Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (186)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Merci mult, Roxanica, uite culmea ca nici sticks-uri nu vrea, nici macar biscuitii lui preferati, aseara am incercat cu ceai de menta indulcit...no way! Clar cu forta si sa vreau nu am cum sa-i dau... tot ce pot sa fac e sa astept sa-si revina, dar mi-e teama sa nu dam in altceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ce povesti frumoase dimineata..roxanica ...si eu sunt asa de binedispusa ca ieri ne-am vazut cu Almo si Nicole a ei

roxanica, normal ca Alexandra arata bine ...doar pe noi ne-a lasat cu ochii in soare si nu ne mai arata nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Kikineata, imi pare tare tare rau pt. micutza gargarita si picorusul ei grasutz Dar STIU sigur ca nu e nimic mai grav decat ai descris tu, o raceala, care s-a localizat la sold. te rog, nu-ti mai face griji, nu mai citi despre boli grave, gargarita ta e sanatoasa, va trece problema asta.
Donia, m-ai fermecat cu explicatiile despre lupul din fictiune si tragediile din viata reala, esti nemaipomenita!!! Am inceput sa-i citesc sotului meu postarea ta si mi-a spus ca i se pare un subiect nesemnificativ, iarta-i ignorantza, el nu are framantarile noastre, de mamici, el o stie cu slujba lui si punct. Mie mi se pare de o importanta vitala subiectul. Eu am fost si sunt unul dintre copiii crescuti numai in apa aia lina de langa mlastina, din fericire, traseul meu prin viata si grija parintilor mei au facut sa nu ajung niciodata in mlastina, la necaz, dar daca as ajunge sa ne fereasca Dumnezeu, as fi pierduta!!Mereu spun ca daca eu sau cineva apropiat s-ar imbonavi grav sau, Doamne fereste, nici nu vreau sa spun cuvantul asta, n-ar mai fi...eu m-as sinucide.Mami zice ca asta e un strop de nebunie, dar eu asa gandesc, eu n-as putea trai cu durerea asta in suflet.brrrrrrrrrrr....nu mai vreau sa ma gandesc
Sa revenim la povesti, imi plac mai mult, ca doar sunt un copil batran, cand ii citesc lui David trec mereu peste fazele astea, intorc pagina cand vanatorul o urmareste pe Alba-ca-Zapada cu un cutit, si nu cumpar carti cu scene de genul asta, asa am decis instinctiv, nu m-am gandit de ce...Nu-mi place sa-i spun nici ca mama Albei-ca-Zapada s-a intepat in ac si curge sange, apoi mai mult...nici vorba. Consider ca asta spune totul despre mine, asa-s io, o fricoasa crescuta-n puf, dar trebuie sa lucrez la asta, ca deja sotul imi atrage atentia ca-l formez si pe David la fel cum sunt eu, cu toate temerile si panicile mele.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Roxanico, bine ai venit frumoaso! Poze da? Am plans evident la postarea ta de Garga da-s intr-o stare de kko.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

am asteptat sa strang pozele de la zoo , dar tot nu am reusit mare lucru...lipsesc cam multe animale , dar merge si asa ...aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Luciaro, io as fierbe orez si bucatele/patratele d emorcov si le-as pune in ceva si l-as lasa sa se duca singur sa ia. Apoi banana jumate ici jumate colo. Mar copt nu vrea deloc cu orez sau fulgi de orez de bebe? sau orez din ala expandat d ela plafar?
Da-i biotics sau ecoflorina 7 -10 zile si io nu as da smecta lasa sa iasa kk ala rau de-acolo. Dar deci nu vomita, nu febra, nu diaree? Rosu in gat are? Bubite in gura/pe limba?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Yagmur, arati betooon!!
Ai mai slabit muuuult!! te felcit pt. ambitie si-mi trag mie doua dupa ceafa, zici ca-s batuta-n cap, nu ma ambitionez nici acum in al n-shpelea ceas!!
Luchita e fenomenal, are trasaturi puternic masculine, de fiecare data ma mir ce barbatel adevarat e, ti-am spus eu: e barbatul perfect pe care-l asteptai in viata ta, l-a adus barza, n-a venit pe cal alb, asta e singura neconcordantza
Kikineata, felicitari si tie pt. kg pierdute!
dar mi se par tare restricitve curele voastre, fara aia, fara aia, numai apa si aer, nu rezist asa!
Ma bucur ca Asiza a ajuns cu bine la mare !
danita, bine ati revenit acasa!! Imi pare rau ca nu ti-a fost bine pe drum, dar a trecut, gandeste-te daca locuiati in SM???

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Nu, Kiki, nu mai varsa, nu diaree (azi nu a avut nici un scaun inca), febra a avut putin aseara dar atat... Orez nu papa el de felul lui deci nu are rost sa incerc, morcov fiert am incercat ieri...nooooo... nici banana nu mai vrea acum... nu cred ca are rosu in gat ca altfel n-ar bea apa sau lapte... eu cred ca ii e frica sa mai pape... ca in seara aia cand imi tot cerea apa si varsa i-am spus "pai nu vezi, mami, ca bei apa si o dai afara?"... of, of si iar of...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Lucia, nu stiu ce sa zic.. barbatelul meu mananca cat un tanc, chiar si cand s-a simtit rau....
Kikineata, doar ti-am zis ce fac.... tot la fel: legume/fructe/carne si lactate (mai rar), cina in general la 16.30 (mai sint si exceptii), dulciuri super rar... si cam atat
Ktrinel, esti de coma... mai am de intrat la apa, dar deja m-am cam saturat.. sper sa nu redevin obeza dupa all inclusiveul din Turcia..
Si pe mine m-au fascinat discutiile despre povestile mai horror..... foarte educativ avand in vedere ca Luca nu sta la citit povesti si nici nu mi-am pus problema ...
Moooooooor de cald.. fug si eu spre casa sa ma alerge Luca prin parc...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Luciaro, in primul rand multa sanatate lui Serban si sa revina pofta de mancare! Cand a avut Victor probleme cu stomacul si nu voia sa manance, ii dadeam lapte cu cereale. Lapte fara lactoza, dar cred ca poti sa-i dai laptele obisnuit daca nu mai are diaree, iar cereale: orez, orez cu roscove, orez cu morcov (din cele de la Nestle). Poate vrea si Serban.

Kikineata, piciorusul micut! Multa sanatate! Sunt convinsa ca nu-i nimic grav, dar imi dau seama ce-i in sufletul tau. Of! Tin pumnii sa treaca repede-repede, sa n-o mai deranjeze pe Garga!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput