Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (171)
Raspunsuri - Pagina 18
moldoveanca spune:
Lui Alinush i-am trimis doua sms dar nu mi-a raspuns ma gandesc daca are probleme cu Teutzu dragutzu
teo
papanash spune:
quote:
citat din mesajul lui carpatinaquote:
citat din mesajul lui papanash
am o problema foarte delicata care m-a nervozat teribil de-am fost super nervoasa zilele astea si nu mi-a intrat nimeni in voie:
mi-a disparut un lant mare-gros de argint, de-ala de rocker, al lui barbatu-meu. cica era pe pervaz in dormitor si nu mai e.
acum ce sa zic, in casa n-a intrat nimeni in afara de noi si menajera. am scotocit peste tot, in buzunare, pe sun paturi, genti, doar-doar il gasesc pe undeva.
nici nu stiu cum sa procedez, sa o sun pe aia s-o intreb daca l=a pus ea pe undeva, sa sun la agentie sa reclam menajera, sa sun la politie, zau daca stiu ce sa fac.
Cand a disparut? Ca pe la voi a fost si soacra (cu fata?) si "bona" lu' Ghighi pentru seara concertului... io' zic sa incepi cu intrebatul... politia? la ce bun?. pe menajera reclam-o doar daca esti sigura ca ea a facut-o... nu l-o fi dosit ghighi pe undeva?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Carpatino, lantul l-a pus acolo dupa ce am venit de la concert, 'bona' a fost nepoata-mea, care a plecat imediat ce am sosit noi, iar ghighi nu ajunge inca la pervaz. Io inca mai caut .
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui moldoveanca
Carpatino o ajuns baietu' meu ca eu l-am trimis daca tot l-ai invitat
teo
Sun acasa sa vad de-a venit si-ti zic
Cumva s-a odihnit cineva in weekend si e in buna dispozitie?
=====================
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui moldoveanca
Va pup plecam sa-i cumparam cadou tatalui meu ca face 60 de ani in august
teo
La mai mare!
=====================
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui papanash
Carpatino, lantul l-a pus acolo dupa ce am venit de la concert, 'bona' a fost nepoata-mea, care a plecat imediat ce am sosit noi, iar ghighi nu ajunge inca la pervaz. Io inca mai caut .
stiu ca bona a fost nepoata ta.. ca d-aia am pus si ghilimele...
Si curat ai facut dupa concert?
=====================
Roxana_G spune:
Salutari de pe plaiuri autohtone si mai rau, de la scarbici. Cica a fost lejer saptamana asta, asa ca sper sa fie asa si luna viitoare cand pleaca in conced colega mea. Dar eu sunt cam deprimata. Cred ca din cauza ca am reusit sa ma detasez si sa ma simt bine saptamana asta, a fost chiar placut, si acum m-a lovit realitatea in cap. Nu ca ar fi ceva rau, doamne fereste, dar era mai bine acolo. ![]()
Betty, Andrei are 5 mese pe zi, din care 2 bibe, una de fructe, un meniu de pranz si una de iaurt sau tot fructe cu branza.
Sim, sunt o ingrata, desi am beneficiat de ditamai concediul tot te invidiez ca pleci. Vreau si eu inapoi in conced!
Adimercedes, ce bine se tine Lisa din ce spui tu. Andrei e tot cam nesigur, mult mai lent decat a fost sora-sa, care la varsta lui tot asa mergea singura impingand caruciorul.
Ana, nici eu nu suport smacurile astea creme de desfundat nasul. Nu stiu daca era alergie, insa accelereaza circulatia local la mine si ma inrosesc foarte tare. Felicitari lui Vlad pentru progrese. Bubu meu nu face nimic de genul pa pa sau altele, dar la jumulit jucarii se pricepe. E mare mester in schimb, desface lejer dopurile de la sticle, trebuie sa le strangem bine.
Papanash, mancarea a fost mai degraba nemancare.
Junk food sa traiasca! Cu lantul eu zic sa intrebi direct menajera, poate l-a vazut, poate l-a pus bine undeva. Ce sa zic de Ghighi...imi pare rau ca nu e chip sa plecati fara el, dar cine stie, poate mai bine asa sa il luati. La noi nici gand de vreo problema, vad ca Bubu pare sa stea cu oricine si nici nu a dat semne ca i-a fost mare dor de mine.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
papanash spune:
mai, n-am zis ca-l luam cu noi, o sa stea cu amandoua bunicile aici, in casa in care-i el sef!
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Pinacolada spune:
Adimercedes- f frumoase lucrusoarele! si eu as fi fost interesata, dar nu stiu daca se poate comanda si in rom!
Roxana- bine ai venit, inteleg ca v-ati simtit super... f bine! se cere un bis?:))) da, la job, cum putea sa fie decat ...ca la job, asta e partea neplacuta cand te intorci din co! si eu ma gandesc cu groaza la acest aspect, vorba ta , nu ca ar fi horror, dar.....ce naiba sa facem, asta e! acomodare usoara si poate mai plecati pe undeva!
santate bb bolnaviori... si rares e la fel, e de vreo 7 zile pe antibiotic-ospamox, eurespal, sinuppret, aerosoli si tuseste, nasu-i curge...azi vroiam sa ma duc cu el la dr, dar nu-mi raspunde:(!
cred ca va fi nevoie de un antibiotic mai puternic, fir-ar sa fie, incep sa ma enervez!!!! luca e mai bine, la el a avut mai mult efect, sau o fi el mai mare, nu-mi dau seama!
Vroiam sa ma duc sa le iau niste treninguri dragute, avand in vedere ca vom merge la busteni, dar la mall nu am gasit, la unirea am inteles ca ar fi, ar tb sa ajung acolo!
afibebe spune:
salutare tuturor.
noi suntem bine.lucrarile la casuta noastra merg ft bine.
Saptamana aceasta speram sa fie vreme frumoasa sa poata sa o acopere.
Cristi e ft activ.
Vrea numai in nisip.Merge in 4 labe cu viteza.
Singurel nu face mai mult de 4-5 pasi, insa tinut de o manuta merge ft ft bine.
Adoram pisicile si alergam dupa ele toata ziua.
Cu vorbitul nu ne laudam.
In afara de tatata. ade, eia, aidede nu zice nimic.
A fost o perioada cand spunea mama, papa, dada, insa nu l-am mai auzit rostindu-le.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare