Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 6
roli25 spune:
quote:
citat din mesajul lui virgo
Offff , ce ma poate enerva la culme una bucata calculator : a primit virusi cu nemiluita !!! Abia ieri a venit cineva sa-l curete .
In alta ordine de idei : avem doi dintishori !!! Au iesit fara drame si fara plansete , asa , pe tacute . Absolut din intamplare am descoperit , cand mi-a capsat baiatul lingurita .
Fetelor , ce sa mai dau omului sa manance !? Ca el cam asteapta si altceva ... o branzica , poate ? Voi ce dati , din categoria lactatelor ? Al meu tolereaza absolut tot ce i-am oferit pana acum , iar lista e destul de lunguta .
De cand am inceput diversificarea am observat ca face din ce in ce mai mult kk . Adica de 3-4 ori pe zi . E normal ?
Pupici la fete si la bebei !
Mami de Matei Cazimir
Felicitari pt. dintisori. Poti sa-i dai branzica de vaci si iaurt
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui emabucuresti
Roxette aaa Ginnette am vazut buburuza frumoasa si ochioasa! Sta bine in fundulet!
Elle a descoperit inaintea mea, mi-a aparut baiatul in revista Lumea Femeilor, o prietena mi-a facut o surpriza si a trimis o poza din albumul nostru online, e vb de poza asta
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/2572749422/
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Ema, o s-o vad acasa - acelasi motiv, IT-isti lu' peshte, care mi-au banat site-urile; da' zi-mi revista, b a b y? m a m i? poate o vad pe site-ul respectiv.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
Lala_D spune:
La multi ani PUPI !
Felicitari Eleni si Cazimir pentru dintisori 
!
Multumesc pentru urarile de la multi ani adresate lui Andrei si pentru aprecieri 

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
virgo spune:
quote:
citat din mesajul lui ginnette
Am uitat () sa-l felicit si pe Cazimir, pt dintzisori
!
Cat mai multi si tot asa, fara "aventura dureroasa".
Roxana si Adela - 09.12.2007!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
Multumim , multumim !
Fetelor , cum e cu statul in fund !? Ca al meu e abia la capitolul rostogoliri . De sezut nici poveste . Ori cade in nas , ori pe o parte . Doar sustinut bine din toate directiile se descurca .
Mami de Matei Cazimir
roli25 spune:
quote:
citat din mesajul lui laura_dimitris
[quote]
sambata 26.07. - i-a iesit si lui eleni primul dintisor!!!! !!!!!
Am fost si sunt tare fericita!!! Mai ales ca am vazut ca a iesit fara "zgomot"...nu febra, nu gingie inflamata, nu scaune moi...!!!!
este adevarat ca este un pic mai maraita de cat de obicei. tipa fara motic. Cred ca o doare mititica dar se comporta tare bine pana acum!
Felicitari!
Roli mamica de Andrei
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
cristacoman spune:
quote:
citat din mesajul lui laura_dimitris
Buna dimineata si de la mine!!!!
Sunt cam adormita. Cred ca de la vreme mi se trage....
Ma bucur si va multumesc ca nu ati umplut un capitol intreg in week-end ....
Am vazut fotografii taaaare frumoase cu copilasi minunati: tudoras si ozi de gratiela, maya de miutza, si un filmulet super tare cu haoisul de sacha!!!!
Ce ati mai povestit voi fetelor ??
Ellenutza, si eu zic sa o lasi un picutz pe bitzi sa uite de gustul legumelor... uite, si fata sora-mii mananca fooarte bine marul ras impreuna cu alte fructe si cu branza calcica dar nu-i plac legumele...
Eleni a mea - in schimb - rade mixajul de legume si refuza vitaminele din fructe.... Bea suculetul dar nu-i prea place pulpa. Si tot pe la voi citisem ca ar fi mai importanta pulpa fructului decta suculetzul in sine...
Incearca sa-i scoti din legume cate o leguma caci poate identifici ce gust nu-i place. Sau mareste cantitatea dintr-o anume legume sa fie gustul aleia mai pregnant ca poate descoperi ce-i place mai mult.
Eu, de exemplu, ii pun mai mult dovlecel si morcov si doar o bucatica mica de cartof si alta de albitura. Si ii place tare mult.
I-am pus si 2 picaturi de ulei de masline.
Angi,lui Viktoras !!!! Poate incet-incet se obisnuieste sa adoarma singurel !!! Eu pe dimitris nu l-am alaptat prea mult timp ca sa-l obisnuiesc sa admoarma la san dar, l-am obisnuit, oricum, sa adoarma cu mine sau pe picioarele mele....
Nici la mine nu era de luat in calcul varianta sa-l las sa planga....
. In schim pe eleni am lasat-o sa planga si acum ea nu adoarme decat cu greu daca nu este pusa in patutzul ei.... Ceea ce este bine pentru mine insa, atunci cand nu sunt acasa... nu vrea chip sa adorma decat cu jale mare nici in carucior nici intr-un alt pat....
Asa, tu ai sanul la purtator non stop....
Monicaa, citit povestea nasterii micutei clara. Cu toate frazele lungi.... Exagerez si eu... In realitate, ma descurc eu si cu pauze mai putine!!!
Cristina, pe la ce pagina mai este antonia ? Nu am mai votat de vineri. O fac in fiecare zi dar sa stii ca nu mai am timp si de comentarii....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Laura, pag. 55 sau 56.
Si eu votez, dar n-am mai lasat mesaje, decat asa, din cand in cand.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
monicaa spune:
Virgo, Laura felicitari pentru dintzisori!!! La o continuare fara dureri!
Ema…e super bebe Milan! Super faina surpriza prietenei..cred ca te-ai simtit tare bine sa vezi clopotzelul la revista!
Ginnette ce bine sta bubulina in funduletz!! Tare reusite
pozele!
La Multi Ani si toate cele bune clopotzeilor nascutzi astazi!!!
Ma bucur mult sa va place de
Clara. Mie mi se pare ca a intrat iarasi intr-o perioada de multe schimbari..ma surprinde in fiecare zi cu ceva nou. Acum de ex se joaca de 30 de minute cu o pernutza si vad ca inca nu s-a saturat.
Apropo de kakuta...la noi sunt 2 sau 3 kk pe zi. Unul dimineatza (optional :)) si urmatoarele doua exacte ca ceasul: primul fix dupa masa de legume si al doilea fix dupa urmatoarea masa de lapte.
Uff..dupa-amiaza mergem la ortoped. Am niste emotii teribile!!
Pupici
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
roli25 spune:
Shose, a vazut ca aveti probleme cu piureul servit cu lingurita. In primul rand renunta la supa data cu bibe. Ea nu stie decat sa suga si normal ca ii convine cu bibe. Diversificare inseamna sa se invete cu lingurita. Tb. mai multa rabdare la inceput pana invata sa mestece. Ii pui pe varful linguritei si o indesi in gurita mai in spate, ca nu stie sa-si duca papica de pe varful limbii in spate ca s-o inghita. La inceput asa fac, scot limba si dau afara ca nu stiu ce sa faca cu ce au in gurita, da ai sa vezi ca incet incet se invata. Cu bibe nu tb sa primeasca decat lichide(lapte, ceai, apa).
Monicaa nu e bine miere pana la 1 an. Exista risc de botulism.
Roli mamica de Andrei
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI

) sa-l felicit si pe Cazimir, pt dintzisori