Shoppaholicele Redouto-masochiste (111)
Raspunsuri - Pagina 11
gama spune:
si eu am incercat acum cateva zile codul cu pricina(cu aspirator) pe 2 conturi noi, si in ac.mom nu mai pot vede cosurile pe nici unul ,sunt desolate total......asa ca aveti grija!
& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui baby_boy
Eu am impresia din ce am citit la voi ca aceasta reducere se aplica doar la preturile verzi si rosii adica din noua colectie.
30
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]
In subsolul mesajului sunt scrise conditiile (scrisul acela marunt). Probabil merge pe preturi intregi, insa fara preturi verzi, rosii, reduse etc. Codurile care merg pe preturi rosii, verzi sunt extrem de rare si se specifica in mod expres acest lucru.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
baby_boy spune:
Miki68, multumesc de raspuns..ai dreptate ..cred ca se refera la produsele din noua colectie ..nu cele verzi si rosii..iar eu din astea am in cos . Nu sunt ei prosti ..
30
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]
caterina71 spune:
Fetelor, revin
Mai are cineva colete de venit din iunie? sau sunt singura? Comanda din 25 iunie a venit de 2 saptamani, cea din 26 iunie, nici urma de ea...
Pupici,
Cati si Ali-Pili (24.07.2005)
moonlight spune:
Ce m-am panicat atunci cand am vazut ca acel colet pt care s-a primit notificare la remboursements este din 30.06 si tot din Bucuresti...
Am fost la posta iarasi sa intreb, atat la colete, cat si la scrisori voluminoase. La scrisori s-a uitat in spate si nu era nimic, iar la colete au spus ca nu au primit externe zilele astea. Si nu am nimic la remboursements, iar la posta am fost odata la 2 zile sa intreb. Of.
Nu mai am idee ce sa mai cred. Mentionez ca sunt la OP 16, Militari.
Oare mai asteapta cineva din 30.06? Am vazut ca din 4 inca mai sunt persoane...
ama1357 spune:
eu astept din 2...
din punctul asta de vedere imi place sa comand la italieni... se plateste cand iti vine pachetul acasa. asa, daca se pierde e treaba lor! acum de curand au facut si plata cu card, dar pe mine nu ma avantajeaza cu nimic, diferenta de pret ar fi de doar 1,60€ dar eu ca sa incarc cardul platesc 1€ deci cu alte cuvinte, as castiga 60 de centi... si as sta cu sufletul la gura... pacat ca au niste preturi de te ia cu ameteala :( ... speram sa mai lase si astia preturile ceva mai jos!
diana_jors spune:
Coletul meu care s-a intors era din 30 iunie, banii retinuti in 30 iunie, la ei figura in suivi comanda din 4 iulie, banii luati in 4 iulie... si mie mi se pare ca a stat cam putin la posta, nu prea inteleg eu ce s-a intamplat acolo... sper c anu era in punga, ca aia sta doar 2 zile, dar cum aveam cateva perechi de incaltaminte in comanda cred ca era totusi cutie.
Acum sa vedem comanda din 13 iulie, la care mi-au luat banii abia AZI.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
felicia74 spune:
fetelor, voi va puteti loga? Eu nu, ia uitati ce apare:
quote:
Secure Connection Failed
laredoute.fr uses an invalid security certificate.
The certificate is only valid for www.laredoute.fr.
(Error code: ssl_error_bad_cert_domain)
* This could be a problem with the server's configuration, or it could be someone trying to impersonate the server.
* If you have connected to this server successfully in the past, the error may be temporary, and you can try again later.
Or you can add an exception…
Edit: din cate vad, antivirusul meu nu ma lasa sa ma conectez. Hm...
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui felicia74
fetelor, voi va puteti loga? Eu nu, ia uitati ce apare:
quote:
Secure Connection Failed
laredoute.fr uses an invalid security certificate.
The certificate is only valid for www.laredoute.fr.
(Error code: ssl_error_bad_cert_domain)
* This could be a problem with the server's configuration, or it could be someone trying to impersonate the server.
* If you have connected to this server successfully in the past, the error may be temporary, and you can try again later.
Or you can add an exception…
Edit: din cate vad, antivirusul meu nu ma lasa sa ma conectez. Hm...
Da, e de la antivirus. Apasa pe ok, ca vrei sa te loghezi oricum (sau asa ceva zice in msj).
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
vlada spune:
Am intrat sa va spun ca azi am ridicat si io pachetul comandat pe 2....deci trebuie sa vina fetelor !