Shoppaholicele Redouto-masochiste (111)
Raspunsuri - Pagina 20
mirunajr spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68
Lasa, miru, poate-ti face "a big surprise" Ne mai cunosti dupa ce intri in posesia bolidului?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Prima cursa o voi face impreuna cu voi si daca ma gandesc bine ca sa fie kich-ul complet.....o tapetez cu autocolante LR
Ioana13 spune:
Tu Dari ma tot uit la geanta aia si inchid ochii sa mi-o inchipui cu torti negre... cred ca ii zic la sot sa mi-o prelucreze in photo shop... Tu ai omandat-o?
Edit: am "pre(a)lucrat-o" eu... e chiar eleganta asa... cu ele negre..
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui mirunajr
Prima cursa o voi face impreuna cu voi si daca ma gandesc bine ca sa fie kich-ul complet.....o tapetez cu autocolante LR
Mama de Anca-Simona
Ei, LR... La Ferrari se "asorteaza" numa' vuittoane, guccisme... Si da, merg cu tine, da' numa la Mamaia si numa' daca comanzi sampanie de 15.000 euro sticla. Eu ma ocup sa anunt presa
cristina d.
miki68 spune:
Am facut CAPITOL NOU
cristina d.
Dari_Scumpi spune:
quote:
citat din mesajul lui Ioana13
Tu Dari ma tot uit la geanta aia si inchid ochii sa mi-o inchipui cu torti negre... cred ca ii zic la sot sa mi-o prelucreze in photo shop... Tu ai omandat-o?
O am in cos impreuna cu trico(i)ul asortat... inca nu am validat-o, tot mai caut pe LR sa bag si alte produits, problema e ca se schimba pretul de fiecare data cand adaug cate ceva (in sensul ca mi-l mareste si la geanta si la tricou) si acum ma chinui sa gasesc ceva produse compatibile cu conditiile de pret bun a.k.a - tricou = 18 euro si geanta = 27 euro
Mai jos nu mi le-a redus indiferent ce-am facut!!!
Ioana13 spune:
Ti le reduce daca pui un tricou mai ieftin dar cu perechea numa atita se poate... Eu am facut un total de 63 euro din colectia noua... sa profit la maxim de oferta si am mai pus citeva din cea veche
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)