Regasiri (22)
Raspunsuri - Pagina 2
adinazot spune:
VAi ,ALEXANDRA,ce cosmar!Sa dea Dumnezeu sa va fie bine!saracii oameni care au fost afectati!e oribil.
DBUNNY,LA MULTI ANI ,sa fii fericita,sanatoasa,iubita si tot ce iti doresti sa se implineasca!!!
mephala30 spune:
Dbunny, sa fii sanatoasa, implinita si fericita!
Dodo, felicitari pentru progresele lui Bogdan!
pup toate regasitele si sper ca nu ma uitati, chiar daca dau mai rar pe la voi, .
Dastefa, iti sunt datoare cu un pm, imi fac timp azi si-l trimit. Scuze, ba am fost plecati, ba n-am avut net si tot asa...
Carmen, Iustin & Teodor
Mirona spune:
Dbunny - La multi ani! draga mea si sa-ti dea DD multa multa sanatate sa ti le poti face pe toate. fericire si multa dragoste alaturi de Dani si Paco.
Alex - te pup cu mare drag - sa aiba DD grija de voi.
M-am gandit si eu zilele astea la bietii oameni cand vad cese petrece in unele judete din tara. Ne rugam la DD sa scape cu viata din fata puhoiului. Doamne ajuta!
va pup pe toate - revin io cand doarme ea.
toate regasitele
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Dbunny spune:
Multumim, multumim de urari. Poftiti la saratele, pizza, tortulet, Bailey si tot ce va pofteste inimioara...
Alexandra, mama ce sperietutra ati tras...pupam tare!
Koko sa veniti cu vesti bune, si Pascal inviorat...a cata oara face asa? ca Dani cand a inceput cu o gastroenterita s-a tot repetat...lunar...de vreo 3 ori...
Dayanara ce-ai cumparat?
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
kokorina spune:
LA MULTI ANI,DIANA!!!!
toate cele bune iti dorim!!!si asa da,la o saratica ma infing si eu..yami yami...petrecere frumoasa!!!
ALEXANDRA....doamne prin ce cosmar ati trecut,sper sa nu vad niciodata asa ceva cu ochii mei ca ma panichez pe loc.bine ca santeti ok de ati putut pleca in vacanta.concediu placut,poze multe si povesti!
DBUNNY....e prima data cand face asa pascal.o data a avut sophia,dar numai noaptea a vomitat,ca nici nu s-a anuntat macar in vreun fel.de aceea eu cand m-am trezit si am vazut in patul ei,plin de voma,ea uda si murdara...am zis ca pic jos.in schimb la ea a fost numai o data nopatea.la pascal e de ieri dimineata,a vomat ieri de 3 ori,plus azi noapte o data...i-a dat medicul niste prafuri sa le bea,regim si sa-i dicem kaki la analize...om vedea,sper sa fie bine,ca mor cand il vad lungindu-se cand pe jos,cand pe pat,cand pe mine...eu stiu cum e senzatia asta...
MEPHALA....
dayanara spune:
La Multi Ani Diana, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de dani, paco si urmatorii copii
kokorina - imi pare rau de Pascal , bietu de el, tre sa.i fie foarte rau, greata, sper sa.i treaca repede si sa nu va apuce diareea care se pare ca vine dupa voma mai mereu
marani - superbe pozele ca de obicei,
am citit ca noul apartament e la 4, imi inchipui ca bubamara urca singura, dar totusi daca oboseste, tre sa o iei in brate, mie de asta mi.e groaza in caz de bb2 de scari si de carat in brate pe ivan
dbunny - de la levis nu mi.am luat nimic (inca) eram pe fuga , ivan deja nu mai rezista, dar reducerile sunt mari de tot, blugii de multe feluri la 20 de euro de exemplu (la levis reprezentanta)
mi.am luat ieri de la tommy hilfiger niste blugi slim, skinny, pitillo sau cum le.o mai zice, nu aveam genul asta, toti care.i probam imi veneau groaznic, astia in schimb sunt super, si merg si la iarna, o bluza mai lunguta de la zara si o sapca groaza de la hm pt ivan, incep sa cumpar mai de toamna iarna, mai sunt 2 luni si gata vara
va pup pe toate si revin
ivan si dayanara
Dodo-pui spune:
La multi ani!Dbunny
multa sanatate si tot binele din lume;
alaturi de cei dragi tie.
[b]Carla[/] sunt cuvintele care mi le-a spus o DOAMNA de pe acest forum.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dbunny spune:
Dastefa, Mephala...vreau si eu pm respectiv
Eu am avut ieri musafiri, mai am si tort pt azi daca mai rasare cineva, sotul se streseaza de zor ce sa-mi ia, si eu am gasit raspunsul: relax total o dupamasa intreaga www.thalasia.com/default.asp?idprod=45454&idcatpad=2609&lang=ES" target="_blank">aici
Cioara malai viseazaaaaaa
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
kokorina spune:
DBUNNY...si ce-a zis?te lasa?
eu azi mi-am cumparat un set de 5 oale care de fapt costa 500 euro,dar noi am dat 200,o tigaie si o razatoare.sant curioasa ce fac oalele astea de 500 euro,gatesc singure oare?oricum ma saturasem sa fac mancare in blidele lu' barbata-miu,care datau de pe vremea cand era el flacau.plus ca nu erau de calitate,erau asa ca sa fie,...inox pur si simplu.dupa ce gatesc prima data in ele va spun cum(si ce) a iesit.
la magazinul de unde am cumparat gasisem un loc de joaca fain pt copii si nimeni acolo.bucuria mea!am descaltat copchii de crocsi si eu m-am dus sa beau o cafea.sotul i-a supravegheat si eu m-am destins.apoi am facut cu randul.clar nu lipsea de la locul de joaca vestitele bile colorate...cand au iesit copchii de acolo erau atata de murdari pe picioare(de ciocolata)...ca mai curati sant papucii lor de strada.dar ce sa mai zic,cand eu imi bausem o cafea in liniste...
azi e mai bine pascal,i-am dat orez si piure de cartofi.a papat bine,ma bucur ca nu mai vomita si nici kk nu mai face.spre exemplu acu e sotul la el,ca urla inainte,cred ca ii e dor de un bibe cu lapte...n-am ce sa-i fac...
fetelor mai stie cineva ceva de ROXANA?
dastefa spune:
dbunny LA MULTI ANI si multa fericire si sanatate.Uite acum profit de ocazie si-tispun ca imi esti tare draga si multi pupici
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006