Mamici norocoase de sept-oct 2008(105)
Raspunsuri - Pagina 22
aly_c20 spune:
ratonelu, eu nu stiu ce sa-ti spun in legatura cu lichidul, dar daca dr tau nu raspunde la tel, nu ar fi mai bine sa mergi la camera de garda?
poate totusi nu e lichid, macar sa te linistesaca cineva, ca stresul nu e bun!
sau fa si u testul ala: stai cu bazinul, picioarele in sus cateva minute si apoi te ridici si te plimbi 2-3 minute prin casa, si daca te uzi, inseamna ca e lichid....imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult!
32+
Sebi
http://md.lilypie.com/O77np3.png
ratonelu spune:
mulktumesc mult.
o sa fac
ma pun in pat....ca am si senzatie de voma..instantaneu...
carla,31+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
Boo spune:
quote:
citat din mesajul lui claudinna
voi v-ati luat suport pt cadita?? eu as vrea din ala simplu (adica fara nasa de infashat, ca din aia am la patutz). am inteles ca ar fi in cora. ati vazut cumva? stiti la ce pret e??
am vazut la sensiblu dar are un maaare pret si pe net e la fel, daca mai pui si transportul...
va rog mult, daca vedeti prin bucuresti, dati-mi de stire, sa rog si eu pe cineva sa-mi ia!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe34+
Florin Razvan
te referi la cel simplu pe care se pune cadita ? am vazut eu azi la un magazin care e pe Dacia, cum mergi de la Pta Galati spre Mosilor. E un magazin mare pe dreapta unde au suporti la 150 ron. Nu stiu la cat ai vazut tu asa ca fa compatie. Eu am luat de la Miniblu si era mai scump, dar nu stiam ca au si aici. Uite poza mea : http://good-times.webshots.com/photo/2769808130103110697BRNzrc. Asta e ?
cu
AlexandruBuburuza
asa creste Buburuza

zambetmic spune:
ratonelu, mai bine tragi o fuga pana la spital decat sa ti se faca rau pe acasa
nu mai stiu cine a intrebat de patuturile de la babycomfort, dar maine ma duc pana la ei la magazin, deci daca vrei sa "trag" de vreun model sa vad cat de rezistent este spune-mi si seara scriu impresiile
eu deja cand vad ca incepe distractia pe aici vezi scrugerea ratonelului) intru in panica ... mi-am facut lista cu ce are nevoie guguloiu si eu ... dar inca n-am bifat nimic pe ea 
maine insa sper sa iau patut si saltea, si cu ele pot termina coltisorul lui in camera, apoi pot aranja si cumpara restul
tzitziri, tu ce medic ai la giulesti? azi vorbeam cu o colega si imi zicea sa nu cumva sa nasc acolo ca mai bine ma duc la medlife ... dar sincer incerc sa ma gandesc in primul rand la guguloi, nu la mine, ca nu mor 3 zile daca nu ma uit la tv ... important e sa stiu ca mogaldeata are parte de medici cu experienta
eu pt moment ma lupt cu insomnia, am deja 2 saptamani de cand n-am mai dormit cum trebuie...
ratonelu' sanatate si sa vii cu vesti bune !!!
29+ cu Vladut
Boo spune:
Ratonelu sper ca esti bine ... Eu in locul tau m-as duce la camera de garda. Daca tot nu raspunde dr tau, macar sa vorbesti cu cineva totusi. Tin pumnii sa nu fie nimic.
Bine ca vorbiti de morcovi si de zile de AMR .. pai io ce sa mai zic??? la mine AMR 24 de zile Vai cum suna. Acum am calculat, ca pana acum nu m-am gandit. Dar mai bine. Inca nu mi-au intrat morcovii, prefer sa nu ma gandesc inca, ca si asa nu rezolv nimic si nu fac decat sa ma stresez mai rau si pentru mult timp.
Maine ma duc sa stau de vorba cu anestezistul sa-i povestesc istoria mea in ale operatiilor (am 5 anestezii la activ
). Sincer mie de asta mi-e cel mai frica pentru ca stiu ca fac urat de la ele si vomit si mi-e rau ..
Tare curioasa sunt ce fel de anestezie imi face.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
Nausica spune:
heeei, Ratonelu, esti ok?
sa ne dai un semn, sa stim si noi ce se intimpla.
Nausica
27+ si bebe Nedelcu
poze
Boo spune:
Nausica m-am uitat la pozele tale. Sunteti asa dragutze amandoua, tu cu Nedelcu !!! Foarte simpatice poze ai cu burtica pe munte.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
bitza2008 spune:
Ratonelu, zic si eu ca si restul fetelor sa mergi la camera de garda!!NEAPARAT!Nu sta asa, mergi si te linisteste!!
Doamne ajuta sa fie totul bine!!Te asteptam cu vesti bune!!
34+
LUCAS
AMR 6 saptamani!!!
simodina spune:
Ratonelutinem pumnii sa fie bine, poate nu e lichid amniotic. Acesta e apos nu gelatinos, cel putin la mine asa a fost... Gelationos e dopul iar scurgeri gelatinoase in q ft mica ( cat un tic-tac sau m&m ) am si eu din sapt 32 - cica incepe sa se scurga din dop odata cu relaxarea colului si e normal... Oricum pentru siguranta si linistea ta si a copilului speram ca te-ai dus totusi la spital la urgente.
La noi AMR 30 zile, vorba lui Boo mai bine nu ma gadesc ca ma apuca panica - mai am cate ceva de facut iar cu mobilizarea stam ft prost.
Fetelor, adeverinta de la serviciu pt spital ce vechime poate avea? Stie cineva?
PS. Am niste cursuri de ingrijire copil si alaptare scrise de dr Culcer. Nu stiu daca le-a trimis deja vreuna dintre voi dar daca nu va rog spuneti-mi daca vreti sa le trimit pe adresa comuna. Sunt ft utile in special pt primul copil si nu nuamai, eu mi-am improspatat amintirile pe ici pe colo..
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica
_irina_ spune:
Ratonelu da o fuga la camera de garda. Mie al meu doctor mi-a zis din start, daca e ceva sa ma duc la spital intai, sa le zic ca sunt pacienta lui si sa faca intai primele investigatii cei de acolo. Apoi sa il sun pe el, sau sa il sune ei pe el. Asta desi mi-a dat cartea de vizita si toate numerele de telefon.
oricum speram ca esti bine si totul e in regula
32+
- Andreea