Bucurii de sept-oct 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

itzy, multe felicitari papusicii pentru progrese!
xandrutza ma bucur ca te-ai conformat
Crisnemes multa sanatate lui Victor!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Andra si noi am avut asa perioade cu scaune moi dar nu era nimic in neregula.

Sephora slava domnului ca l-ati gasit si era bine, doamne ce spaima trebuie sa fi tras! Felicitari pt inaugurare, sa fie intr-un ceas bun!

Princess o colega de-a mea imi spunea ca a avut cu fetita probleme din astea si avea candidoza intestinala, i-a dat regim mult timp pana si-a revenit.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Doamne, Sephora, nici nu vreau sa-mi inchipui prin ce spaima ati trecut! Bine ca s-a terminat cu bine!
Itzy, felicitari pentru reusitele papusicii. Zi-ne si noua, te rog, care e reteta de scapat de suzi ca vrem si noi sa ne apucam de acest proces acum, in concediu.
Roxana, nu mai fii suparata, mama ta te ajuta si e MAMA. E mare lucru ca te ajuta, crede-ma... Nu mai zic nimic, ca ma intristez

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Mira, m-ai pus pe ganduri! Am cautat pe google si cam asa se manifesta candidoza intestinala, cu scaune dese si moi...

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Princess si Crisnemes, multa sanatate puilor!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Princess sper sa nu fie asta, i-ai dat cumva antibiotice fara protectie? Cel mai des asta e cauza.

Am vorbit cu Andreea, diseara ajunge acasa, era tare dornica sa ajunga ca s-a saturat de spitale si dri.

Gety ati venit de la mare, ce faceti?

Ce parere aveti de www.salin.ro/office/index.php?language=ro" target="_blank">aparatele salin?

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Itzy, felicitari papusicii tale pentru progrese, dar si mamicii, care a stiut cum sa rezolve problemele.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Nu, Mira, nu i-am mai dat antibiotic de aproape un an de zile si atunci i-am dat cu biotics baby! Oricum, maine dimineata ii duc proba de kk la laborator sa vedem ce iese ca nu ma mai tin nervii asa!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Princess, succes la analize.
Mira, nu am folosit aparate din astea, dar cred c-or fi bune la ceva. Poate stiu fetele amanunte.
Bine ca ajung in sfarsit acasa Andreea si Sebicu!

Alexandrina 31+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mirabelac, .
Am primit si mesajul tau. Suntem bine, am ajuns pe 28 seara, dar era decedat netu'. Acum l-au resuscitat abia.
Acum plecam la un magazin, ca incepem curatenia cu 1 august si am de montat si eu centrala (la fel ca Ignatica).

Revin in forta de maine, sper, ca vreau sa citesc tot ce-ati scris cat am lipsit.

LA MULTI ANI, DAVID! , la implinirea celor 2 anisori.
Sa fii sanatos, voios, cuminte si sa-ti bucuri parintii in fiecare zi!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput