LMA! Inimioare de iulie - august 2005 ! (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Tot eu ...

Ei, Nicoll ... stie fata unde se tin tzatzele mari !

Lulu75, felicitari pentru nepotica!

Hai sa va mai scriu si de-ale lui Robert... de azi...

Din ciclul "Robert si bubu, afara"...

Deci, erau amandoi afara, la plimbarea de dimineata... si ii zice Robert lui bubu ca-l doare burta, vrea sa faca caca (el si cand cere pipi, tot caca zice ca face )... Il pregateste bubu, dandu-i pantalonasul si chilotelul jos, si da sa-l aplece un pic, ca sa nu faca pe el... Si-i zice Robert: "Nu fac...". Bubu: "Da' uite, cucutzul tau cere. Hai, fa. Ca e 'tzepusha' (adica se sculase , cerand pipi...)." Iar, Robert de colo: "Las', ca t'ece cucu!" . Adicatelea, o sa se culce el la loc... ca nu mai are chef de pipi ... ii trece...
Si asa, ma mai pacaleste si pe mine, sa-l pun pe olita... si-mi zice ca nu mai face... iar, eu ii zic ca, cucutzul lui (sculat ) cere pish... iar Robert: "Las', ca-i t'ece!" . Si fuge la joaca...

la toate fetele!

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Din nou eu ...

Robert si taiatul unghiilor...

Tocmai i-am facut dus... si am ajuns la capitolul taiat unghiute... Cum, la degetele de la picioruse nu prea sta, pentru ca se gadila prea tare, am incercat sa-l pacalesc, punandu-l sa-mi zica el ce am de taiat ... Imi arata el, ca are si la picioare unghiute de taiat... si ma apuc de primul piciorus ... incercand sa termin cat mai repede... ca sa nu-si dea seama de ceea ce fac ... Siii... face Robert dintr-odata: "Au! Au! La asta'a't nu mai tai!" (aratandu-mi celalalt picior) .
Bineinteles ca n-a scapat chiar asa usor ... l-am pus sa numere, distragandu-i astfel atentia... si gata... terminaram .

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Andrei cand vreau sa ii tai unghiile da dintr-un piciorus si imi spune: "Uite, piciorusului asta ii e frica sa ii tai unghiutele. Uite cum tremura." Si ii tai doar la piciorusul curajos. Peste o ora uita ca are un picior fricos si ii tai si la celalalt.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Buna la toate fetele!

Lulu75! -am piciorusul curajos !

Fetele, iar ati disparut?!?

la toate. Pe mai tarziu.

Mergi la inceput

"LA MULTI ANI!"

EDUARD ILIE - joker .

Mergi la inceput

Din nou "de-ale lui Robert" ...

1. Micul dirijor ...

Uneori, la somnul de la amiaza, il mai legan... Ieri, se cere Robert leganat, zicandu-mi: "Faci asa: 'aaaaaa, mmmmmm'..." (miscandu-si funduletul a "nani-nani"). Buuun... incep eu cu "mmmmmm"... sta el ce sta, si-mi zice: "Acum fa 'aaaaaa'!"... mai sta ce sta, si: " Acum fa 'mmmmmm'!"... pe urma: "Acum 'aaaaaa'!"... . Pana ma enervez eu si-i zic: "Gata. Acum faci nani singur, ca esti baiat mare!". 'Ete na, smecherul !

2. Poezie modificata...

L-am invatat pe Robert ceva poezioare... iar pe cea cu, "catelusul cu par cret", o zice cam asa:

"Cate'ush cu pa'u' chetz,
fu'a 'atza din cotetz,
pan' se giu'a ca nu fu'a,
eu l-am p'ins cu 'atza-n gu'a!"
.

Traducere: "Catelus cu parul cret/ fura rata din cotet/ pan' se jura ca nu fura/ eu l-am prins cu rata-n gura!" . In loc de: "Catelus cu parul cret/ fura rata din cotet/ el se jura ca nu fura/ dar l-am prins cu rata-n gura".
Ce sa mai apuce sarmanul catelus a se disculpa ... ca el deja l-a prins cu rata-n gura! 'Ete na !

Mergi la inceput

Fetele... iar, nici o miscare pe aici?!?????
Unde sunteti??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dragi mamici, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Va multumim anticipat!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

"LA MULTI ANI!"

ANDREI MARIO - andatudor ;

PAULA IOANA - Ella2000 .

Mergi la inceput

Fetelor, daca nu apareti pe interval... schimb titlul din "Inimioare..." in "Robert & mami" !!! Si gata ...

la toate!

Mergi la inceput