Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (29)
Raspunsuri - Pagina 20
IRINA.C spune:
da nu mai pot...nu fac nimic ...viata asta e un chin , nu mai sunt eu, nu ma regasesc....
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1"
micola spune:
IRINA, nu stiu daca ai vazut , am scris eu ieri ca am citit undeva ca e bine sa manaci banane si cartofi copti ca sa diminuezi greturile..incearca si asa...
eu mananc o banana pe zi de cand am aflat de sarcina, si nu am avut deloc greturi pana acum...sper sa nici nu am. Acum nu stiu daca e de la banana mea zilnica, dar chiar nu am ...
of, saracele de voi...
Am inteles ca din trimestrul 2 se reduc...aveti grija
14+ Doamne ajuta!
Believe in your dreams...
Venerata spune:
Buna tuturor,
As dori sa ma alatur si eu viitoarelor mamici din aceasta odisee.
Eu am un baietel de 6 ani, Vlad-Petru, si acum port in burtica un sufletel de aproape 10 saptamani. Azi am fost la recoltat sange pentru analizele din primul trimestru.
Doresc sanatate mamicilor si bb-ilor, fara probleme in timpul sarcinii si cu mare bucurie la momentul cel mai important: nasterea!
Toate bune,
Venera - mamica de Vlad-Petru (25.06.2002) si
10s
roxanaz spune:
Irina, uff, hai fii un pic mai optimista, ca doar stii ca lucrurile astea se mai intampla. medicul ce zice, nu poti trece pe niste metoclopramid picaturi?
Venera bine ai venit printre noi! sarcina usoara! imi dai te rog dpn-ul ca sa te trec in listuta?
Micola ce bine ar fi sa se evita greturile doar cu o banana.... suuper!
micola spune:
tocmai am auzit pe cineva stragnd pe o fata "Eva" si mi-a dat idee de nume de fetita..
Chiar, e cineva intre voi care nu vre sa stie sexul lui bebe? eu nu vreau sa stiu:) sa vedem cum mai negociez cu sotul ca el azi zice ca vrea, maine ca nu :)
14+ Doamne ajuta"
micola spune:
Aah, roxanaz, am uitat sa-ti multumesc ca m-ai pus pe lista :)Multumesc :), chiar ma pregateam sa intreb cum se face :)
cami_antonia spune:
buna burtici
sper ca nu m-ati uitat de tot....nu am mai aparut ca am avut f multe lucruri de aranjat si f multi musafiri....caci asa patim noi vara cei de la mare....dar e f frumos....
vreau sa o felicit pe just pt rezultate si pt ca a auzit inimioara....cred ca mi-ar placea sa aud si eu dar doar o data ca sa nu ma gandesc toata ziua ca pot face acest lucru....
edinuta esti o adevarata gospodina....asa eram si eu inainte dar de cand cu sarcina si cu somnul rau de pe mine.....e mai greu....m-am mai lenevit....
vroiam sa va intreb....ca sunt convinsa ca majoritatea luati ELEVIT....am citit din urma si cineva zicea ca nu se da compensat....mie o alta prietena mi-a zis ca se da....nu stiu ce sa fac caci trebuie sa incep sa iau si nu stiu daca sa mai bat drumul pana la doctorita de familie sau nu ca nu e la doi pasi....si am luat teapa cu acidul folic ca nu se mai da compensat....DECI FETELOR....PLSSSSSSSSSSSS....VOI LUATI DIRECT DE LA DOCTORUL DE FAMILIE ELEVITUL....SAU COMPENSAT DE LA FARMACIE????caci mie doctorita de familie nu mi-a dat niciodata direct din cabinet vreo pastila....
astept rasp voastre
11+
Camelia
roxanaz spune:
Venera, te-am trecut, gata
.
Micola avem si noi o Eva in grup si tocmai vorbeam acum 2-3 capitole ca si mie imi place mult de tot numele.
Cami eu nu iau elevi asa ca nu stiu ce sa iti spun.
ma duc sa fac capitol nou.
justme25 spune:
quote:
citat din mesajul lui cami_antonia
buna burtici
sper ca nu m-ati uitat de tot....nu am mai aparut ca am avut f multe lucruri de aranjat si f multi musafiri....caci asa patim noi vara cei de la mare....dar e f frumos....
vreau sa o felicit pe just pt rezultate si pt ca a auzit inimioara....cred ca mi-ar placea sa aud si eu dar doar o data ca sa nu ma gandesc toata ziua ca pot face acest lucru....
edinuta esti o adevarata gospodina....asa eram si eu inainte dar de cand cu sarcina si cu somnul rau de pe mine.....e mai greu....m-am mai lenevit....
vroiam sa va intreb....ca sunt convinsa ca majoritatea luati ELEVIT....am citit din urma si cineva zicea ca nu se da compensat....mie o alta prietena mi-a zis ca se da....nu stiu ce sa fac caci trebuie sa incep sa iau si nu stiu daca sa mai bat drumul pana la doctorita de familie sau nu ca nu e la doi pasi....si am luat teapa cu acidul folic ca nu se mai da compensat....DECI FETELOR....PLSSSSSSSSSSSS....VOI LUATI DIRECT DE LA DOCTORUL DE FAMILIE ELEVITUL....SAU COMPENSAT DE LA FARMACIE????caci mie doctorita de familie nu mi-a dat niciodata direct din cabinet vreo pastila....
astept rasp voastre11+
Camelia
Cami..bine ai revenit. Hai sa iti raspund la intrebarea cu ELEVIT. Se da gratuit. Eu l-am luat cu reteta de la medicul de familie. Mergi cu incredere la medicul de familie sa iti dea reteta. Acum..in functie de farmacie e posibil totusi, cu tot cu reteta aia sa platesti o diferenta pentru ca medicamentele de pe listele cu gratuite au un pret de referinta; fiecare farmacie isi pune adaosuri la acest pret. Mai mic sau mai mare. Ca urmare, unele farmacii ti-l dau gratuit, la altele platesti o diferenta. Eu zic ca e cea mai mare tampenie, dar nu ai ce face. E o vorba a cuiva "hai ca s-au ieftinit medicamentele gratuite luna asta".
Pe urma..legat de ce spuneai ca ai fi tentata sa auzi inimioara lui bebe in fiecare zi. Nu stiu ce sa zic..ieri dupa ce mi-am facut hatarul am vazut ca se tot fataia bebelina de colo colo si am renuntat in a o mai deranja. Ca urmare..e bine ca stiu ca pot sa ascult la nevoie inimioara, dar nu fac abuz
Justme
17+http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1