Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (29)
Raspunsuri - Pagina 16
Daiopri spune:
Deci visele mele de a inota s-au sfarsit inainte de a incepe. Mare bucurie pe mine:)) Mi-a zis o prietena ca nu e indicat clorul din apa pt sarcina. Si aici folosesc clor nu gluma. Apoi am citit pe internet si cam asa e, sunt discutii pro si contra, cel putin la varste mai mici. Asa ca am decis sa asist numai la lectiile baiatului. In plus nici nu stiu daca as fi avut unde, ca era mare buluceala acolo. Nu am vazut niciodata atata populatie la piscina. De fapt nici nu am fost vara. Meci de polo si n lectii de inot.
Miere, tu ai inotat doar in piscinele de la hotel nu? Ca am inteles ca problema e cu cele publice indoor.
Iris, nu pot decat sa ma bucur ca mai sunt si alte persoane in tabara mea ;-) Am incercat linkul ala da nu merge slava Domnului. Ca cine stie ce mai vedeam:))
Felicitari fetelor care au rezultate bune. Abia astept si eu ziua de vineri.
Roxana, LMA pt Patrick. Sa creasca mare, sanatos si cuminte:))
A, si am uitat sa ii zic ieri LMA si lui Leditia. Tot ce iti doresti sa vina.
Anca tu cum mai esti?
Cum ziceam si eu simt uneori miscari usoare dar rar, si tare ma mai bucur. Desi e cam repede, da tinand cont ca ma impinge deja inainte eu zic ca bb este. Ca stiu clar cand sunt intestinele mele. Sunt bucuroasa ca am mai stagnat in ultima sapt, cred ca din cauza ca am mai taiat painea, desi fara in juma de ora mi-e foame. Plus cei 6-7km mersi sambata:)))
In schimb tot mi-e cam rau seara, cand ma apuca icnitul fac tare urat.
Nu mai stiu ce mai vroiam sa spun. Fetele de la schimbul 2 ce faceti?
Alina felicitari pt bona. Macar ai scapat de un stres.
Aveti grija de voi si de bb-ei.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
BillyBilly spune:
Fetelor, ce spuneti de preturile de la Quelle pt bb?
http://www.quelle.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:602cff70f6d75d331a379610437add7f&fsreloaded=1&
Catalina
18+
Ana-Maria
Bebelusa
Alina1976 spune:
Tuchi, la mine controalele sunt de 2 feluri: fie verifica analize, ecografii si discutam de una-alta, fie control ginecologic in care verifica colul si imi palpeaza burtica din interior in exterior. Si mai asculta cu o palnie pe burta :-) asta mi se pare cel mai haios.
Valve nu mai pune ca nu iti ia secretii din col mereu, iti mai ia o data inainte sa nasti ca sa vada daca e calea pe unde o sa iasa bebe este OK :-)
Daiopri, imi pare rau de innotul tau...sa stii ca si mie imi place. Este singurul sport pe care il fac cu placere. Acum m-ai pus si pe mine pe ganduri ca peste tot se pune clor in apa. Dar totusi sa mai intrebam...ma gandesc ca nu o fi astia chiar nebuni sa puna o concentratie asa de mare...
Billy, sa studiez site-ul si iti spun. pare interesant la prima vedere dar imi trebuie ceva timp sa vad cam tot ce au si preturi, etc. Ce pot sa-ti spun este ca eu am luat o teapa cu ei. Am comandat din catalog ceva si cand au venit erau cu totul altfel decat in catalog, mult mai urate ca materiale si culori si le-am returnat. Asa ca....
Alina
17+ cu
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Billy, l-am studiat....au preturi foarte bune la copii (m-am uitat la rochite). Dar tot imi e teama...desi unele arata chiar foarte bine in poza. Uite mie mi-a ramas gandul la asta (du-te in dreapta la cos ca acolo o sa o vezi):
www.quelle.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:602cff70f6d75d331a379610437add7f&fsreloaded=1&" target="_blank">http://www.quelle.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:602cff70f6d75d331a379610437add7f&fsreloaded=1&
Alina
17+ cu
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
lisa79 spune:
multjmesc feteolor de primire!
sarcina usoara si voua!
noi suntem bine, acum am intrat in sapatamna 14, acum 3 sapatamani am avut o usoara scurgere, dar nu a fost nimic grav. Nu pot sa zic ca am avut greturi sau stari nasoale, au fost cateva, dar s-au mai linistit! oricum , am exclus din meniu:mazare,marar,buritos
joi mergem la d-na doctor sa facem analizele alea de 15 saptamani. va tin la curant.
P.S: sunteti foarte active aici pe forum
o seara buna sa aveti!
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=elisabeta&year=2009&month=1&day=25&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=elisabeta&year=2009&month=1&day=25&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>
miereamara spune:
Daiopri, eu am piscina acasa, de fapt este piscina care deserveste mai multe case din complexul unde locuiesc. Nu am idee cat clor pun astia in apa, cert este ca nu prea miroase a clor si nu mai retin cine mi-a spus ca de fapt folsesc alte substante dezinfectante. Nu am mers la piscina indoor niciodata, singura piscina pe care am mai folosit-o a fost cea de la hotel, dar era outdoor.
Am ajuns si eu acasa, o sa citesc si din urma cand o sa am timp.
Conferinta a iesit foarte bine, am luat si un premiu pt poster.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
tuchi123 spune:
Alina, Carmen Marieta
multumesc pt. raspuns...am oroare de controale la masa in perioada asta, mi-e teama pana si de umbra mea![]()
Miereamara, felicitari pt. premiu
Va pup pe toate
si noapte buna!
15+
Doamne ajuta
Alina1976 spune:
'Neata la burtici! ![]()
Desteptarea si hai la o cafea! 
Azi e o zi frumoasa si calduroasa de vara...si eu ma duc la serviciu dupa 2 sapt. de stat acasa.
Va mai citesc pe la pranz.
Va pup si va doresc o zi superba! 

Alina
17+ cu
EMMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
jasmi spune:
Neata!
Alina, foarte frumos nume pui fetitei tale 
O zi frumoasa tuturor!
Jasmi
11+
way to go
BB
flowerbee spune:
Buna dimineata, burtici dragi,
Just, felicitari pentru cele 3 motive de bucurie. cred ca te simti o burtica implinita!
Daiopri, din proprie experienta iti zic ca piscinele indoor miros a clor de lesini. Eu am facut baie in piscina outdoor si nu mirosea atat de tare, dar sigur avea clor. Nu m-au usturat ochii ca altadata insa.
Veronica, e greu cu varsaturile. Eu am gatul facut praf, nasul la fel (pentru cine cunoaste, uneori, varsaturile sunt atat de violente incat mai iese si pe nas - scuze pentru descriere) iar firisoarele de sange sunt frecvente din cauza presiunii. Ca sa nu mai zic ca buzele sunt uscate si spuzite si vai de ele.
Medicii se impacienteaza in momentul in care ai pierderi masive de electroliti, ai carcei, te dor muschii, ai palpitatii si stari de moleseala. Eu sunt in aceasta situatie iar azi la 11 am programare la medic sa vedem ce facem: mai stau asa sau trecem pe intravenos. Plus ca poate bebe ne arata ce este. Mergi la medic si explica-i!!!!
Am fost la Mothercare si aveau reduceri. Mai ca imi venea sa cumpar lucrusoare pentru bebe si pentru mine. Erau atat de frumoase!!!!
Pup toate burticile!!!
Vreau si eu aparat Doppler, insa e cam scumpisor...
Bee
13+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png