Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (171)
Raspunsuri - Pagina 4
alinamuller spune:
am vazut ca ati intrebat de noi si am fost surprinsa ca ne mai tineti minte...sincer...nu ma asteptam si m-a surprins foarte placut! eu v-am tot citit din umbra, pentru ca nu mi se parea foarte interesant sau iesit din comun ce facem noi pentru a mai umple paginile aici, dar am ajuns la concluzia ca o zi daca nu deschid forumul imi lipseste, parca va cunosc pe toate si imi sunteti dragi...asa ca trebuia sa intru si sa va spun ce simt.
sara este o minune de care ma bucur in fiecare secunda...creste, evolueaza, se maturizeaza si nu-mi vine sa cred ca din mine a putut sa iasa asa ceva...la propriu si la figurat! hi hi hi
am pus niste poze noi, daca vreti sa ne mai vedeti
http://www.flickr.com/photos/25327738@N05/
Alina si
Sara (03.10.2007)
http://www.picturetrail.com/alinamuller
gabitz78 spune:
papanash - eliza e bine, nu mai are nimik.azi am iesit afara.
alina - pupici frumoasei sara.
cecilia - of, nu ma pricep la sfaturi, dar cred ca nici sa te chinui asa nu-i bine.
mamica obosita si pe crisor cel posesiv!
si mie mi se intampla acelasi lucru cand scriu, deci cred ca e de la forum.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Marunzika spune:
papanash pupam Ghighi, e tare dulce cum mananca pepenas. I-am dat si eu ieri o chifla in mana si a molfait-o cam 45min, a inghitit cateva bucatele zic eu, insa pt ea era de fapt ca o jucarie. Dar la borcanele tot fara bucatele vrea, ori de-i foamea mare, mananca si asa, dar doar 1/2 din cantitate.
Ieri, cand a facut Puppi 11 lunite, a fost tare maraita, nimic nu-i placea si nu-i convenea, asa ca la 6.30pm a adormit si s-a mai trezit la 3am. Asa ca i-am facut poze cu tortul in timp ce dormea. Si-a mai pierdut si-o gargarita din plus pe care abia o primise ieri. La 10pm eram pe strada sa o caut, nu am gasit-o :((
Iar i-au aparut cosulete/punctisoare rosii pe nasuc, de ieri a iesit si soarele si a fost cald, poate totusi sunt de la caldura.
Vazut poze cu bebici frumosi
!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Andries spune:
Ta na na nam!! Hellouuu dragele mele!!
Care-va-sa-zica mi-am schimbat jobul si bine am facut, aici e super bine, parca nici nu-mi vine sa ma obisnuiesc cu atat de mult bine, lejer nu e, e multa munca, dar program flexibil, sefu' nu te seaca la ficati cu nspe tampenii, cel putin nu am sesizat.
Despre noi ce sa va zic, lui Mircea i-a trecut diareea pe motiv ca a mai facut o viroza zdravana si dupa cele 4 zile regulamentare de febra pur si simplu nu s-a mai kkt pe el de 5 ori pe zi. Din minunile naturii ca de la biata medicina n-am avut decat analize foarte bune, teoretic copchilul era sanatos tun, numa' ma-sa nebuna...
Al' mare e ...baiat mare evident...cu fitzele si figurile aferente, da-l iubesc oricum, numa' de la ta-su si-a luat obicei ca tot fura cate-o palma, nu e zi sa nu faca vreo tampenie!
sper ca sunteti bien, sanatoase si frumoase, de cand am scapat de stres am pus 2 kile p emine, arat si eu a femeie mama de doi copii, ca nimeni nu ma credea ca am nascut nici noua luni in urma...
Andries
Marunzika spune:
Am trimis un filmulet pe mail-ul comun, printesa mea zice nein si da din cap atunci cand nu mai vrea mancare :))
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
rodicamaries spune:
Alina, ne buruam ca ai intrat, ei-ei citesti tu zilnic din umbra si nu intri sa dai o buna ziua?
te mai asteptam.
Marunzico...unde vedem pozele?
Andriesh, ma bucur ca ti-s puii bine...hai, mai...acuma ce sa intelegem, ca ii aplici si lu ta-su zilic cate-o palma?
rabdator barbat
kilograme...mai vrei???...sunt gratis
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
rodicamaries spune:
quote:
citat din mesajul lui Marunzika
Am trimis un filmulet pe mail-ul comun, printesa mea zice nein si da din cap atunci cand nu mai vrea mancare :))
Yannisa Milena
24.08.2007
scuze...cred ca am scris in acelasi timp...intru acuma.
Marunzika spune:
quote:
citat din mesajul lui rodicamaries
Marunzico...unde vedem pozele?
E un filmulet pe mail-ul comun!

Yannisa Milena
24.08.2007
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui Marunzika
draga de ea

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui rodicamaries
Andriesh, ma bucur ca ti-s puii bine...hai, mai...acuma ce sa intelegem, ca ii aplici si lu ta-su zilic cate-o palma?rabdator barbat
![]()
Ce palma mah.. Ce crezi ca Andries n-are si ea un catalog p'acasa? (cine nu intelege ce-am zis - de data asta -... e un filmult in emailul comun care esplica rolul catalogului la casa unei femei
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)