Shoppaholicele Redouto-masochiste (111)
Raspunsuri - Pagina 4
miki68 spune:
Dana, eu zic ca asta-i tot. Oricum, pe 2.08 se termina perioada reducerilor.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Jasmine spune:
si eu zic ca asta-i tot,nu mai urmeaza nimic.
Diana,care e treaba cu prajitura aia turnata cu mere?Da-mi PM,please,sa nu plictisim lumea pe-aici.
Cum spuneam,eu sunt convinsa ca vor veni coletele in cele din urma.Dar asta e dezavantajul la reduceri : intarzieri mari (si rabdarea noastra care nu prea exista )
Cu lenjeriile de pat trebuie totusi sa ma potolesc.Mi-am luat de la LR 4 pana acum,plus cate 2 pt mama si pt soacra.Sunt bune,sunt frumoase,sunt ieftine,dar gata,AJUNGE!
croco21 spune:
Apropo de lenjerii de pat, eu am primit-o pe asta: http://www.laredoute.fr/vente-parure-couette.aspx?productid=324083583&documentid=473908&single=true si e completa, adica are cearceaf de pilota, cearceaf cu elastic si fata de perna. Nu prea am vazut seturi complete pe site, de asta am vrut sa va spun.
http://andrei.seek-on.com/ro/
soanso spune:
miki68,apare in pozele tale o genta negra(rotunda) -le coq sportif-stii cumva care este codul pt ia??
sau daca o are cineva de vanzare-imi tb una!
SOSO (20 dec 2005)
Ioana13 spune:
Anca sint epuizate gentile alea. Codu e 25852 am bagat eu aseara.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Jasmine spune:
astept si eu o geanta din asta intr-unul dintre coletele care intarzie,dar daca stocul a fost epuizat probabil ca voi primi alt cadou.
miki68 spune:
Eu am pus la o comanda codul pt. paletotu gri tricotat si vad ca forumistele frantuzoaice zic ca, se pare, ca nici nu a existat acel cadou pt. ca nu l-a primit nimeni. Au primit in schimb tot trenchul ala negru care nu-i prea grozav
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ella_74 spune:
quote:
citat din mesajul lui ChrisDun
'Neata!
ella_74, ai primit mail de confirmare pentru comanda de ieri ? Am dat si eu o comanda ieri, n-am primit mail, iar in Suivi imi apare doar En cours d'enregistrement
Christina
da, am primit...desi am verificat abia acum; eu m-am uitat doar in suivi si era.
, mamica de David (24.04.2007)
soanso spune:
ok ,mersi,ioana
poate o are cineva de vanzare...
pana una alta voi finaliza comanda cu cod pt geanta alba:21067.
SOSO (20 dec 2005)
Bratu Monica spune:
Fetelor ce mai luati ?Ma mai mananca palma dar nu prea mai vaz nimik.ce mai gasirati frumos?
Monikka