Copiluti de mai-iunie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Da, i-am tot spus ca aduc aspiratorul si tot ce gasesc pe jos, aspir... ma dor talpile, numai animalute de plastic peste tot... si eu una, dar cind or fi trei. Plus, ca ea se joaca cu jucarioare micute, si Lisandru sta pe jos acum si tot ce prinde baga in gurita... Trebuie sa rezolv cumva...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Aurasa !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Aurasa, la multi ani!!!

Ce liniste pe aici...stati la umbra sau la soare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Hello! Bine v-am regasit!
Am ajuns acasa de 2 zile (ma rog, joi seara) si ca sa simt ca sunt acasa si sa ma acomodez cat mai repede dupa o vacanta placuta am intrat in obisnuitele treburi casnice. Numai spalatul mi-a ocupat o zi intreaga, plus descarcatul pozelor, sortat, azi ar trebui sa calc, am dezbatut problema "ce facem cu Bianca de luni?" si inca nu am ajuns la nici o concluzie. Varianta mea e sa platim o femeie (o cunostinta) pentru luna august, varianta lui Dan e taica-su (acum s-a dus la el sa vorbeasca face to face, eu cred ca din obligatie va accepta, dar nu sunt impacata deloc cu ideea, )

De fapt am intrat sa va salut , sa va multumesc celor ce ne-au urat vacanta placuta. Chiar am avut o vacanta placuta, cu conditia sa fac exceptie de copii . Pe drum si in primele 2 zile am zis ca-i facem pachet si-i expediem (atata te-am pomenit Ioana , atata ne-au tocat nervii (se certau pe tot felul sau din tot felul de nimicuri) ca ne-am promis ca e ultima vacanta cu ei, dar ori ne-am acomodat cu tampeniile lor ori s-au mai potolit ei cert e ca la un moment dat ne-am dat seama ca nu e chiar asa rau. Desi ramane in vigoare vorba "mai bine sa le duci dorul decat sa-i ai langa tine".
Dar una peste alta a fost bine. Drumul l-am facut cu masina, foarte bun si fara probleme, n-am avut probleme gen radar desi viteza am avut suficienta pentru un sac de amenzi. Am trecut cu bacul pe la Silistra. Ce mai, am fost in grafic, mai putin cu timpul , la dus am facut vreo 11 ore cu 3 ore cumulate pauzele, iar la intors (culmea!) 8 ore cu aproape 1.30 pauza si cu 200 km mai putin. Diferenta a fost la bulgari unde am ales alta varianta fata de dus. Daca ma intreba cineva inainte de plecareas fi zis ca nu cred ca voi conduce atat si cu asa viteza, wau! Cred ca v-am spus ca am avut retineri de plecat cu masina din cauza accidentelor care tot apar la stiri. Acum am prins experienta si de drum lung, clar, e mult mai greu prin oras.
Dar sa revin la vacanta. Ne-am simtit bine, ne-a placut, am avut vreme superba (o singura juma de zi a fost innorat, dar a picat foarte bine ca ne-am mai miscat si noi putin), cazarea, mancarea, serviciile au fost fara repros (la capitolul curatenie se putea intradevar ceva mai bine, in sensul ca desi faceau zilnic curatenie in camera o faceau cam superficial, acum si camerele au fost imense, cam mult efort , iar balcoanele le uitau cu desavarsire, dar spre deosebire de litoralul nostru unde daca face curat o data pe sejur e bine). Am ajuns la concluzia ca all inclusive merita din plin (exceptie Grecia) dai mai multi bani pe vacanta dar acolo daca nu doresti nu ai alte cheltuieli.
Copiii s-au balacit cat era ziua de lunga, Bianca mai retinuta la inceput, dar apoi nu-l mai slabea pe Dan cu intratul in apa. O singura zi am servit marea in rest piscina hotelului (asta a fost visul meu sa am hotelul pe plaja cu piscina si marea aproape, doar s-o vad).
Eu am facut o alergie de la soare (banuiesc!), desi initial am dat vina pe tantari. Iar Andreas a plecat de aici cu o alergie de contact de la iarba verde cica! Dar n-a avut interdictie la soare sau apa.

Iar acum back in bussines!

Daca imi mai amintesc ceva notabil va mai spun (inca ma surprind cu gandurile la vacanta de la bulgari ), incpem sa ne gandim unde sa mergem la anul. Dar pana atunci mai trebuie sa mai mergem pe ici pe colo.

Am spicuit cate ceva din ce-ati scris dar am zis sa scriu eu intai ca altfel ma apuca lenea si nu mai intru.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

LA MULTI ANI AURASA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Aurasa sa fii sanatoasa si sa te bucuri de toate lucrurile frumoase impreuna cu familia ta.

Lumea e plecata in vacanta, de-asta nu se mai scrie ca inainte.

Se va recupera la iarna, cred.

Noi, ieri am fost sa vedem Bricul Mircea, care a venit din Ro, Constanta. Nava de antrenament.. Fff faina. Ne-a intampinat capitanul si echipajul roman, si ne-au aratat ce si cum.

poze, aici:

http://piticii2003.multiply.com/photos/album/49/Bricul_Mircea

In rest azi am avut zi de smotru in casa, ca am facut treaba la greu ca miercuri 6 august ajungem in RO si am listuta cu ce mai am de facut.

Pifos mai are 2 zile de mers la gradinita, luni si marti si apoi 1 luna vacanta...

Cred ca o sa le lipseasca la educatoare ca e cam VIP avand in vedere ca era nou si nu stia limba si plangea dupa ma-sa. Acuma vorbeste daneza de zici ca cu ea s-a nascut, nu mai plange, vorbeste frumos, saluta pe toata lumea in daneza, e cuminte, si se joaca frumos cu copiii... asa ca deja parca imi pare rau ca nu iau si educatoarele cu mine... hihi... dar asta este..

Azi la serviciu m-am despartit cam greu de fetele care sunt active la mine la ora si care vin in mod constant. Le parea asa de rau de numa.... Si mie, dar na, vacanta e vacanta pana la urma...

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Andra ce frumoasa e poza unde te imbratiseaza sotul tau!!! A fost o seara in doi cred foarte reusita, aratati foarte bine, mai ales tu ! Par foarte cuminti baietii tai, e intelegator Dragos vis-a-vis de Horia? Cum spunea si OlgutaM v-ati impartit genele foarte distinct

Bea vazut si pozele voastre de la Bakken, arati enervant de bine !!! Faina craca ati gasit! Imi place de voi ca va plimbati cu bliccleta nu gluma, dar cu pistele speciale cred si eu ca esti in siguranta.

Gabitza pari atat de linistita si relaxata in poze, de fericita nu mai spun, ca se intelege, Raducu incepe sa descopere lumea cu fiecare zi, iar Andrei...asteapta sa creasca Odudu mare sa aiba cu cine sa se joace.

Anca da' stiu ca va plac masinile !!!

Cornelia am citit ce-ai scris despre operatie, ma bucur c-a decurs fara probleme si ca ati scapat de-o grija. Refacere rapida blondului curajos si tie putere ! Da' de ce i-a spus sotului sa-l unga si nu tie?!

Simiena si noi tot la Sveti am fost, la ce hotel ati stat? Felicitari pentru renuntarea la scutecul de zi, primul pas (si cel mai important) e facut!

Andreea asa de repede vrei sa incepi cu olita la Georgia? Esti tare daca si reusesti. Noi am sarit peste faza cu olita si am trecut direct la wc cu reductor, mai exact la 2 ani si 3 luni.
Pana la urma vad ca reusiti sa ajungeti si la mare. M-am ofticat ca ai pus pozele si continuarea povestii inainte de plecarea mea si n-am mai apucat sa le vad, sper sa le vad cat mai curand.

Mickyyy si ce daca e tot fetita, are tati cu cine se mandri, iar tu o multime de ajutoare , oricum felicitari! Stai cat mai linistita, in caz de placenta preavia stiam ca automat se impune cezariana. Si eu am fost suspectata de preavia cu primul copil din fericire nu s-a confirmat. sarcina usoara in continuare!
Ce parere au capritele de o noua surioara? V-ati gandit la un nume?

Monu am inteles eu bine, doar Alexia a facut scarlatina? In primavara a fost un caz de scarlatina si la Bianca la cresa si la Andreas la scoala, le-a dat ospen preventiv si din fericire nu a luat nimeni boala. Moldaminul are faima de injectie dureroasa dar depinde foarte mult de mana, Andreas a facut timp de 2 ani cate una pe saptamana si din 6 in 6 luni repeta ASLO, deci a bagat ceva in el. Cate are de facut? Imi pare rau ca se tot prind de voi ba una ba alta, sper sa va inatriti cat mai repede sistemul imunitar si sa scapati, ma gandesc cu groaza ca iar vine toamna si-o luam de la capat si noi sau poate nu.

Ioana pana la urma unde mergeti? Si Bianca e mare amatoare de perle, multe le culege de la frate-su, dar din gurita ei suna tare haios.

Teddy la fel e si Bianca daca e ceva ce i se pare ca nu arata atractiv nici nu vrea sa guste, e foarte incapatanata si trebuie sa o manipulez sau santajez ca sa obtin ceva peste vointa ei, dar tot mai greu imi iese asa ca am inceput sa mai las de la mine.

Daniela a plecat fratele tau? Ce-ti mai fac manutele?
Am ochit albume noi si vreau sa-mi fac timp cat de curand sa le vad.

Clara am vazut ultimele aparitii in album, mereu ma surprinzi cu cate o poza deosebita, imi plac foarte mult cea unde sta cu spatele in vanita si cea cu palariuta si umbra pe fata, ai o fetita foarte fotogenica si pare ca ii chiar place sa fie pozata, spre deosebire de Bianca mea care numai cand aude ca deschid aparatul (e adevarat ca are si un clinchet mai galagios) imi intoarce spatele, noroc ca uneori sunt mai smechera decat ea si mai reusesc sa-i fur cate-o ipostaza.

OlgutaM deja ai plecat? Anul trecut ai stat pana in 17 august, dar parca nu ai venit mai tarziu. Vroiam sa-ti spun vis-a-vis de comportamnetul Mayei fata de tine, am observat ca nici Bianca nu e prea diferita de Maya ta. La mare cel putin s-a atasat si mai mult de tati, il prefera pe el s-o tina de manuta sa mearga pe bordura sau s-o duca in apa, adevarul e ca pe mine m-ar fi facut cu nervii sa-mi ceara de o mie de ori pe zi s-o duc in apa, dar lui Dan chiar i-a facut placere sa se balaceasca cu ea. Am avut si eu ocazia sa ma relaxez. Si daca o cert s-a invatat donsoara sa-mi spuna ca sunt mama rea si nu mai vorbeste cu mine, noroc ca imediat se iveste ceva si are nevoie de mine.

Mercedes ai pus pe undeva poze din vacanta la mare? S-a refact Bia complet?

Nelia cand ti se intorc plimbaretii? Ma bucur ca Tudora e pe drumul cel bun cu mancarica, astfel ti-ai luat o piatra de pe suflet.

Cris sau Fran voi spuneati ca ati fost pe Transfagarasan? Cum e drumul?

Sper ca n-am uitat pe nimeni sau ceva de spus (o, my god, cat am putut sa scriu, dar am citit tot, noroc ca n-ati fost prea vorbarete si n-am avut cine stie ce de scris).
Speram sa gasesc totusi un rand-doua de la Laura, Oana din C-ta, Oana englezoiaca, Anca, OlgaT, Lili, Cris
O sa pun si pozele de la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am revenit si noi acasa ieri. De data asta a fost fain s-a terminat repede. Am vizitat gradina zoologica din budapesta printre altele.

elisor-inca nu am reusit sa pun poze dar ma voi stradui de acum incolo, sper. I au disparut alergia de la soare, cel putin asa sper. Tu ai luat ceva impotriva alergiei?biei i am dat aerius si in doua zile deja i s au estompat bubitele.

Maine ii serbez ziua lui cristi, implineste 9 ani sincer nu ne vine a crede ca e asa de ,,batran,, el nu noi desigur.

Mergi la inceput

Mercedes ce fain ca ati fost in Budapesta, e un oras foarte frumos (cat am vazut din tren ), cate zile ati stat?
Aerius i-a dat si lui Andreas si niste pastilute, tarosin si mixtura mentolata ca sa treaca mancarimile. Asa e, in 2 zile s-au estompat. Eu n-am luat nimic (dar de plans ma plamg ), doar ce m-am dat cu mixtura aia ca sa-mi alin mancarimile. Trebuie sa-l ducem pe Andreas la control ca ne-a spus ca trebuie sa faca nu stiu ce analiza.
A, deci maine chefuiti...sa-ti traiasca baiatul, sa se faca mare, mare si sa aiba grija de surioara lui. Sper sa intru si maine, dar niste urari in avans nu strica nu?

Bea voi astia din tari civilizate aveti vacante ilegal de lungi , la noi nici nu pleci bine ca te si intreaba cand te intorci. Vazut pozele, frumos vaporul, Pifosul tau viseaza sa ajunga capitan?

Gabitza ti-e dor de servici?! Cat ai de gand sa stai cu Raducu?

Noi avem asigurata bona incepand de luni, exact ca anul trecut, vine socru-meu de la 8-14, cand o culca si apoi 2 ore sta cu Andreas pana venim noi. Desi nu-l am de fel la suflet pe socru e bine totusi ca vine el si astfel nu trebuie sa trambalam maimutza si economisim si banii, plus ca Bianca il place foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Noi am fost acum pe seara la cumparaturi in Carrefour, n-am mai fost acolo dinainte sa nasc. Frate, au schimbat locurile la rafturi, nu mai stiam nimic pe unde este, umblam capie dupa biscuiti sau paste sau cereale si nu stiam de unde sa le iau.
Andrei e cu taica-su in parc, a descoperit trambulinele acelea elastice si a facut o pasiune pentru sarituri si tzopaieli pe ele.
La carrefour a trebuit sa intram pe usa mai indepartata, sa ocolim locul de joaca, ca altfel nu mai faceam cumparaturi. A fost socat Andrei , a facut o fata asa de funny cand a intrat normal pe usa si a facut dreapta spre calusei, credea el, si a dat cu nasul de o vitrina

Eli, mai dor mi-e de colegi decat de servici. Eu chiar ma duceam cu drag la servici si ma inteleg tare bine cu colegii. Dar nu ma intorc in nici un caz inainte de un an.
Imi place ce conspect ai facut si cum ai raspuns la toate Astept sa vad si pozele voastre de la mare.

Beatrice, super pozele cu bricul Mircea. De cand ma stiu mi-au placut velierele.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput