Puiuti de Randunici 2008!! (65)
Raspunsuri - Pagina 19
ursuleata spune:
Am uitat sa specific ca la 3 luni are 67 cm si s-a nascut cu 50 
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Am vazut si eu poze cu Andra de Mihutza, f frumoase
1
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Nici Ariel, nici Stela.
doar eu bantui pe crengutza la ora asta! buhuhuh
sa va dau cafeul 

Noi dupa vaccin am fost la sor-mea si ne-am jucat cu Mihnea(nepotul meu de 2 ani si 2 luni). Si imi zicea tot timpul:
"Alina, vinu", adica sa vin
. e un dulce.
1
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
eu inca sunt pe forum
1
2
tiker
Mami de ursulet
mihutza11 spune:
ai mei dorm si eu bantui pe aici ![]()
Naty ff frumoase pozele!! maiii vreau si eu verdeatzaaaa!!! 

la poza aia cu trandafirii e vb de trandafirul dintre trandafiri, nu? 
Tuchi cand am citit Andra ma gandeam la a mea ![]()
Ursuleata
sa iti traiasca ursuletzul lunguietz
.. las' ca vad eu marti cat are si Andra mea..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
gecko spune:
'neata...gata cafeul
...ca vad ca in weekend fara el ati fost cam lesinate...eu l-am baut pe al doilea deja ca Patrick m-a trezit la 6:30...a chiuit, bulbucit...s-a hranit...si intr-un final s-a culcat la loc dar eu deja eram prea treaza ca sa ma mai pot intorce in pat.
duminica nu a fost minunata...dimineata a fost copilul ideal...dar la 9:30 l-am pregatit de biserica...unde se pare ca nu i-a placut tare mult predica si a vociferat in continuu...sigur ca pe cand s-a terminat litughia a adormit si el...cand am ajuns acasa s-a trezit....si a luat-o de la capat...am incercat sa il hranesc si sa il culc la loc intre noi in pat....a stat el ce a stat...si l-a un moment dat l-am vazut ca se zvarcoleste si l-am intors spre mine...moment in care mi-a aruncat in fata micul dejun, gustare si dejunul...l-a ridicat sotul din pat hlizindu-se nevoie mare de nevasta inecata in lapte...si a mai stat Patrick 2 secunde si dupa care a aruncat resturile de mancare si pe taicasu...dupa care ne-a zambit si s-a linistit...am anulat planurile de iesit la gratar si am purces la schimbat haine copil, haine mama, haine tata, lenjerie de pat...si eu care credeam ca va fi o duminica linistita...
aseara, pe motiv de musafiri invitati la clatite, am ratat baita (o ratasem si sambata seara...asa ca acum se plimba sconcsii pe la axilele lui Patrick)...si mai mult "l-am basculat" in pat cu ordin clar sa se culce decat l-am adormit...
am citit cam din doua in doua randuri...adriutza, sunt curioasa ce decizie ei...dar ai dreptate cu greul pribegiei...cred ca o parte din noi va ramane intotdeauna in romania
mihutza, si pe mine ma pocneste dorul de verde cand aici este Craciunul...atunci e vara si e uscat totul...de aia imi place acum (in ciuda frigului) ca gazonul e chiar verde...si au aparut din pamant gol tot felul de plante ce nici macar nu stiam ca sunt acolo...plus copacii au flori...dar tot imi e dor de un cires sau zarzar inflorit.
invidiez concertistele pentru seara faina ce au avut-o...si mimo sa ma iei si pe mine baremi virtual la Leonard Cohen...
ali, nu ai mai zis ce ai facut cu ochiul Alexandrei...a trecut cu indiferenta?
ursulet, 67 de cm?...e baiatul lui tata.
movalindelor...sa va fie de bine iesirea...la cat mai multe de acum inainte. si am vrut sa iti zic naty, ca la cat de bine suge Iulia degetul...ca si Patrick al meu...o sa ajungem noi sa lasam deoparte aversiunea fata de suzi...si o sa le facem la comanda...turnata in aur ca sa fie ca si mostenitoare lui Columbeanu...
si pentru ca i-am scris odata delphinutzei si a zburat mesajul in locuri necunoscute....sistemul medical aici e super ok. rezidentii permanenti, cetatenii...au dreptul la ingrijiri medicale prin medicare chiar daca nu cotizeaza nimic. noi am ajuns aici la sf lui noiembrie (cred ca era joi), martea urmatoare ne-am inscris la medicare...am primit numarul...si dupa care a doua zi eram deja la medic la prima consultatie prenatala. la fel am beneficiat gratuit de conditiile de la nastere...doar din mai incepand sotul sa lucreze si implicit incepand sa contribuie la sistemul medical.
dezavantajele sistemului de stat sunt: platesti interventia ambulantei (cred ca in romania s-ar face o a doua revolutie daca s-ar baga asa ceva...in conditiile in care 90% din solicitari nu reprezinta urgente ci situatii rezolvabile de medicii de familie), astepti pe liste de asteptare pentru interventii chirurgicale gen hernie inghinala, litiaza etc, nu ai dreptul sa iti alegi medicul...si nu ai dreptul la salon de o persoana...si parca nu sunt acoperite ochi, dinti, chiropractor, podiatrist etc.
VioletaH spune:
Neatza!
Haideti la 

americana!
Am aterizat si eu scurt, inainte sa merg la culcare.
Am citit Ghidul OMS (multumiri cui l-a pus pe prima pagina! - probabil Naty). Intre multe lucruri interesante scrie ca atunci cand se incepe diversificarea prima data se pune bebe la san si dupa ce suge lapte i se dau solidele (fructe, legume, cereale, dupa caz). In felul acesta bebe isi acopera necesarul de lapte.
Scrie de nenumarate ori, laptele ramane principalul aliment pana la un an, principalul lichid. Si scrie clar ca se recomanda alaptarea exclusiva pana la 6 luni. Eu nu inteleg de ce multi pediatri recomanda ca diversificarea copiilor alaptati la san sa inceapa la 4 luni si chiar mai devreme.
Ghidul mentioneaza in cele mai multe locuri laptele matern, copii alaptati la san, dar multe din recomandari sunt valabile si pentru copii hraniti cu formula. Merita citit. Vad ca pediatrii americani sunt in consens cu acest Ghid.
Acum va pup pe toate
, revin maine ceva mai consistent, ca acum imi cade capul ![]()
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
pucca spune:
Neatza randunici!
Raportez si eu: Sambata vaccin de 4 luni, fara reactii adverse. Biencutza a fost foarte cuminte. Are 6.200kg si 63 cm.
Si eu, o crunta durere de masea de sambata pana azi.
Dar azi ma duc la doctor, ca nu mai pot. 
Azi face si fata mea 4 luni. S-o pupe mami de frumoasa. Ieri am descoperit ca daca ii intind ceva sa-i arat, intinde manutzele sa apuce. Si daca ii intind mainile si ii zic, hai sus la mami, ma apuca si ea cu manutzele. Ce sentiment minunat! Creste fata mea, creste!
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
ursuleata spune:
'Neata!
Pucca, si Vlad intinde mana dupa ce ii intind si intr-adevar e un sentimen minunat! Stai sa vezi cand or sa intinda mainile sa-i luam in brate
1
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
sa vad daca a mers, ca nu prea 
1
2
tiker
Mami de ursulet