Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui gabitzam

quote:
citat din mesajul lui Magnetism79

PT GABITZAM TU CUM FACI CU BEBELUL DACA ITI CERE TITZI CAND ESTI PLECATA CU EL?TE intreb Gabitza ca tu ai mai multa exp fiind la al doilea copilas, sarumana de raspuns anticipat.

Draga mea, eu caut un loc sa stau jos si bag tzitzi la baiat, asta fac. Asa am facut si ieri in Cismigiu. Daca e masina pe aproape stau in masina. Ma imbrac cu chestii care se pot ridica/deschide usor, deci nu cu rochie. N-am facut drumuri mai lungi pina acum, in general ii dau sa manance inainte de plecare.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

si io am alaptat de vreo 2 ori in mashina . De obicei cand plec de acasa pt vreo 2ore, mai mulg sanul, sa il decongestionez si sa nu curga repede, si iau in bibe sa zicem 50-60ml, asha de o sete.
Am mai luat si un lapte praf, cam 60ml. Nu mananca mult piticania, doar 20-30ml, io ii zic "ia fifitsa, o gura de sete".

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

'neata!!!buna cafeaua!!!buna!!!raportez o noapte cat de cat acceptabila!!!cu o mica trezire mai repede decat trebe la 3 dar bagat pe suzi in gurita si somn de voie pana la 5!!!apoi trezit la 7 30 si iar la 9!!!deci vedeti ca a fost putin agitata!!!acu sta pe pat si se benocleaza la masa cum sta si scrie!!!cuminte...inca!!!!

magne eu o alaptam inainte sa ies afara iar daca vedeam ca ii este foame ii dadeam lapte praf sau daca eram prin zona la mama urcam la ea!!!de scos tzitzi eu nu cred ca voi presta!!!asta e...ce sa-i faci!!!timiditatea!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna fetele !!! Imi cer scuze de lipsa, dar sutn fff ocupata in ultima vreme. plus ca era cat pe ce sa pierd si laptele, si mam chinuit sal fac inapoi, si jumate de portie pe zi am reusit... ce sa fac, al meu pitic e un haple si nare rabdare dc vede ca iese greu.... si partea buna e ca de la suplimentul de laptic a ajuns sa faca kk de 2 ori pe zi...macar atat, am fo cam necajita, dar dupa o sapt vad ca da semne ca se reface lapticul...o sa incerc sa intru mai des, dar acu la maicamea parca am muuuuult mai mult de lucru... mai sta si ea cu piticu si eu fac curat prin casa, mai am margelute... acu au intrat in concediu si am mai mult timp... ce sa va zic de al meu pitic... rade incontinuu, e tare fericit, nu mai plange deloc, se mai trezeste din nou noaptea, poate nui ajunge laptele asta praf...la bae, ce sa va zic, cred ca va fi un mare admirator de bai, ne stropeste tot patul cand i fac baie si e tare fericit, o sa pun un filmulet cu el, e adorabil tare !!!
Va pup pe toate si acu va las, ca tre sa fac patul, ordine, curatenie, etc !! si apoi sal hranesc pe bebica !

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui Getutza81

Buna fetele !!! Imi cer scuze de lipsa, dar sutn fff ocupata in ultima vreme. plus ca era cat pe ce sa pierd si laptele, si mam chinuit sal fac inapoi, si jumate de portie pe zi am reusit... ce sa fac, al meu pitic e un haple si nare rabdare dc vede ca iese greu.... si partea buna e ca de la suplimentul de laptic a ajuns sa faca kk de 2 ori pe zi...macar atat, am fo cam necajita, dar dupa o sapt vad ca da semne ca se reface lapticul...o sa incerc sa intru mai des, dar acu la maicamea parca am muuuuult mai mult de lucru... mai sta si ea cu piticu si eu fac curat prin casa, mai am margelute... acu au intrat in concediu si am mai mult timp... ce sa va zic de al meu pitic... rade incontinuu, e tare fericit, nu mai plange deloc, se mai trezeste din nou noaptea, poate nui ajunge laptele asta praf...la bae, ce sa va zic, cred ca va fi un mare admirator de bai, ne stropeste tot patul cand i fac baie si e tare fericit, o sa pun un filmulet cu el, e adorabil tare !!!
Va pup pe toate si acu va las, ca tre sa fac patul, ordine, curatenie, etc !! si apoi sal hranesc pe bebica !

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

hai ca daca nu ne scriai te sunam iar!!!
imi pare bine ca ati scapat de colici, si ai grija cu laptikul, trage cat poti, asta de la san e mai eftin si mai bun .
Te pupam si spor la munci Si mai intra macar din cand in cand sa ne spui ce mai faci si cum esti!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Buna!

Alysh! Multa sanatate si fericire iti doresc!

Fetele am apucat sa vad si io poze...Am vazut minunata familie a Dariei Ioana si pe baietii cucuietii de Gabitza...Ma duc sa vad si pozele de melly si apoi o iau in urma ca am mult de recuperat.

Cleo te faci miresica? Ce fain! E super poza de la yahoo cu tine si Mara.

Noi maine mergem la vaccin...si mama are masina stricata...trebuie sa iau taxi vreo 11 km

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Melly ce frumoasa e fluturica ta...seamana cu tine!

O sa dau mesaje scurte ca unul lung nu mai apuc sa scriu...va rog sa ma iertati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

LAurita, Vianne, Cleo, Ylari, MIhaser, va multumesc din suflet fetelor!
E cea mai frumoasa aniversare din viata mea pt ca anul asta mi s-a indeplinit visul de a-l avea pe bebe mult iubit langa mine! Sunt cea mai fericita si va multumesc ca-mi sunteti prietene!!!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare fetele !

Of nu mai apuc deloc sa scriu, tot citesc si ma pregatesc sa scriu si ... se intampla cate ceva :( Bebele meu trece printr-o perioada mai agitata - o fi vreun puseu A inceput iar sa se scoale noaptea, a avut nopti cand ma scula din ora in ora mai nou insa se trezeste doar de 2 ori pe noapte. Nu plange, dar se trezeste si se agita de zici ca pleaca cu patul la plimbare si pleoscaie de zor, ma enerveaza la culme zgomotul ala Cand ii dau sa pape noaptea, baga in el ca spartul, desi e f calm si se uita galesh la mine Iar dupa ce papa, nu are chef de somnic, sta si pedaleaza de zor si vorbeste, chiuie... ei bine, dormi daca poti De aia sunt cam capie acum :p

Ma gandesc ca e de la vreme, e fff cald aici, nu mai suport... nu stiu ce as fi facut in tara. Bebele e mereu fleasca de transpiratie, mi-a si racit un pic, de la umezeala si curent. Fornaie de zici ca e om mare.

In alta ordine de idei, eu am inceput munca de azi - yuupiiiii ! M-au rugat sa ii ajut in august, au un proiect important si nu au oameni cu experienta. Eu ma bucur tare, caci imi e dor de serviciu si in plus ma vor plati yuupiii Se preconizau vremuri grele :p de regula excursille in tara ne seaca de resurse cateva luni Deh, nu e nicaieri standard de viata ca in Romanica ;) In fine, sper sa ma descurc si cu bebe si cu job - am noroc ca sunt socrii mei la mine si se ocupa ei de bebe. Mai rau e ca trebuie sa ma mulg in timpul sedintelor pe skype haha

A propos de muls, mai fetelor, cum faceti voi sa nu aveti lapte ??? Ca io am incercat de toate, inclusiv lipsa de somnic Incerc sa trag din ce in ce mai rar si mai putin, dar nu mai pot, fac niste noduli mama mama... Am sanii in valuri - al meu barbat se sperie cand ma vede asa. Am fost la doctor si mi-a zis sa incerc sa opresc lactatia natural, caci daca imi da medicamente e vai si amar de sanii mei, se pleostesc rau. Lui bebe deja i-am bagat niste formula, vad ca a papat-o cu pofta, nu a facut diferenta. Sa vad saptamana asta cum este. Eu nici in congelator nu mai am loc sa stochez lapte, nici nu stiu ce sa fac cu atata. Am incercat si sa nu beau lichide, mor de sete prin casa dar io tot scot cate 300 de ml pe muls... pe putin. Deci ma declar stresata - vad insa ca nici asta nu imi scade lactatia

buuun... ce voiam sa mai zic... Ah, merci fetelor pentru comentariile dragutze la pozicile noastre Am vazut si eu ultimele pozici cu mladitze si mugurashi - moaaama... ce generatie de miss si misteri Va dati seama daca ne incuscrim cu toatele... ce nepoti frumosi o sa avem ?

Bine ati revenit Daria si Getutza !
La multi ani Inais si Alysh ... si celorlalte fete pe care le-am ratat :( Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de puii vostri !!!

In legatura cu distractia bebicilor, eu recomand cu caldura covorashele de activitati, cu jucarii atarnatoare si cu oglinda. Al meu bebe sta acolo si pedaleaza la greu singur, se uita la toate alea si uit de el. Cand se plictiseste, adoarme, apoi se trezeste si iar incepe distractia. Uneori vrea sa fie bagat in seama, ma duc si vorbesc nitel cu el, iar daca nu am timp, ii dau alta jucarie. Are o vaca faina cu lumini si cantece - e topit dupa ea. Uitati-o aici, vaca lui preferata (dupa vacutza Fulga mama :p) http://www.infobebes.com/test-produit/eglantine-la-vache-caline-vtech,ar-71877.aspx Vaca asta canta - ei bine, daca eu ma apuc sa ii cand melodia respectiva - sa il vezi ce zambeste si ce canta si el ! V-am zis, e topit dupa ea

Of, haideti ca trebuie sa mai fac si cate una alta pe la serviciu :) Bebe e afara cu bunicii. Va pup mult si mai vorbim

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

Alish LA MULTI ANI!!!BUCURII SI IMPLINIREA TUTUROR VISELOR!!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am venit si noi de afara.
s-a facut cald si frumos, slava Domnului! ca nu mai am chef sa stau in casa dimineata.

Cleo de la Leonardo nu merita sa iei. Mi-am luat si anul asta si anul trecut si la 3 purtari sunt gata rupte.
Eu mi-am luat ieri de la Musette, redus de la 3 la 2 sute de lei sandalute, avea 40 si bej si alb. Vezi AICI.
EU zic ca merita banii, decat sa dai pe 3 perechi de la Leonardo.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput