Shoppaholicele Redouto-masochiste (111)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

Am primit si eu codul 65907, dar nu l-am verificat inca.
In alta ordine de idei, astept inca aviz pt comanda din 04.07!!! Am inceput sa fiu impacientata...
LauraT, ziceai ca ai aviz, eu sunt din Ploiesti asa ca parca as trage sperante si eu... La ce OP ai aviz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

l-am primit si eu pe 2 dintre conturi,nu l-am incercat,dar desi nu se aplica la produse reduse nu specifica preturile verzi,deci poate pe alea merge...
au mai bagat produse de 1E ,ieri nu erau atatea,numai ca majoritatea sunt dispo numai peste 12 sapt nu stiu de ce le mai pun....pt frantuzoaice cred,ca alea pot da comanda si le primesc atunci cand sunt dispo...
pt cine vrea sa vada cardiganul mov super laudat,e si el pe acolo.. tot asa numai sa il admire..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

pe preturile verzi merge. Inclusiv pe balerinii "cat and dog"

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Neatza!
Miki nu vrei tu sa stai un pic la coada sa primesc si eu coletul din 4.07?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
citat din mesajul lui mirunajr

Neatza!
Miki nu vrei tu sa stai un pic la coada sa primesc si eu coletul din 4.07?????

Mama de Anca-Simona

Stau, stau, cum sa nu Mey, nu va impacientati cu comenzile din 4. Eu l-am ridicat fara aviz. Daca nu eram anuntata, probabil azi sau maine primeam aviz, asa ca...

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Draga eu am fost si in control la posta si tot nu era

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

`neatza!
A venit colet din 2.Bune, ieftine......link-uri nu mai sunt, am luat printre altele si o geaca stil sacou(les impeccables) de vreo 20 euro, dar nu mai exista.Sacoul roz de 1E, camasi Best....
Au aparut din nou pant.scurti in dungi Active wear de la ado,si-a luat cineva, merge masura 168 ptr cineva care poarta 38????

& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Greiere imi spui, te rog, sunt frumosi astia? Ce marime ai luat si ce nr porti la pantaloni? Sau inaltime si kg. http://www.laredoute.fr/vente-short-ado-fille-a-carreaux-active-wear-teens.aspx?productid=324132234&documentid=504008&single=false&categoryid=41789416

\Edit si eu am primit codu si merge pe preturi verzi si pe geanta asta Adidas http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9327185&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=32&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 care mi se pare tare tare! A vazut-o cineva in realitate?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Necunoscute sunt caile ... LR-ului! Cele mai multe am primit coletele din 1 de o groaza de timp, insa unele abia acum (ieri, azi...), asa ca... rabdare si "tiutiun"

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

ieri am primit si eu o comanda din 5.07.A venit sub forma de scrisoare,ca aveam doar 3 tricouri si o curea pt sot.Bine,bine...si c-da din 2.07 unde e?

Mergi la inceput