Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (186)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
citat din mesajul lui Dia1609

dianocica, m-ai dat pe spate. cum palaria mea se deseneaza o meduza????

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

uite ca am cautat how to draw a jellyfish, am dat peste asta, da' sa stii ca ale mele-s muuult mai frumoase [:D}. poate-ti pozez vreuna prin parc :))))

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Fetelor, jucarii dragute au cei de la pampam, asa se cheama site-ul. Producatori, intre altii, cei de la alextoys. Postase cineva aici niste poze, cred ca Dia. AM vrut sa va spun mai demult, dar tot uit. Noi nu avem papusi de colorat ca Oana nu are stare, insa avem nebunii de jucarii in baie, oricum ea pana de curand a avut o perioada in care se temea de apa. Acum ii place, ca are preocupari.

La faza cu plesnitul peste fata, singurica, imi da cineva sugetii de corectat comportamentul? Explicatii si rabdare am, explicatiile sunt in sensul ca e fetita, ca unde a vazut ea asa ceva, nimeni nu procedeaza asa, se raneste, etc.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Asta e Yagmur ?...ai intrat la apa rau dupa piscina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Dianav, auzisem o varianta , dar asta ar fi la inceput, nu stiu daca merge si dupa ce a prins spilul ...ca trebuie luata mana si spus ferm ca nu e frumos, etc...dar scurt, fara sa dai prea multa importanta gestului.. apoi ii atragi atentia imediat la altceva...daca facem prea mare tam-tam la chestii din astea..cu atat mai mult vor fi curiosi la reactiile gesturilor lor si vor incerca sa mai faca..zic si eu...sa mai zica si cele mai pricepute si citite / patite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Ktrinel si io am intrebat-o dar ma ignora sau nu zice secretul :(

Dia, dai ai dreptate am avut un gand razlet dar acu m-am convins. Ce diferente sunt. Ce s vad particle moi la eco sau ce, muschi, ligamente??

Dia, pozele cand? Tot dupa o luna :)???

quote:
citat din mesajul lui Ktrinel

Asta e Yagmur ?...ai intrat la apa rau dupa piscina

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare :

ajuns home, ieri o zi de cosmar ptr mine credeam ca nu mai ajung vie acasa . in ploiesti la o benzinarie m-am dus sa ma spal pe maini si erau 2 cucoane se uitau la mine stramb- eu cred ca ziceau ca sunt drogata sau beata .... dar azi sunt ok . a inceput iara P cu un scaun moale, dat biotics si smecta . la pranz a vrut smantana pana la urma dupa parlamentari am ajuns la almette... speram sa fim pe drumul cel bun.

nici noi nu prea avem povesti cu lupi sau cu iezi hacuitzi . la mare in prima seara l-am spalat sg si ptr ca uitasem covorasul de baie nu aveam destule maini sa tzin si cupilul si dusul si sapunul , dusul a alunecat si ne-a udat pe amandoi . tot concediul si chair si azi de dimineata ne-a spus : nu mai cade dusul !!! daca o intamplare atat de simpla si-a pus amprenta in capsorul lui .....atunci amanam povestile cu lupul pana cand o sa fie capabil sa inteleaga mai multe.

aelita : pupicuti draguti !
teutz: big hug frum us !

pupici la minunate si fulguleti
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Multumesc fetelor pt incurajari si sfaturi… Suntem mai bine in masura in care nu a mai varsat deloc… dar nici nu vrea sa manance… ma dispera!
Aseara am riscat si i-am dat 50 ml lapte, a fost ok, nu a patit nimic, ma asteptam la mare scandal ca mai vrea, dar nu s-a intamplat asa. Dimineata s-a trezit la 6.30 si mi-a cerut papa, dar nu a vrut nimic din ce i-am dus eu, pana la urma am cedat si i-am incalzit 100 ml lapte. La 10.30 a mai mancat cateva bucati de piersica din compot si a baut putina zeama de compot, apoi mi-am calcat pe suflet si i-am dat o felie de paine cu miere, ca aia ii place. Altceva nu vrea nimic: biscuiti, banana, branzica dulce, paine goala, i-am facut si mar copt, la pranz i-am fiert legume cum papa el zi de zi, i le-am facut cu robotul ca mi s-a parut ca ii vine greu sa mestece, a luat o lingurita din care jumate a scos-o afara... a mancat jumatate de mar crud bucatele pana la urma (iar o prostie din partea mea, ca pediatra a zis abia maine sa-i bag iar fructele).... Cu ce traieste copilul asta, cu aer???? Am nevoie de Roxanica sa imi spuna sa nu ma stresez, dar ea e la Slobo-Slobo...

O sa mai manance ceva vreodata? II ofer ceva, care inainte ii placea, spune ”da”, si cand ii aduc spune “ata”... presimt ca ce era inainte, dar asta e inceputul unei perioade de maaaari mofturi...

In alta ordine de idei, Asiza e la mare, sambata cand am vorbit cu ea erau ok, am zis ca poate maine ne vedem, dar nu cred ca ma incumet cu asa copil nemancat pana la ea... Danita, voi v-ati mai intalnit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna zua!!
Am revenit si noi acasuca de la Slobo lobo!!! David s-a simtit f.f.f.f.f bine, i-a placut tare mult apa, nebunie maaaaare, in fiecare zi era tot mai curajos, mai indraznet, astfel incat in ultimele zile nici nu mai dorea sa-l tineam de maini sau sa stam in preajma lui, voia sa sa se joace singurel prin apa. Daca lui David i-a placut la nebunie, eu una n-am fost extrem de incantata de statiune, caldura mare, lume ff.f.f multa...dar ce puteam sa-mi doresc mai mult, decat ca puiului meu sa-i fie bine??
Au venit cu noi si mami si Ionut, a fost mult mai bine asa, de ex, seara, dupa ce adormea David o lasam pe mami acasuca si noi fugeam la nocturna la bazine, ori la somnul de amiaza noi haladuiam prin orasel. Eram speriata ca nu ne vom descurca, ca nu va papa bine, ca nu va dormi, intr-adevar programul s-a dat putin peste cap, dar in rest a fost tare bine, n-a fost deloc greu, il sorbeam din priviri in apa, cu pielicica lui fina, fericit nevoie mare.
Chiar radeam ca cel mai mult i-a placut in spatiul ala cu apa de clatit picioarele, stiti voi, bazinele sunt inconjurate de o chestie din aia, ca un santz, si acolo alerga, ridica picioarele si stropea tot in jur.
Dar nu puteam sta prea mult, venea repede caldura, au fost niste zile caniculare, aerul irespirabil, noroc ca am inchiriat o casuta numai pt. noi, cu leagan, curte, si acolo continua distractia in piscina mica.
Faptul ca am avut experienta asta buna, ma face sa am sperante ca va fi bine si la turci in septembrie.
Aaaaaa, am uitat sa va spun ca am intalnit-o acolo pe Alexandra cu Marc, foarte dragutzi amandoi, Alexandra mult mai slabaaaaaaaa decat in poze, Marc inaltutz tare, seamana cu tatl lui, dar are ochii albastri ai lui mami.
Of, atatea as mai vrea sa va povestesc despre David, atat s-a bucurat de vacanta asta scurta, cand vedea ca oprim masina seara in fata caruselelor si a masinutelor de toate felurile, sarea , topaia, tipa, aplauda , nu mai stia ce sa faca de fericire.Dorea sa se dea cu toate nebuniile alea, dar cand il asezam in masinuta, sau alt joc potrivit varstei lui, dupa ce achitam biletul si mai ales dupa ce-mi indesam si eu imens intr-o kikineata din aia (te tzuc , kiki), apoi abia atunci se hotara ca lui ii e frica si nu mai vreaaaaaaaaa!!
Erau pe-acolo niste biciclete , asa ca o trasura, cum sa va explic??Imaginati-va o trasura si la fiecare din cele patru rotzi, statea cate o persoana si pedala, se puteau inchiria si te plimbai prin oras, mama, ce nebunie!!! David era in delir, el nu pedala Ne-am plimbat si cu un trenuletz descoperit, traversa orasul, chestii din astea de atras turistii, mai ales pe cei ca David al meu. Ne plimbam seara prin oras, David dorea sa ne oprim la tot ce vedea, fiecare taraba, fiecare moment artistic, stiti voi, indienii aia care canta, baietii ce danseaza stand in cap, maini, David se tavalaea si el pe jos si incerca sa faca spagatu, fiind de-a dreptul conmtrariat cand il ridicam din mijlocul strazii sa nu-l calce lumea.
Ideea e ca a fost super, si va sfatuiesc pe toate sa nu ezitati sa mergeti impreuna cu puii in concediu pt. ca e minunat, nu e greu, dimpotriva, parca evolueza uimitor in perioada asta, iar noua ne creste inima de cate ori ii privim, in soare, in apa, oriunde! Spun toata astea pt. ca eu am fost tare reticenta sa plec undeva cu puiul, ziceam ca-i tare mic si sensibil!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Nu pot sa cred, o data am strigat-o si a aparut... sa va fie de bine mini-concediul, Roxanica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Luciarooooooooo, hai sa te tzuc ca tare draga mi-esti!!! Uite, aici sunt, am venit din Slobo lobo numai pt. tine, sa-ti fiu aproape!! Imi pare rau ca nu-i e bine micutului Seban, dar bucura-te ca nu e o enterocolita din aia urata, Doamne fereste!! De astea mi-e cel mai frica, de perfuzii, deshidratare, slabit...Si stii tu saftul meu, nu te stresa, sigur ca va mai manca , doar Serban a mancat mereu cu pofta ceea ce-i placea, numai ca acum e totusi bolnavior, ceva nu-i convine lui, iar daca-l fortezi risti sa se imbolnaveasca serios, sa-si faca sila, sa verse, gandeste-te daca pe tine te-ar deranja stomacul si cineva ti-ar tot flutura un platou cu tot felul de mancaruri pe sub nas, nu ti-ar fi sila??Chiar daca sunt cele mai gustoase si mai sanatoase, tot nu-i pica bine. Acum da-i apa, ceai, saratele, grisine, mai ales ca astea plac tuturor copiilor, si in cateva zile sa vezi cum iti va manca si urechile, va dori sa recupereze zilele astea de foamete.Eu mereu spun asta: e groaznic sa-ti vezi puiul bolnav, ti se rupe sufletul, dar e la fel de adevarat ca micutii astia isi revin fenomenal de repede, sunt ca Fat-Frumos, cresc apoi intr-o zi cat altii-n zece, dupa o perioada de boala se vede cu ochiul liber cum cresc, mananca, savureaza altfel viata. Asa va fi si Serban! Bucura-te ca n-a fost mai rau si ai rabdare cu el, acum e maare, nu pateste absolut nimic daca nu papa din 4 in 4 ore!! Hai sa te mai imbratisez o data!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput