dr.Matei mi-a daramat mitul "donatorului" meu.Sunt total bulversata...Anul trecut aveam spermograma cu 123 mil!!!iar astazi doar cu...26 mil.Asadar:
26 mil/ml, volum 3,6ml, mobilitate A=5,B=30,C=30,D=25,Totala 75%,progresiva 35%, forme tipice 43%,forme atipice 57%.
Si dupa ce imi da aceste valori,imi spune ca nu e o spermograma cu care sa nu raman gravi,ca a vazut mult mai rele si singurul tratament pe care ni l-a recomandat este zinc cu seleniu si vit.C pt imbunatatirea vitezei.A zis sa nici nu auda de Multimaca,sa-l iau eu daca vreau dar sa nu i-l mai dau sotului pt ca are estrogeni si ea nu-l recomanda.
Sunt tare necajita...nici nu stiu cum sa fac.Zicea sa-l rugam pe Iosub sa-i faca si o eco pt linistea noastra,sa vedem cum stau lucrurile dupa operatia de varicocel din 2000.Tot nu-mi vine sa cred...26 mil...Voi imi spuseseti ca nu ies darnice spermogramele la ea...dar totusi o asemenea valoare...la a patra zi de abstinenta...
Ce zici,Georgia?Ce sfaturi imi dai?
georgia_c spune:
carmen , sa inteleg ca medicatia(cefalexin si aulin) se iau din z1 a ciclului timp de 5 zile ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
georgia_c spune:
lili , nu e chiar asa de rau ... sincer nu e rau deloc .,.. ptca el este in limite normale ..are peste 20mil spermatozoizi ...ceea ce e de bine ... asta una la mana , sa vorbim intermenii de dimineata asa ![]()
doi , are mobilitatea progresiva (de inaintare a micutilir ) de 35 , ceea ce iar este bine .. asa ca du-te la iosup ,sa faca eco , sa se tina de tratament , si apoi neaparat repetati spermograma ...
Albert Einstein
aerlilian spune:
Georgia ,poate imi povestesti tu cum sa procedez pt Iosub.Matei mi-a dat nr lui de tel,dar eu stiu...e bine sa-l sun?e o persoana abordabila?Inteleg ca are si el cabinet unde are si Tutu...Ar trebui sa merg joi la prima monitorizare pt luna asta si ar fi bine daca l-as gasi pe Iosub acolo,sa rezolvam problema...
georgia_c spune:
micuta mea , daca dr matei ti-a dat numarul dr iosup , suna-l cu incredere , este un tip supeeeer , iar asistenta este de vis , este o bomboana , sincer iti spun ..suna luni , spune=i ca vi joi la dr t ... si poate impuscati 2 iepuri de-odata .. te vede dr t si pe tine , si il vede iosup pe sosulica ... poti intra si tu cu sosul in cabinet , io am intrat... pe noi ne-a chemat dimineata la prima ora , sosul meu a fost primul pacient ... si nu te stresa , si mai ales nu-l stresa pe sosulica , ca ei sunt mai sensibili de felul lor ... ca spermograma nu e rea deloc .. plus ca se mai poate si imbunatati ...
Albert Einstein
rocsy2007 spune:
vin si eu in grecia mada.
fetelor eu luni incep munca. tare greu e dupa atata concediu.
carmen vreau sa te felicit. ma bucur pt tine . eu incerc de 6 ani si ma sperie gandul ca am deja 32 de ani.
of...sper sa nu cad in butoi . luna asta nu mai fac nimic . pe 16 verisoara mea are nunta. cand ma gandesc ca asta iarna ma gandeam ca la nunta ei voi fi gravi si iata ca nu a fost sa fie. au trecut si cele 6 luni dupa laparo. oare ce sanse mai sunt acum daca au trecut 6 luni? of.....
carmencar spune:
georgia_c medicamentele e iau din ziua 1 pana in ziua 5 chiar daca ciclul tau dureaza 3 zile
georgia_c spune:
carmen 
rocsy sanse sunt in fiecare luna, atata vreme cat avem cm ... uita-te la carmen , cand spera mai putin s-a intamplat ... sigur o sa se uite si la noi DD , si ne va trimite un sufletel ...totul e sa avem rabdare 
Albert Einstein
alexa101 spune:
Buna ziua fetelor, suntem si noi pe aici, avem 6 saptamani si ar trebuii sa nastem pe la inceputul lui martie,la Dr. Tutunaru-Elias, poate la controlul urmator de joi, aflu mai multe. Deocamdata ma lupt cu greturile, ametelile si cu jobul.
Eu am avut prima nastere cezariana, dar baietelul sa nascut cu multe probleme si a trait pana la varsta de 7 luni si jumatate (explicatia dr. ginecolog: ati facut tensiune nu mi-am dat seama , sau dilatat vasele de sange la placenta si nu mai ajungea oxigenul si alimentele la fat, imi para rau ..." ATAT, azi face 2 anisori de cand sa dus printre ingerasi.
Va pupam sarcina usoara si nastere la fel.
Eu citesc din cand in cand pe acest site al d-lui Dr.Tutunaru-Elias despre sarcina, alimentatie , daca va ajuta http://reclama/sarcina.htm