Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (171)
Raspunsuri - Pagina 5
cecilia L spune:
Rodica, am incercat toate tetinele de la Chicco, tot degeaba, suzi nu vrea , mai bea lapte dar nu cand se apropie ora de somn din canuta cu cioc de la avent, nu bea mult 100ml max, dar e ceva. Cand vine ora de somn zici ca e salbatic trage de mine pe toate partile si urla neconsolat pana cedau ''pisihic'', am incercat sa-l mai las sa urle dar degeaba nu se oreste....o tine una si buna vrea tatzi nu bibe sau altceva, nici leganat si plimbat in brate nu adoarme, aici e durerea mare.Azi nu l-am lasat sa doarma pana la 2, in ideea ca de obosit o sa adoarma fara tatzi, nimic s-a pus pe urlat si la 2.30 am cedat ca si asa ma doare capul......nu stiu, cred ca singura solutie e sa plec de acasa 2-3 nopti si o sa doarma cu bibe....nu dati cu pietre ca nu ma mai doare....zau nu mai pot, am ajuns la capatul puterilor si mi-e frica ca o sa tip la el de nervi si alte alea si mai dau de alte belele, el nu are nici o vina, greseala e a mea.....

trebuia sa-i bag de mic bibe si era mai bine...sau ma rog nu mai stiu .....cum era bine sau unde am gresit.
Oricum maine merg la nunta, o sa vin seara la 10 sa-l culc, stau socrii mei cu el, sa se descurce....zau ca asa fac, asta daca nu o sa sune saracii disperati ca nu stiu ce sa-i mai faca, daca trece testul cu bine aste este solutia, mami pleaca pa si el ramane cu tati si o opresc pe soacra la mine inca cateva zile.....visez.....
Gata v-am plictisit cu nebuniile mele

SCUZE, nu tip la voi..doar m-am descarcat ca nu am cui.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
kriss79 spune:
azi in Iasi e frumos, cel putin deocamdata..e soare si cald!
Melania era la shoppingareala in carrefour
nu mai retin cine intreba de ea..
era papanash![]()
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Andries spune:
Cecilia, tot ce povestesti tu aici imi aduce aminte de cumnata mea, saraca era terorizata si chinuita de nepoata-mea pe la 11 luni cam asa, saraca, a fost nevoita sa o trimita pe fi-sa la bunici (in aceeasi localitate) dupa 2 nopti de urlete a luat fata biberonul si a trecut direct pe lapte de vaca, dar ...chiar daca era de acord sa pape lapte de vaca, in momentul in care o vedea pe ma-sa in camera ca se schimba era jale, lacrimi de crocodil au mai curs vreo luna si ceva.
Carpatina ma voi documenta cu e treaba cu acel catalog...
eu nu sunt adepta palmelor dar...cateodata nu ai incotro, iti mai scapa una...
Andries
papanash spune:
aveam si io casa curata....
am lipsit 2 minute din camera, timp suficient sa ia borcanul de iaurt de pe raftul bibliotecii, plin pe jumatate (iaurtul, nu raftul), si sa-l imprastie pe mocheta, pantaloni si scaun. stiti cum arata iaurtul pe mocheta ? o avea gust bun ? ca de-acolo il manca ![]()
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui papanash
aveam si io casa curata....
am lipsit 2 minute din camera, timp suficient sa ia borcanul de iaurt de pe raftul bibliotecii, plin pe jumatate (iaurtul, nu raftul), si sa-l imprastie pe mocheta, pantaloni si scaun. stiti cum arata iaurtul pe mocheta ? o avea gust bun ? ca de-acolo il manca
Se pare ca pana la urma i-a placut de noua tanti mimi.. si vrea sa vina cat mai des
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
papanash spune:
scuzati calitatea filmului .
bipedul lu mama
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
rodicamaries spune:
Cecilia, nu ne plictisesti , te compatimesc si astept sa vad cum o sa reusiti sa rezolvati problema. Pe nepotelul meu l-au dus la maica-mea o saptamana, dar era un pic mai marisor, si asa l-au intercat.
sa vedem cum adoarme maine seara cat o sa fiti voi la nunta....poate asta e "leacul".
papanash,
bravoooo
, ce dulce e...
bipedul.
si io vreau biped...deocamdata tot pe 4...e mai sigur.
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
carpatina spune:
Cecilia.. si eu te compatimesc... In locul tau eu n-as veni maine seara sa-l culc... adica as incerca sa nu vin..![]()
Distractie placuta maine!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
papanash spune:
So,
Alinamuller, eu n-am cum sa te uit fiindca esti singura 'colega' din Franta, iar Parisul e orasul in care l-am conceput pe Ghighi . Asa ca te-am retinut bine, chiar daca ne scrii mai rar, iar cu asa printesa sigur n-ai sanse sa nu te bage-n seama mai ales mamele de baieti ( uni-s promisi, dar cine stie ....). Ti-am admirat azi pozele noi, sunteti niste draguti toti 3, te asteptam mai des pe-aici, nu simti nevoia sa socializezi cu noi ? Cum te descurci acolo, unde stati, cum a fost vizita bunicii ( parca a venit de Paste, asa-i ?)?
Marunzika, o pupam dulce-dulce-dulce pe Puppi, draga de ea, ce personalitate are ! Ati pregatit rochitele si fustitele ? Acusi vine concediul ! Eu am uitat sa mai fac urarile de aniversare lunitze, sa-mi fie rusine ! Inca un pupic mare si pentru ieri, cu toate uraroile de bine, sanatate si noroc.
Cecilia, cum ai rezistat mami pana acum, zau asa ! Eu te cred ca-i greu sa-l intarci dar menajeaza-te, asa cum a zis si Rodi, e mult mai important sa te simti tu detensionata, calma, odihnita, decat sa te gandesti cu frica cum o sa fie la urmatoarea repriza de tzatzareala. Sau ti-a intrat in cap chestia aia ca , copiii alaptati sunt mai destepti decat ceilalti ? tu-l vezi pe Ghighi prost ? ( Sabina, unde esti ?) nu l-am alaptat decat 2 saptamani, adica il puneam la san, ca nu iesea nimic, si era slab si urla de foame mereu, numai cu bibele s-a calmat. Si iata-l acum, frumos, destept ( si ma-sa modesta
, cra-cra ).
Andries, io ma bucur ca ti-e mai bine la noul job. dar n-am inteles chestia cu palmele, cui i le administrezi, totusi ? sau ai glumit ?
Ia auziti, in Iasi sunt inundatii si Melania e la cumparaturi, vezi Teo, n-ai avut ce face decat sa pui tu linkurile alea pe forum .....![]()

papanasha