Bucurii de sept-oct 2006 (136)
Raspunsuri - Pagina 16

GETY spune:
Maria, eu scriu asa:
[ url= "http(adresa care-ti apare in bara de sus)"]TEXTUL PE CARE VREI SA-L SCRII TU[/ url].
Important este sa nu lasi spatii libere, inclusiv intre paranteza patrata si urmatorul cuvant.
Tu incearca, sa vezi ce iese.
Sephora, au ajuns, multumesc frumos, am luat doar 4 din zece, ca Alipiticot ,i-a zis ca mai este un copil la ananghie care ar avea nevoie de asa ceva.
In schimb nu a cerut bani pentru ele. Iar le-ai cumparat cu bani din buzunarul tau?
Acum o astept pe sora-mea sa vina de la mare, sa i le faca. Si sa-si calce pe mila.

GETY spune:
Sephora, pupam Matti cel vorbaret, si pe ceilalti copii vorbareti.
Eu ii dau Mariei vitamine (Vi-sol cu Ca), Imuno Royal si vitamina C picaturi pentru intarirea sistemului imunitar.
Cu mancarea noi stam foarte bine, ca de obicei, chiar aici nu te pot ajuta cu un raspuns. Doar ca are 13,4 kg, cantarita chiar acum.
Asa creste Maria Diana

xandrutza_76 spune:
Bonjour! Caldura mare... Noi ne pregatim de un gratar, abia astept.
Va doresc duminica frumoasa!
Alexandrina 31+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe

Crisnemes spune:
Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Meme1 spune:
Buna
scuze ca dau buzna asa, voiam doar sa va intreb daca poate cineva sa ia legatura cu Roxana.... eu i-am trimis alaltaieri PM sa o intreb daca mai vrea infacol, am un pachet care pleaca spre Bucuresti maine si as putea sa ii trimit cateva flacoane daca mai vrea...dar nu pot lua legatura cu ea.
Multumesc de ajutor,

alinamoro spune:
La multi ani Mirabela!
Multa sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca!

GETY spune:
Meme1, din pacate mamicile care te pot ajuta cu un raspuns, n-au intrat inca pe forum (Itzy, Lilina, Monique sunt cele pe care le stiu eu). Poate intra chiar Roxana01, cu putine sanse.
Xandrutza, sa-ti fie de bine gratarelul! Si la Iasi a fost foarte cald azi, eu acum am venit cu Maria de afara si inca se mai simtea inaduseala.
Asa creste Maria Diana

Meme1 spune:
Gety, mersic mult...asta este...acum pleaca pachetul de la mine, ramane pe viitor daca va fi....
Imi pare rau ca n-am reusit sa o ajut cu picaturile...
Pupici

Sephora spune:
Meme eu sunt sigura ca le vrea,a scris ieri parca ca Victorasu suferea cumplit,nu cred ca a gasit,incerc sa o sun acum pe Itzy si sa ia legatura cu ea.
Gety ok bine ca au ajuns ca nu mai stiam nik si cum ati promisesem nu vroiam sa par neserioasa,da si mie mi-a spus Alipiticot,dar ramasese sa vorbeasca cu tine.In ceea ce privesc banii nu sunt o avere si precum am spus daca pot sa ajut o fac cu mare drag.Pupici.