Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (186)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Fetelor multumesc din suflet de aprecieri...adevarul e ca ne-a priit fantastic mini-vacanta la munte.
Donia, da, au pietruit drumul pana la cetate ...s-a facut si o mare parcare in fata, ca sa-i fie mai usor turistului sa ajunga cica...mie una nu-mi place, era mai frumos sa urci prin padure!!!
Acs, tricoul lui Rares era la deruta...nici o sansa de inca un copil la problemele mele de health...(astept sa se faca 2011 ca cica o sa am un favorabil pt alt copil)
Roxanico, io cu Yagmur plecam pe 28 august. Sejurul ei este de 8 zile, al nostru de 10, deci nu prea ne prinzi daca pleci pe 15.
Cam asta este...io pe baricade in ultimele zile la vechiul job...ma stradui sa predau pe aici, clientii ma asalteaza pe mine in continuare, io incerc sa le zic ca nu mai pot sa-i ajut, ei nu si nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Fetele...ce faceti, in plimbari??

Nush dc om ajunge sa ne descurcam cu gradi dar primul pas va fi sa facem prim adoza de Prevenar sapt asta. Care dintre voi au facut deja imi spuneti ceva de reactii?

Garga s-a razvratit! Cumintica lu mami ii da lu' mami cate o palmuta din cand in cand dc o supar, adik o iau in brate dintr-un loc periculos sau ma rog. Mai nou dc vorbesc ferm sau o "cert" isi da singurica o palma dar asa ca un mangaiat peste ochi si obraz. Incepe greul??

Dianocica, Garga zice ab la culoarea alb.

Teutz Ne mai vedem?

Ruxandra, ai revenit?

Saptamanile urmatoare ma duc s avad cev agradinite...sper. Asa multe am in cap ca nush ce s aintreb mai intai. Chef s ale scriu pe ceva n-am. Dar acolo unde pare ca ar trage Garga acolo cred ca optam.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare! Domnisoara doarme... si eu ascult muzica... bormasinilor.

Roxana, vacanta placuta.

Laura, cata energie are Dani si ce frumos se joaca el cu tati....

saryta, vacanta placuta si petrecere frumoasa la botez.

Dianarus, sper ca te simti mai bine.Multa sanatate!

dianocica, la micut, cum stie el sa puna cuburile pe culori... istetul mamii. Trebuie sa fii tare mandra de el.

danutz, multa bafta la noul job.

Kiki, spor la cautari. E o decizie greu de luat. Eu m-am inspirat de aici, in mare, ca sa stiu ce sa caut http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118220&whichpage=1 citeste, poate te ajuta cu ceva. Sunt si chestii exagerate, dar si lucruri de care e bine sa tii cont.

Stefy a invatat azi sa-si dea singura chiloteii jos si sa-i ridice. Mai greu cu ridicatul, dar merge.
Aseara a stat in leagan o ora si nu avea nici un gand sa se dea jos. E inebunita dupa leagan si nu reusesc sa-l conving pe sot sa-i montam unul in casa, ca nu vrea sa strice....etc.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Fetelor, mooor incet...greatza generala, frisoane, dureri de cap, din cand in cand febra, ma doare tot spatele, stomacul, am crampe, ieri am vomat, azi-dimineatza am avut diaree, n-am mancat nimic de nici nu mai stiu cand...in viata mea n-am fost asa bolnava...e din cauza botezului la care am fost duminica. Jumate' din invitati sunt cu stari generale foarte proaste, iar 2 (de care stiu) printre care si un copil sunt in spital...Am fost azi la Spitalul de Infectioase, mi-au dat aia o geanta de medicamente, printre care si ceva antibiotic, iar dimineata plec la analize...Si, cica, joi tre' sa plecam la mare ...nu vreau sa ratez concediuuuuul...

Si Cristi a fost rau azi-noapte, dar el si-a revenit relativ repede, eu sunt deja de 2 zile asa. Noroc ca nu i-am dat lui Denis nimic din mancarea de acolo...si la fel voi face si la mare, daca vom mai pleca...

Va pup...revin cand mai am o pauza intre starile astea nasoale...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

tot zic sa zic ceva si cautam forma...cred ca am gasit-o. mie mi se pare irelevant daca un copil stie o litera sau nu. la fel cum stie sa recunoasca o pisica dintr-o poza, la fel poate recunoaste un A, sa zicem. e o figura si un nume pt ea. atat timp cat copilul pare interesat, eu zic ca e normal sa ii arati. chit ca-s integrale :). ceea ce mi se pare intr-adevar interesant si de urmarit (si de laudat ) la un copil este momentul in care pleaca singur sa dezvolte pe baza a ceva aprofundat alaturi de tine. de ex, d a avut o perioada in care se uita la tot felul de chestii rotunde si concluziona, ca pt el, O. la un volan, la o roata, la un geam rotund de la o casa. ei, pe mine una aia m-a lasat masca, nu faptul ca stie sa citeasca. ca se juca cu mainile intr-o zi si a descoperit ca daca le tine impreunate cumva, se vede un O la mijloc. si ca daca ridica aratatorul seamana cu un I. si ca daca se joaca cu furtunul de la canapea (nu intrebati, ikea :)) ) poate face un C. cu asta, da, m-a dat pe spate. cu restul...nu. imi par perfect normale. si sunt sigura ca orice copil o poate face,in mom in care recunoaste un animal intr-o poza, sau orice alta imagine, poate recunoaste si o litera. si daca i le arati si cand scoate sunete, adica daa zice G, sa ii arati un G, mi se pare foarte normal.

si iar mi se pare normal ca d stie sa adune. daca o pun asa, e teribil. vai ce mama nebuna, altceva n-are ce face, isi invata copilul adunari. dar el a prins singur ordinea numerelor. nu am facut lectii cu el. nu i-am repetat de 200 de ori pe zi numaratoarea de la 1 la 10. poate o mai repeta el la volanul ala in franceza, dar eu sigur nu i l-am pus in mana si sa-l pun cu burta e carte. si niciodata nu i-am numarat fara motiv, doar ca sa prinda el. daca erau mai multe chestii si era nevoie sa le numaram :), atunci o faceam, daca nu...nu. asa..revenind. a prins ordinea numerelor. si a reusit si sa isi coordoneze degetelele, adica poate tine strans 1, 2, 3 degete. ei, eu ii zic ca are 2 masinute. ei, uite, mai vine una. el automat mai ridica un degetel. desi nu facem exercitii, nu i-am zis eu sa mi ridice un deget. pur si simplu o face. no, daca avem 2 masinute si mai vine una, si el imi arata 3 degete, eventual mai si zice tei, eu ce sa zic, ca stie sa faca adunari, nu? :)))) si stie si scaderi, si inmultirea cu 1 si cu 2 :))). si, de fapt, nu eu l-am nvatat nimic, totul e absolut normal si firesc. si de asta iubesc eu matematica, dar asta e deja alta poveste :))

deci, apropo de ce si cat invata fiecare, numai el poate spune cat e normal. si ma gandeam acum la mesajul lui danutz. cred ca daca d ar sta langa rares, pai cat face rares 5 tururi de camera, d de abia se misca 1m. el e axat pe detalii :))) si, pe langa subiect, azi la tv era un pusti de vreo 8 -10 ani, mic, slaaab, cu ochelari din aia mari, era campion pe...ceva...la carting. mai, puteai sa juri ca e tocilar :). am zis ca daca d mai arata asa cool, sigur se face olimpic la chimie sau fizica moleculara ceva...:))))))

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

N-am putut rezista sa nu laud filmuletul cu Dani al Laurei. Nici chiar dupa asa multa vreme.

Am vazut si alte poze de copii suberbi si mame devotate. Eu nu stiu inca sa pun poze, ca v-as pune si eu citeva cu zgituta de Celeste, dar asa,....

Ma bucur sa va vad tot impreuna

Cu drag, Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

asiza tinem pumnii sa treaca repede. bine ca a scapat denis

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

asiza, si pe mine ma durea si spate si burta de la o uricioasa de diaree. Si pina la urma am tratat-o babeste, ca nici un medicament nu a dat rezultate. Cu seminte de busuioc si ceai de menta neindulcit. Banana pasata lasata sa se oxideze, mar ras oxidat si numai uscaturi. Nimic dulce .... Am tinut regim o saptamana si am scapat, dar doua saptamani, inainte m-am chinuit cu medicamente si nimic. Multa sanatate si sa-ti revii repede. Bine ca Denis e bine.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Of,OANA,sper sa-ti treaca chestia aia sa puteti merge la mare!Bine ca DEnis nu a facut nimic,iti tin pumnii!!!sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Neata fetelor!
ce liniste aici!Haideti la cafea!!!

Mergi la inceput