Puiuti de Randunici 2008!! (65)
Raspunsuri - Pagina 14
clauclau spune:
Tuchi, nu ma bag la Iron Maiden, doamne fereste! Nu-mi place deloc!!!
Altceva??
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
mimonix spune:
La "maidan" avem deja bilete
Doua, adica! Teo si tac'so! Ca eu stau de veghe "in lanul de care-o fi " din doua motive:
1. n-are cine sa stea cu Vladut
2.cine v-a zis voua ca eu sunt fan hard rock ? nope, teo il mosteneste pe tati la capitolul asta, mie imi plac NUMAI baladele rock si in rest, la varsta la care Ariel sarea gardu' la Mettalica eu boceam de rupeam pamantul ascultand Julio Iglesias
motiv pentru care familia mea rade si acum de mine cu toate ca am evoluat: acum ascult Leonard Cohen si mai nou Mozart
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Olgutzika spune:
Mimo, esti mancata!
http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=LEONARD+COHEN+la+Bucuresti
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
tuchita spune:
Bai, la Cohen vreau musai sa merg!
La iron ezit ca ar trebui sa ma duc sa o iau pe Ili si vad ca oricum n-am cu cine....
Ariel???
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Olgutzika spune:
Pai cand ne spui ca ai urcat Dealul Marriotului cu burta la gura la Deep Purple, noi ce sa credem!?! Vezi cum ne induci in oroare?
Luny, eu am pompa Avent. Am incercat de la cineva pompa Chicco, si nu am reusit sa scot decat 20 ml, in vreo 5 minute. Am luat apoi pompa mea si am scos 100 in tot atatea minute...Aventul are o chestie de silicon pe cupa aia care vine pe san, cu niste bule, care atunci cand faci vidul, se videaza si ele, si stimuleaza si mai abitir curgerea! caut un link de exemplificare!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Luny, - diafragma din silicon cu cele cinci alveole stimuleaza lactatia, mimand suptul bebelusului
http://www.avent.ro/avent_produse.php?id_cat=41&id_prod=26
Olga
mamica de
ursuleata spune:
e de garda doctorita lui
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
mimonix spune:
Mai Olgutza, imi pare rau, n-am vrut sa induc pe nimeni in oroare
Treburile stau cam asa:jumatatea mai destepata a familiei noastre ma taraste peste tot si pe mine doar doar s-o lipi ceva
Asa s-a intamplat si asta toamna cand de fapt am dus "baiatul" la concert, sa se acomodeze din timp cu stilul .Si nu stiu ce sa zic, ca facea niste tumbe de la basii aia de mama-mama!
Si tot asa m-a invatat "jumatatea" de mai sus sa si schiez, la numai 36 de anisori
M-au catarat in varful muntelui, mi-au pus schiurile si mi-au facut vant la vale....dar ce-au crezut ei, ca scapa de mine? Nuuuuu, m-am tinut bine si-am mai vrut o data!![]()

Si DA, LA COHEN merg cu siguranta.Noroc cu voi ca habar n-aveam ca vine si el.Ne luam toate bilete in acelasi loc? Ce ziceti?
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Simo27 spune:
si eu vreau sa fiu prietena voastra
................
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Plecam pe la 14,30 din Temesvaro
(sunt sigurs ca nu am scris bine
)!a fost frumos ,dar vreau acasa
!Tot acasa e cel mai bine!
Olga
,stiam cum va fi drumul pana la sibiu ![]()
....mi-e groaza acum ce ne asteapta
!noroc ca de la Fagaras pana la Bv stim ceva ocolitori .....
Ce v-ati mai distrat pe crenguta
!Super
Am vazut toate pozele cu bebelusi,am citit tot-mi-am facut temele de data asta
,dar acum nu mai am timp de palavragit!va pup si ne-om vedea maine
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!