Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (29)
Raspunsuri - Pagina 21
Naty spune:
venera bine ai venit!
irina offfff....
cami_antonia eu le iau necompensate fiindca nu am doctor de familie. Nici asigurari sociale de altfel.
Dar parca ziceau fetele ca se da compensat.
Am uitat sa va zic sa imi tineti pumnii: noi incercam sa ne vindem apartamentul si, dupa 3 saptamani de cand l-am dat la ziar si nu a sunat nimeni, ieri a venit un cuplu de tineri sa il vada. Zice sotul (ca el i-a primit) ca le-a placut, ba chiar vor sa il ia mobilat - noi speram sa il dam mobilat dar ne gandeam ca nu o sa reusim ca greu gasesti pe cineva sa ii placa mobila ta. In fine, cica ne da raspunsul vineri, sper sa il ia! De ce zic sa imi tineti pumnii - nu stiu daca sunteti la curent, piata imobiliara e in stagnare mai ales la apartamentele din blocurile vechi, sunt multe oferte dar cereri mai de loc, lumea asteapta sa coboare preturile, in timp ce vanzatorii nu vor sa le scada. De fapt si eu incerc sa il dau la pretul de acum cateva luni fiindca altfel nu reusesc sa imi iau un alt apartament.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
15+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Venerata spune:
Si mie mi-a recomandat dr. tot ELEVIT. Am inceput de ieri (pana acum luasem numai acid folic) si sper ca nu are legatura cu asta dar azi dimineata mi-a fost putin mai rau decat de obicei. Poate are legatura si cu faptul ca nu am mancat/baut nimic pana pe la 9 din cauza de recoltat sange. Mai urmaresc.
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si
10s
justme25 spune:
quote:
citat din mesajul lui Venerata
Si mie mi-a recomandat dr. tot ELEVIT. Am inceput de ieri (pana acum luasem numai acid folic) si sper ca nu are legatura cu asta dar azi dimineata mi-a fost putin mai rau decat de obicei. Poate are legatura si cu faptul ca nu am mancat/baut nimic pana pe la 9 din cauza de recoltat sange. Mai urmaresc.
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si10s
Eu am renuntat dupa o luna si un pic de luat Elevit pentru ca imi facea o foame anormala (din ora in ora) si dca nu mancam lesinam direct. Am renuntat si am ramas doar la tardyferon cu folic pentru ac ma simt bine. Pana la urma vitamine mai iei si din ce mananci. In plus, am citit intr-o carte despre sarcina ca daca depasesti cota zilnica de vitamine necesare nu e chiar ok pentru bebe. Adica nici foarte foarte nu bine...
Justme
17+http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
Stellutza spune:
Buna ziua dragi mamici in devenire.
Este prima mea zi pe acest forum, nu stiam ca exista si mi-a fost recomandat. M-am strecurat printre voi, am citit insa sunt extrem de speriata.
Sunt o viitoare mamica, de 24 ani, care nu stie ABSOLUT NIMIC despre sarcina si copil. Sarcina mea are 12 saptamani, am facut o ecografie pentru confirmarea testului de sarcina si analize de sange si astept urmatorul consult de marti 5 August. Sunt speriata pentru ca nu ma ingras, nu imi creste burtica, doar am dureri de burta .
Mi-a fost prescris Acid folic pe care l-am luat o zi da 5 nu :(
Pana la 12 saptamani trebuia sa mai fac ceva?
sau.. trebuie sa fac ceva acum ?