Shoppaholicele Redouto-masochiste (111)
Raspunsuri - Pagina 9
Bratu Monica spune:
Bun venit moonlight.
speram toate sa primim coletele dar asa cum zic fetele dupa o luna putem cere clar situatia lor sau despagubiri.
Credeti sau nu eu am mai pus niste bani pe card.mai stau un pic si incep sa mai caut una alta pe site.
daca mai aveti produse de recomandat ,multumesc mult!ma ocup si eu imediat de bluza galbena cu gentuta aferenta
Multumesc Graviduta!
Monikka
ana_gabriela spune:
Buna,
Desi sunt destul de noua ca "redoutista" (am dat doar 3 comenzi pana acum, sosite toate) va scriu sa va spun ca am primit eu colet din 3 iulie. Sunt din Bucuresti, posta e cea de la Piata Sudului. Am fost sambata pe la posta, desi nu aveam aviz, si coletul era venit de vineri seara. Probabil astazi primesc si aviz :) . Doamna de la posta foarte draguta, m-a intrebat doar numele, si mi-a confirmat ca am colet. Eu zic ca mai sunt sanse pentru cele care asteapta colete nesosite. Aseara am mai dat o comanda, pana acum am primit totul la timp si nu a fost dezamagita nici de produse. O fi norocul incepatorului.
Gabi
miki68 spune:
ana gabriela, bine ai venit pe topicul nostru!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
diana_jors spune:
Fetelor, sunt panicata: ce inseamna asta:
le 24/07/2008 Retour du colis
235,66 € REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE N° 20081821738578
du 30/06/2008
E la remboursements... adica a fost coletul la posta si nu l-am ridicat?? eu n-am avut nici un aviz...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui diana_jors
Fetelor, sunt panicata: ce inseamna asta:
le 24/07/2008 Retour du colis
235,66 € REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE N° 20081821738578
du 30/06/2008
E la remboursements... adica a fost coletul la posta si nu l-am ridicat?? eu n-am avut nici un aviz...
Exact asta inseamna
cristina d.
ANKA-iasi spune:
da miki acolo o fi crema,dar la mine..........
dar cine luase aspiratorul zicea ca ii face o proba si ne spune daca e bun de ceva
diana_jors spune:
miki, mersi...
am niste neeeeeerviiii .
Fetelor, sariti pe tantile de la posta, e posibil sa patiti ca mine, avie pauza, coletul a plecat inapoi
miki68 spune:
Anka, stai linistita! Ce poate fi asa grozav la un aspirator micut cu putere de 1200W ? Al meu are 2200 si tot parca nu ma mai satisface
cristina d.
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui diana_jors
am niste neeeeeerviiii .
Te cred!
Eu as printa pagina aia si as atasa-o unei plangeri catre conducerea op-ului. N-au decat sa investigheze si sa-ti raspunda de ce nu te-au avizat.
cristina d.
diana_jors spune:
Ah, tot azi am constatat ca banii pentru comanda din 13 mi i-au retinut in 23, dar i-au luat... AZI. Deci mai am de asteptat si dupa coletul ala...