Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (171)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rox, ce frumos povestesti tu despre Paris, de-abia astept sa-l duc si eu pe Ghighi peste tot. Banuti de-aia cu obiective turistice colectionez si io ( ) de peste tot. Deci n-ati gasit restaurantul ala unde facea soricelul mancare ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Gabitz, ce mai face printesa, e mai bine ? Of, mititica, da-i de la mine o mie de pupici sa-i treaca repede

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna fetelor!
Scriu repede pana nu se trezeste maimutica mica, azi m-a disperat, nu stiu daca e vreo perioada sau ce o fi dar vrea sa stea numai cu mine. Nu mai sta in patut, in carut, in scaunul de masa, ma dispera. Daca se joaca vrea sa stau cu ea altfel plange. Abia am reusit sa-mi fac din treburi decand doarme. Pana la urma m-am enervat am pus-o in patut si a adormit singura plangand. Imi venea sa o mananc cat de dulce era.
N-am mai intrat in we pt ca am fost plecata in vizite, samabata la viitorii fini sa punem la punct ultimele detalii si sa dam comanda de lumanari si buchete, iar ieri am fost la mama ca s-a strans tot familionul si a fost tare bine.
Azi trebuia sa ma duc cu Aduta la dr ca am terminat tratamentul cu antibiotic, dar mi-e tare greu sa ma duc singura asa ca a ramas pe miercuri cand e tati acasa sa ne duca. Mai avem mucisoiori in rest sper ca i-a trecut gatul.

Rodica cu asta ne-am confruntat si noi la inceput, muci la greu, asa si noi cu batista bebelusului pe la 3 noaptea. Curatai nasul mereu, da-i Panadol mai bine la 8 ore ca are Paracetamol si du-l sa-l vada dr sa nu patesti ca mine, ca a respirat pe gurita si a facut rosu in gat.

Papanash asa sunt si eu decate ori ma duc la mama, ei au un catel de vreo 7 ani, dar de cand o am pe Aduta evit sa ma duc pe la ei si se supara pe mine. Dar catelul lor doarme in pat si lasa par peste tot, la noi e mereu subiect de cearta, de aceea nici nu o las pe Aduta la mama.

Ma duc sa verific mancarea, fac niste ardei umpluti.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

intru repede la condica...

sambata a facut febra 38.1, dar acuma e mai bine, nu mai are febra, la inceput i-am dat nurofen apoi i-am dat doar Panadol(astea le aveam acasa), si parca nici muci nu mai are atatia, azi noapte nu s-a trezit deloc, a dormit pana la 11:00 si nici n-a fost nevoie sa-i aspir..deci e spre bine...multumesc pentru grija si raspunsuri...
Ce m-as face eu fara voi?

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Rodica ma bucur ca Darius e mai bine acum.

Cecilia si eu sunt in impas cu mancarea de dimineata, azi abia mi-a mancat o nectarina cu cereale, i-am dat si paine cu cascaval si branza topita (stiu ca nu e recomandata), mar cu biscuiti, pana totala de idei..... poate ne ajuta fetele cu idei.

Am niste nervi ca s-au gasit astia de la primarie sa taie crengile la copacii de langa blocuri si de azi dimineata turuie in capul meu, numai sa nu-mi trezeasca fata, ca mi-au facut si o mizerie l ageam daca stau la parter.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Sanatate puiutilor bolnaviori!

Noi am ajuns sambata la urgente ( aici dr nu lucreaza in we) ca Yannisa s-a trezit dimineata cu fata (mai mult nasul si obrajorii) plina de pete rosii si punctulete. Dr ne-a spus ca se "schimba pielea" (!?!?) si ne-a dat Fenestil - crema ce se poate folosi la copii dupa 7 ani. Bineinteles ca nu am dat-o cu ea, auzind ca poate face stop respiratoriu ( si nu o foloseam decat pe nas :(( ) si am sunat la pediatru de dimineata si asistenta-mi spune s-o dau cu acea crema in strat subtire....i-am spus ca nu fac experimente pe al meu copil si m-a trimis la dermatolog, cica au mai multa experienta. dermato, asteptat aproape 2h, rezultatul nu stie de la ce e dar mi-a dat o crema preparata-n farmacie cu "doar" 10% din ce contine Fenestil. Imi vine sa dau cu ei de pamant ca nu-ti dau explicat, eu tre' sa intreb sa aflu cate ceva :((

Am pus un filmulet cu Puppi & pappa pe mail-ul comun.

Fug sa mananc si revin!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, deci lasi baiatul pana la urma. Daca stiam ca esti fascinata de banuti din aia iti aduceam cu placere. Iar restaurantul Gusteau l-am gasit cica, dar nu era ce asteptam eu sa fie pentru copii. Alex a fost insa oarecum multumita, ieri le-a zis bunicilor ca a mancat la Gusteau.

Pinacolada, sigur ca nu ma asteptam la job sa fie super placut, dar noroc ca rau nu e. Si mai e si seful in concediu saptamana asta. Repetir la concediu nu mai am cum ca l-am terminat.

Afibebe, copiii au in general evolutie in salturi, probabil de aceea uneori vorbeste si alteori nu. Eu inca astept saltul!

Rodica, sanatate multa puiului de morosan! Eu zic ca ii poti da si Nurofen chiar daca nu are febra, este un antiinflamator si poate ajuta. Ceea ce a mers super la Andrei a fost sa curat bine nasul si sa ii pun Ophtamesone N.

Maruntzika, nu prea am mai auzit eu de schimbarea pielii, poate s-a iritat de la ceva. Fenestil ala este de fapt Fenistil? Ca i-au dat si lui Bubu pentru ciupiturile astea de saptamana trecuta si nici nu m-am gandit sa citesc pe ea.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna
va mai amintiti de mine?

eu sunt intr-o perioada nasoala la serviciu, e mult de lucru si mai e si sfarsit de luna, iar acasa nu am internet, m-am saturat de serviciile de cacao de la noi, am semnat contract pe 11 si trebuiau sa vina intr-o saptamana, dar nu se stie cand vin, au venit si ne-au pus tv, dar Hbo nu merge de la instalare , in fiecare zi sun la ei , deja m-am plictisit, nu ca as avea timp sa ma uit la filme, dar daca il platesc vreau sa il am

in alta ordine de idei , noi suntem bine, am reusit saptamana trecuta sa o intarc pe Miru , nu a fost usor, dar acum doarm si eu cat de cat linistita cu doar o trezire la ora 5 pt bibe, se culca destul de devreme si nu reusesc sa ii schimb programul , dar e mult mai bine asa

am ramas in urma cu felicitarile , abia am reusit sa mai citesc printre randuri , dar pentru toate mamicile, dulceturile si papanasii cate un si o

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
citat din mesajul lui Roxana_G

Maruntzika, nu prea am mai auzit eu de schimbarea pielii, poate s-a iritat de la ceva. Fenestil ala este de fapt Fenistil? Ca i-au dat si lui Bubu pentru ciupiturile astea de saptamana trecuta si nici nu m-am gandit sa citesc pe ea.

Aia e crema am scris eu gresit.
Eu ma gandeam sa nu fie reactie adversa de la crema pe care am folosit-o acum o sapt pt cosuletele de pe fata.

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Aoleu, si eu am ajuns ieri la urgente, i-am prins degetul lui Ghighi in carucior, i-am lasat parasolarul si n-am vazut ca el avea manuta acolo, l-am strivit si a plans rau saracul, pana la urma a adormit in masina in drum spre spital si nu s-a trezit nici cand l-au curatat si pansat. Acasa a inceput sa roada pansamentul si i-am schimbat vreo 3 cu diferite prinderi insa ni i-a rezistat niciunul.
nu-l doare rau, vad ca nu si-l menajeaza deloc.

nici eu n-am auzit de schimbarea pielii.
pupici la puppi sa-i treaca repede.

filme Ghighi

Mergi la inceput