Buna,
Am un teren pe care l-am luat anul trecut, dar nu i-am facut gard pana acum. Initial ii cerusem vechiului proprietar sa puna tarusi la colturi, el n-a facut-o, in fine.
Ideea e ca am fost azi pe acolo si surpriza, in jurul nostru se construieste. Vreau sa pun rapid gard, sa nu ma trezesc ca trece gardul vecinului pe terenul meu.
Intrebare: cine ma ajuta sa-l masor, ca sa stiu exact limitele terenului?
Multumesc frumos!
quote:
citat din mesajul lui andira
Buna,
Am un teren pe care l-am luat anul trecut, dar nu i-am facut gard pana acum. Initial ii cerusem vechiului proprietar sa puna tarusi la colturi, el n-a facut-o, in fine.
Ideea e ca am fost azi pe acolo si surpriza, in jurul nostru se construieste. Vreau sa pun rapid gard, sa nu ma trezesc ca trece gardul vecinului pe terenul meu.
Intrebare: cine ma ajuta sa-l masor, ca sa stiu exact limitele terenului?
Multumesc frumos!
Corect. Un cadastrist, poate fi si altul, dar sa ai cadastrul, sa il arati.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Multumesc frumos!
Am luat legatura cu un cadastrist, a zis ca ma ajuta, dar sa ma uite pe nu stiu ce fisa cu puncte. Ma costa insa de ma rupe: 1 mil pe punct daca sunt mai putin de 10, si 700.000 de punct daca sunt peste 10. Cred ca daca dau doar 5 mil o sa zic merci...
Mi se pare cam mult, poate ar trebui sa mai intrebi si pe altul, dar in final, nu ai ce face.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Si mie mi se pare cam mult, noua ne-a luat cam 2 milioane acum cateva luni.
Lora, mami de Iustina