Copiluti de mai-iunie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 11
patriciaRO spune:
Mercedes, nu stiu cum e la voi, da la noi sunt 3 grupe cu varsta mici. Adica de la 3-6 ani, una cu o grupa de copii mai maricei, adica 4-6.... Alex e la cea intre 3-6... Unde am inteles ca pot veni si copii de la 2.5... si ultima cu copii micuti.
Mai avem 1 zi si gata. Sarutmana de urari... o sa avem drum lung, intrucat luam avionul de aici si coboram in Burgas ca e mai ieftin asa decat sa fii luat pana in Bucuresti... Dar asta este! Este si asa ultimul drum cu avionul, ca nu cred ca mai avem ocazia si am recuperat niste bani, cumva.
Omustata, sanatate la voi. off, nasol frate cu bolile astea virale... ce ar fi putut sa ia de la locul de joaca?
Pisik, bravo cu pampersul.
Beatrice, mamic de Alex pifos
simiena spune:
Pun si eu cateva www.flickr.com/photos/24127532@N05/" target="_blank">poze de la mare din Bulgaria . Mie mi-a placut foarte mult statiunea , foarte verde , si hotelul a fost deosebit ca amplasare si ca priveliste , mai ales terasa de sus de pe care se vedea marea dintr-o parte in alta .
Noi am fost si anul trecut la Bulgari si mi-a placut mult mai mult ca la noi , in primul rand pentru masa - sa nu mai stai sa astepti dupa chelneri-pana vin sa iau comanda , pana aduc mancarea , pana fac nota - au mancat copiii tot ce au vrut , au baut 200 de sucuri si au mancat tot atata inghetata fara sa astepte dupa nimeni. Si peisajul seara de pe terasa era splendid.
Un alt lucru care la noi nu s-ar fi intamplat niciodata-noi am avut biletul luat pentru 2 adulti cu 2 copii , si un fax de la hotel prin care ni se spunea ca mai poate veni inca un copil-adica Elian - si ca ne va costa pentru el cam 180 euro . De la agentie ne-au sfatuit sa nu spunem de fax , ci sa spunem doar ca mai avem un copil mic-si asa am facut si nu ne-au mai luat nici un ban pentru Elian.
Noi nu prea am stat la piscina pentru ca noi nu ne omoram dupa piscina - am mers la mare , doar o data am stat la piscina mai mult de gura copiilor mari , pentru ca Elian oricum nu s-a dat in vant dupa intratul in apa .
Elisor-noi am avut camerele 125-127 , fratele meu a stat la 129 si finii lui la 131-in rand.
Va pupam.
Mercedes spune:
beatriced- cum se descurca educatoarea cu copilasii de varsta 3-6 ani, le da separat activitati pentru fiecare gr. de varsta sau fac toti acelasi lucru?
Drum bun si concediu placut sa aveti!
Androix spune:
Mercedes, eu in locul tau as da-o la grupa unde e educatoarea cu care s-a obisnuit.
Beatrice, drum bun si vacanta placuta in tara.
Am vazut si eu poze si de Simiena, ai un baietel dulce foc! si de Elisor, si printesa ta cu ochi albastri e incredibil de frumoasa si dragalasa! Si de Raducu falcos si bulanos, Gabitza ce-ti seamana puii intre ei!
Oricum cred ca mai am ceva de vazut, acum imi scapa, a DAnelutza!
Am venit de la interviu. O gluma proasta in conditiile in care azi puteam sa ma duc cu copiii si cu nasii nostri la water park in ototpeni dar eu am avut interviul la 14:30 deci cum nu se poate mai naspa.
Am ajuns acolo si am dat cu ochii de un sereleu de apartament, nu tocmai idealul meu. Dar am zis totusi ca e un job part time si asta e un avantaj in conditiile de fata.
Cand colo fetele alea care cred ca erau mai mici de varsta decat mine erau pregatite cu un arsenal intreg de intrebari tipice de interviu c doar sunt firma de recrutate: a lipsit s ama intrebe unde ma vad peste 5 ani
In principal urma sa gasesc furnizori si transport din romania in italia pentru FRUCTE
caci a treia firma din "concern" cu asta se ocupa, "nimic deosebit se rezolva din calculator si din telefon" pai daca e pe-asa de ce n-o rezolva ala care incaseaza si profitul? 
Concluzia este ca cred ca nu ma duc nici daca ma suna si ma cheama imi bag picioarele in el de program flexibil si de 4 ore pe zi!
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
OlgaTarziu spune:
Buna fetelor.
Se pare ca sunt gravidutza. Stau cu frica in san si am un stres sa fie totul bine de nu va explic. De cate ori merg la toaleta am inima stransa. Ma doare burta, cred ca am uitat cum trebuie sa doara dar ma ingrijoreaza.
Rugati-va pt mine....
Mercedes spune:
olgaT- sa fie intr-un ceas bun. Tot asa mergeam si eu cu groaza la wc insarcinata cu bia si pana la urma a fost ok. Sa ti dea dumnezeu puterea sa fie bine pentru voi.
Androix- mersi de raspuns. Asa ne gandim si noi dar.. ma gandesc totusi ca este mai micuta decat restul colegilor si sa nu fie asta o problema.
Eu zic referitor la job sa mai astepti poate se iveste ceva mai concret pentru tine.
gabitzam spune:
Olga, Doamne ajuta!!!
Te doare nitelus burtica, aproximativ cam ca la ciclu, dar mai surd, mai dispersat.
Siminena, ce baiat frumos ai!!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Androix spune:
Olga, felicitari! Sper sa fie totul bine si sa ai o sarcina usoara! Cum zicea si Gabitza te doare cam ca la ciclu dar mai vag, desi pe alocuri eu aveam si niste intepaturi de ziceai ca-mi baga cineva un cutit, erau ascutite si de scurta durata.
Cu mersul la baie stiu cum este ca si eu din cauza sarcinii aveam o secretie mai abundenta si mereu mi-era frica ca gata mi-a venit ciclul sau mai apoi cand stiam sigur ca nu trebuie sa mai vina mi-era teama ca am inceput sa sangerez, mergeam cu o frica la baie... Oricum sper din tot sufletul sa nu mai treci prin ce-ai trecut, multa bafta, Doamne ajuta!
Mercedes, eu nu cred ca va fi o problema atat de mare, mai ales ca diferenta nu e mare. Si daca educatoarea o cunoaste si o indrageste va avea grija de ea.
Cu jobul, i-am povestit aseara lui Mihai si mi-am dat seama in ce situatie penibila am fost
adica aia ma chemasera sa ma angajeze ca sa vorbesc cu proprietarii de livezi si mi-au facut un interviu ca la carte de zici ca ma angajau director. Oricum nu cred ca eram departe ca la cat de mica era firma. Am mai lucrat eu intr-o firma de 8 oameni si toti eram directori 
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
Cornelia spune:
Olga, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!
Mercedes, nici eu nu stiu cum e mai bine. Maria e in aceeasi situatie: in grupa cu copii mai mari cu 1-1,5 ani. Nu mi-am pus problema sa o schimb, pentru ca s-a atasat de doamne si colegi, dar am avut momente dificile cu ea, pentru ca se simt diferente, cel putin de ordin afectiv si a suferit ca e mica si ca a fost marginalizata in anumite momente.
Pe Stefan il dau la grupa mica si ma bucur ca e asa, e cel mai bine pentru el.
Sunt si eu pe aici cu o durere crancena de cap, fapt pentru care m-am hotarat sa lenevesc la birou, ca oricum nu pot duce la capat nici o idee.
Cornelia