Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (171)
Raspunsuri - Pagina 9
Andries spune:
Pai mi-am dat seama ca ati glumit, dar m-am dus si eu la pagina cu pricina sa vad ce-am putut sa scriu
atat de hilar!!
La Multi Ani si viata lunga papanasilor si dulceturilor noastre!! Chiar acum ma gandeam ce emotionata am fost cand a implinit baiatul meu cel mare 1 an, nu stiam ce tort sa-i mai fac, cum sa gasesc cel mai bun aranjament de petrecere, mai ales ca fiind primul nepot in familia mea toti ai mei asteptau cu nerabdare sa-l vada si sarbatoreasca.
Acum... sincer sunt mult mai relaxata, dar sigur ii voi organiza o serbare ![]()
Andries
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui devylla
Eu ma bucur mai ceva ca un copil de festivalurile din Japonia...le ador...e ceva "inca" special si unic pentru mine.Anul acesta voi imbraca pentru prima data un "yukata"(Kimono de vara) la festival,este diseara,deabia astept...si pentru Erika am unul roz
Am sa fac poze sa va arat
De ce acum prima oara?
Distractie placuta, astept(am) pozele!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Bernixoooooo.. asta e sambata buna? Sau iar am incurcat borcanele? (Batranetile maica!) Petrecere frumoasa! 
=====================
gabitz78 spune:
la multi ani maia!multa sanatate, fericire si noroc in via

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui Andries
Chiar acum ma gandeam ce emotionata am fost cand a implinit baiatul meu cel mare 1 an, nu stiam ce tort sa-i mai fac, cum sa gasesc cel mai bun aranjament de petrecere,
Io' deja ma gandesc la asta de vreo 3 saptamani
=====================
moldoveanca spune:
Carpatino nici nu mi-ai spus trimit baietu' la trandafiras sau nu te-ai uitat la mutrita lui?
teo
Andries spune:
Pai mai ai vreo doua luni sa te tot gandesti. Rupeti si turta trandafirasului?
Asa fata frumoasa...
Andries
gabitz78 spune:
bernix - petrecere frumoasa.asteptam povesti si poze.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Erina spune:
Buna dimineata!
Devylla, multumesc!
Vom reveni cu siguranta in Japonia. Asteptam sa fie Daria un pic mai mare si daca ne tine Dumnezeu sanatosi pe noi si bunici sigur vom veni. Pentru ea ar fi dificil un zbor de 16 ore plus transferurile.
Voiam sa iti spun ca si nepotica ta e superba!!! Cum o cheama? Cred ca ti-o imaginezi pe Erika mare de fiecare data cind te uiti la ea.
Astept si eu cu nerabdare pozele. Sunt sigura ca Erika-chan va arata super kawai!!!
Si eu ador festivalurile si sa ma imbrac in yukata si kimono!
Bernix, distractie placuta.
Andries si Carpatina, daca gasiti ceva idei interesante de tort impartasiti-le si noua. M-ati pus si pe mine pe ginduri...
Daria doarme de vreo ora. Nu a mai dormit pina acum in jur de 10. A fost tare agitata si nervoasa de dimineata. Cred ca de la dintisori.
Dupa-amiaza iesim sa cumparam cadou pentru un nepotel, in rest relaxare.
La PN ploua, daca era vreme buna fugeam la tara.
O simbata frumoasa tuturor!!!
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea