Puiuti de Randunici 2008!! (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

buey, a gasit domnul solutia, se duce el ssa-mi ia bilet si apoi eu ma duc cu taxiul!!! dar acum mi s-a facut o lene si i-am zis ca e prea tarziu. sta si se roaga de mine prin casa dar eu sunt
dar macar am mancat si eu bine acum ca nu mai puteam.

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Mihatp, super pozele!

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

ha hah hah ha ha
acum spala biberoanele si farfuriile pe care le-am lasat intentiona! se da bine pe langa mine, dar azi nu-i merge

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

eu ma bag sa ma uit la 'Aviatorul', pe care nu am apucat sa-l vad pana in ziua de azi. sau mai vad eu la ce sa ma uit
Urat we

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mihascoala pt copii cu probleme de omportament?Si asa departe? Bravo pentru curaj, nu stiu daca sa zic bravo ca te-ai intors acasa dar tu stii cel mai bine
Geckopune repede de-o tocanita cu melcii aiaDoamne!!!!!!
Rockeritele, nu stiu ce sa zic de voi...Bine ca s-a razgandit ploaia, macar Olgutza si Tuchi sa se distreze bine!
Baiatul meu doarme de la 14.30La 18 am pasat legume, am pus in caston, am pregatit separat si supa ingrosata in biberon ca daca nu vrea asa poate vrea asa...si stau si astept la cotitura ...abandonasem ideea de iesit afara ca era urat, dar acum s-a inseninat si am fi putut sa ne si plimbam, dar el nik !

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si eu m-am plictisit, al meu se uita la meci, Craiova, normal...mai devreme a fost rugby, Australua cu Noa Zeelanda, nici n-a respirat:))..mie nu-mi arde sa ies singura la plimbare cu Matei, de niciun fel...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Mda, a fost pediatra si la noi si ca de obicei Diana a luat 600 g in greutate, am ajuns si noi la 6 kg (sa mai zici Naty ca e Iulia slaba ) si inca 3 cm in lungime, am ajuns la 65. Oricum se pare ca incepem de luna viitoare cu diversificarea, de acum incepem cu fierul Haussman si vitamina C, cind ma gindesc ma ia durerea de cap pt Diana nu vrea sa inghita nimic . Si am mai dat 6,5 mil pe vaccine si consultatie si nu mai am nici-un ban in casa, frate in ritmul asta chiar o iau razna

http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

mimo, pentru noi a fost cea mai inteleapta decizie. dar am vazut lumea si am gasit locul cel mai potrivit...coincidenta face ca acela e acasa

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

luna 3
http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

off, ma, cleme...
miha cred ca e tare bine sa ajungi sa iti gasesti confortul si linistea acasa..noroc ca aceasta nu e Bucurestiul..

care dintre voi stiti unde este restaurantul ala plutitor la Giurgiu unde a fost Naty de curand?? am vrea si noi maine sa mergem la aer undeva pe langa Bucuresti...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am aterizat acasa...sunt franta...ma dor picioarele...i-a dat lui Vlad un unguent pt. nasuc si niste banuti de ciocolata cu echinaceea pt. imunitate. In rest, totul ok.

Am "pescuit" si eu azi de la piata o coada mare de novac , l-am taiat medalioane si astept sa se faca gratarelul, ca sunt rupta de foame...

Cleme, imi pare rau de micuta ca a luat mai putin, dar nu te ingrijora, poate asa e ritmul ei...oricum a luat, deci e bine!

Fetele au plecat la concert?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput