Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Neata dupa o noua noapte de cosmar, in care David s-a frichinit si a facut ca avionul toata noaptea, aproape fara intrerupere. Niciodata nu l-am vazut asa agitat. O fi fost din cauza gazelor in stomac, din cauza digestiei, din cauza caldurii de peste zi, din cauza vreunui puseu??? NU STIU si m-a disperat. Pe la ora 5 m-am intins pe canapeaua din sufragerie si am reusit sa dorm 25 de minute, record! Abia dimineata, dupa ce l-am alaptat la 6, i l-am dat lui Bogdan si am dormit si eu pana pe la 10, dar chinuit, cu cosmaruri, cu o musca in camera care in final m-a si trezit asezandu-se pe urechea mea… cumplit! Si arsita asta imputita inca dureaza, pentru azi si maine s-au anuntat numai 32° si 33°. Zat inapoi la Africa, arsita nenorocita, pleaca dracului de aici!!!!! Sunt un car de nervi, fetelor… transpir fara sa fac nimic si nu adie nici un pic de vant, totul e mort si eu mor cu picatura… In conditiile astea nici nu ies maine din casa ca sa ma duc la cursul de gimnastica, o sa vorbesc cu moasa si o s-o rog sa prezinte exercitii pentru cele care au nascut natural, sa nu ratez prea mult… Stau cu ventilatorul permanent, altfel as innebuni de-a dreptul...

Nicole1980, Deci si tu cu ovulele pentru vagin Eu oricum nu am inca nici un chef de sex. Punct. Si m-am hotarat sa nu-mi pun sterilet, ci sa iau si eu anticonceptionale. Cat alaptez iau din alea fara estrogen, iar dupa aceea trec la alea normale, ale mele…

inais, multumesc de sfatul cu wrap-ul, voi tine cont de el!! A venit azi, m-am uitat pe instructiunile de folosire si deja ma doare capul. Dar asta e probabil fiindca azi sunt nedormita si torturata de canicula… O sa incerc sa gasesc o metoda prin care sa folosesc wrap-ul fara sa fie nevoie sa-l leg de fiecare data intr-un mod prea complicat. Sper sa ma descurc… Vorba lui Ralu, daca stau 20’ sa-l leg si dupa aia bebe trage un kk si trebuie schimbat, ma impusc!!

mihaser,

akella, hei, bine-ai venit printre noi! Vaz ca printesa ta s-a nascut in aceeasi zi si cu exact aceeasi greutate ca Daviducul meu, ce chestie Sa-ti traiasca

ralu, imi pare bine ca mai impartaseste cineva scepticismul meu referitor la vaccinarea exagerata… Si eu voi vorbi indelung cu pediatra pe tema asta. Si oricum, decizia mea e luata: nici un vaccin in primul an de viata. Ovulele mele pt. uscaciune se cheama Estriol.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput