Gradinita Joe Kindergarten - sect 3 - stie cineva?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Sorana, nici eu nu stiu cand e, da poate daca ne concentram tare tare reusim sa tinem minte sa intrebam....

Am uitat sa ma laud: fiul papa micul dejun la gradi de ceva timp. Eforturile conjugate ale doamnelor , cu ale lui tati (care l-a amenintat in gluma ca daca nu papa nu-l mai lasa la gradi ceea ce i-a provocat copilului o maaaare ingrijorare!!!!), au dat roade.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Da Mina, poate izbutesc diseara sa tin minte
Oricum eu sunt cu capul si nu tin minte mai mult de o chestie o data, intrucat de dimineata trebuia sa intreb la ce ora dansurile si sa dau banii de teatru, chestia cu Pastele ar fi fost deja prea mult pentru jumatatea mea de neuron

Bravo Matei.

Ce-i drept fi-mea bea acasa niste lapte cu cacao. Si noi in general ajungem tarziu la gradi. Asa ca asta e, daca mananca bine, daca nu tot bine ca am incetat de mult sa ma ingrijorez ca nu mananca

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Da Mina, poate izbutesc diseara sa tin minte
Oricum eu sunt cu capul si nu tin minte mai mult de o chestie o data, intrucat de dimineata trebuia sa intreb la ce ora dansurile si sa dau banii de teatru, chestia cu Pastele ar fi fost deja prea mult pentru jumatatea mea de neuron

Bravo Matei.

Ce-i drept fi-mea bea acasa niste lapte cu cacao. Si noi in general ajungem tarziu la gradi. Asa ca asta e, daca mananca bine, daca nu tot bine ca am incetat de mult sa ma ingrijorez ca nu mananca

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Pai, am constatat ca daca nu ne mai lalaim cu ce bea si manca el dimineata acasa, ajungem ca niste doamne la max 8 30. Ceea ce e o maaaare realizare pe langa intarzierile dinainte

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Vineri e zi de pizza la pranz (facuta in bucataria lor).
Portia e de 2 bucati.
Monica a cerut a 3-a bucata si d-na a vazut ca ii place si i-a dat si a 4-a bucata Asa ca a mancat copilul meu portie dubla.

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Neata,

am fost si eu si am vizitat gradinita si imi place,si lui stefan i a placut,mai ales ca a vazut patuturile alea suprapuse,si s-a si suit intr-unul...

dar inca imi"tiuie"urekile citind despre banuiaala aia de bataie,si de urlat la copil,etc...

si...locul de joaca cam stramt-DF,e pe terasa,tb suprvegheati in fiecare SECUNDA,sau zecime de secunda...

stiu,stiu, o sa ziceti-"i-ote-o si pe carcotasa asta!"...nu vreau s-aud de bataie,de urlat,si,mai ales de genoflexiuni pana cand copilul nu se mai poate ridica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

"EDIT"-adica,nu mi plac de niciun fel masurile coercitive la copii,oricat de SOFT ar fi ele!

Si asta tb comunicat OBLIGATORIU d-nei directoare & all.

Mergi la inceput

Silvia nici eu nu sunt de acord absolut deloc cu nicio chestie de gen. Dar accept ideea de "time out" cand nu ai de ales. Adica ma gandesc ca la 12 copii daca 2 se apuca sa se certe tare, poate chiar sa se bata, in afara ca trebuie sa ii potolesti, mai deranjeaza si pe ceilalti. asa ca ceva-ceva cred ca trebuie facut. Si "stai aici", undeva in aceeasi camera, dar mai departe de grupul majoritar ... mie mi se pare ok.
Sunt copii si copii. Fi-mea e destul de linistita si de cooperanta, cu ea se poate vorbi fara probleme. Si nu a fost pedepsita niciodata. Dar mi-a spus si ea si separat d-na ca pe 2 baietei i-a izolat (5-10 min., sa nu-ti imaginezi altceva) pentru ca se apucasera sa se bata intre ei.

Iar pe terasa eu stiu ca-i duce doar pe cei mai maricei, in nici un caz pe cei din grupa mica. Cei mici erau in fata, pe pamant
Mie terasa mi se pare ok, am vazut ca sunt minim 2 doamne cu ei, una sta la scari, acolo fiind singurul loc pe unde s-ar putea intampla ceva, cealalta printre ei.

Daca vrei sa mai vorbim da-mi pe pm nr. tau de tel sau adresa de email si te contactez.

Sorana si Monica (in curand scolarita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaxx spune:

Buna fetelor,
Noi suntem la Joe Kindergaden de 4 ani..Am venit de la o alta gradinita unde baietelul meu Mihaita, fusese lovit peste fata de palma unei doamne si, desi avea doar 3 ani, nu mai vroia (categoric) sa mai mearga la acea gradinita.
Aici, la Joe Kindergarden nu i s-a intamplat niciodata asa ceva, si sigur as fi stiut daca cineva imi bate copilul, deoarece noi nu l-am atins niciodata, nici macar in gluma.
De 2 ani o avem pe dna Ramona, despre care s-a vorbit pe forum. Eu nu am vazut-o niciodata sa nu corespunda standardelor unei gradinite particulare..si credeti-ma ca am pretentii foarte mari in general de la oamenii pe care-i platesc. Mihaita este ordonat, atent, citeste foarte bine si scrie frumos (desi scrie cu stanga, nu are emotii cand este pe scena si toate acestea datorita dnei Ramona si..este prieten cu dna Ramona.
Copilul David, stiu de la Mihaita, este un copil care nu se supune, nu vrea sa scrie cand ceilalti o fac, nu face liniste atunci cand trebuie, iar intr-o perioada incerca sa-l bata pe Mihaita, insa cum nu prea sta sa primeasca bataie, si riposteaza de fiecare data, va dati seama ce era intre ei..insa cu timpul problemele s-au rezolvat acolo, la gradinita, fara interventia noastra, a parintilor.
Legat de activitatile extra: noi am participat la tenis de camp (2 sedinte/saptamana), la lectii de inot, la cursuri de dans, teatru au saptamanal in incinta gradinitei (maine de exemplu se duc la Zilele Dinozaurilor).
Referitor la mancare, Mihaita este foarte pretentios, insa de cand au bucatareasa Virginia, a inceput sa manance bine, cere supliment daca nu se satura si imi cere sa-i pregatesc anumite mancari "ca la gradi".
Noi am fost foarte multumiti de aceasta gradinita si imi pare nespus de rau ca nu au si after-school, deoarce noi incepem scoala in toamna.
Ma surprinde sa aflu ca sunt parinti nemultumiti..in 4 ani de zile, zilnic trec de 2 ori pe la gradinita si nu am vazut niciodata nimic care sa ma intristeze..
Iar dna directoare..mie mi se pare ca este prietena cu toata lumea, fara preferinte..noi am cunoscut-o pur si simplu cand am vrut sa vizitam gradinita, iar felul ei de a fi ne-a convins sa o alegem. Primii 2 ani a fost educatoarea lui Mihaita si..febletea lui, bineinteles. Dar nu cred ca este vreun copil care sa nu o indrageasca.
Am scris prea mult, fetelor, si sigur va veti supara pe mine pentru ca nu sunt in acelasi ton cu voi.
Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

se pare ca nu a mai postat nimeni de ceva vreme!se pare ca toata lumea e multumita. eu nu cred povestile despre d-na ramona, si, in plus, n-am auzit de incidente ca cele descrise. am baiatul cel mare acolo de 2 ani si ma pregatesc sa-l dau pe cel mic la toamna, ghiciti la cine - la d-na ramona!

e singura gradinita particulara, nu mai zic de cele de stat, care m-a convins sa-mi inscriu copiii.

pupici

Mergi la inceput

Acum pot sa va zic impresiile "la trecut" avand deja copilul mare.
Eu nu am facut nimic cu ea acasa cat era in gradi, ceea ce stia cand a intrat la scoala era doar ce facuse la gradi.
La limba romana au facut multe. Nu numai suficient ci ... mai mult decat foarte mult . In cls I copilul s-a descurcat fara nici o problema si asta datorita gradinitei.
La matematica insa nu e chiar asa. Probabil au facut cat scrie in programa sa faca dar n-a fost destul. Nu le-a stimulat gandirea logica (in sensul de logica matematica). La scoala a trebuit sa lucram in plus la mate.
Evident e si posibil (si probabil) sa fie copilul asa - adica sa se "prinda" mai greu la mate. Dar de la gradi nu mi s-a zis nimic de genul, imi ziceau doar ca e "foarte buna, exceptionala, etc".
Asta nu e o critica propriu-zisa a gradinitei, eu am fost foarte multumita de ce au facut si de cum s-au comportat cu copilul, e doar o constatare - se face mai mult romana decat mate.

Mergi la inceput