Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (98)
Raspunsuri - Pagina 8
bb_yasmi spune:
aaaaa inca ceva, eu nu cred ca e constipata iasmi daca face maslinite si face zilnic fara sa se chinuie, nu??
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
catus76_ro spune:
Buna seara mamici!
Azi iar a cazut din pat puiul meu

...din fericire a capatat doar o mica vanataie in forma de buze(ca un pupic)
pe un obrajior.Oricum parca acum nu mi-a mai sarit inima din piept, ci foare calma l-am adunat de pe jos, l-am strans in brate si l-am dus la o oglinda unde a inceput sa chicoteasca vazandu-se...sau vazandu-ma
!
De ceva nopti e cam agitat, se trezeste cam pe la 6, de obicei era 7 si de vreo 2 ori s-a trezit chiar la 5
.Si aseara s-a trezit la 23 si la 1 noaptea urland....ori a visat ceva urat ori il doare ceva...dintisorii lupta...cine stie!Deocamdata "baleste" la greu de trebuie sa-l schimb de bluzita mai mereu si roade tot ce-i pica..carucior, hainele mele, picioare, jucarii, telefon, telecomanda...chiar si camera foto ar vrea![]()
In rest e bine si ff mancacios...azi mi-a facut figuri la fructe nectarina, mar, pepene galben si mango plus un biscuitel....se stramba si nu stiu de la care ca inainte a papat din fiecare...a trebuit sa fac repede-repede niste banana cu pepene galben.
Multi pupici si sanatate!
Felicitari Ank pt fetita!
Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007!
Lala_D spune:
quote:
citat din mesajul lui Araliaquote:
citat din mesajul lui bb_yasmi
heellloo
aaaaa si SA NU UIT: ANK VA AVEA OOOOO......!!!!!!!!!!!!
din pacate are mici pb cu sarcina. o sa va povesteasca ea. sper sa se rezolve maine dimineata!!! ank pupam printesa rozzzzzz!!!!!
Supeeeeeeer! Felicitam mamica! Si ii uram multa sanatate!
P.S. Am stiut eu ca o sa fie fetitaaaaaaa!
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA
Bravo Ank-ule ai facut treaba completa

Felicitari

PS : sper ca micile problemute sa dispara cat mai repede si sa te bucuri de o sarcina usoara si o bebelina frumoasa ca mama ei !
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Jasmin012 spune:
quote:
citat din mesajul lui bb_yasmi
heellloo
aaaaa si SA NU UIT: ANK VA AVEA OOOOO......!!!!!!!!!!!!
din pacate are mici pb cu sarcina. o sa va povesteasca ea. sper sa se rezolve maine dimineata!!! ank pupam printesa rozzzzzz!!!!!
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mamisi bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007
BB, mersi ca ne-ai anuntat vestea cu bebelina Ancai.
Ank, felicitari, sa-ti traiasca micuta din burtika. Sigur ca va fi totul ok
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Desyderia spune:
Aralia,
multumesc mult, esti foarte dragutza. Nu ma pricep, ... bine ca maca pozele am reusit sa le pun din prima
http://www.youtube.com/watch?v=LEZlqWMHqaM
mami de pici atomic Alain Christian
http://community.webshots.com/user/CristinaChis
mihuta spune:
Desyderia, bine ai venit !!!
Steffy, si nu ti-a spus pediatrul minune si cum sa-i dai cantitatile necesare Stefaniei ?Ca in teorie toate bune, stim si noi ce si cat ar trebui sa pape, dar cum le varam pe gat ? A mea nu mai mananca nimic nimic cu lingurita, doar daca poate sa tina in mana si sa bage in gura (si nimereste cam 1 data din 3...).
Toata saptamana am facut mancare pentru toti la comun, primele 2 zile a stat s-a uitat si a rontait din biscuite, dar dupa a ajuns la concluzia ca taica-su mananca mancare buna, nu ca mine (care pap resuturile ei), asa ca sta in picioare in scaun si se apleaca peste masuta sa ajunga la farfuria lui. Asa ca azi a gustat si ciorbita de perisoare de pui si pui la cuptor si rosii, cateva firmituri de cascaval si un varf de pepene rosu. Bine, toate cantitatile la un loc cred ca intra in 2 linguri, dar tot e mai bine decat deloc.
Ciudat e ca numai de la el gusta, la mine inchide gura si incepe dansul manutelor prin aer...
Ank-ule, asteptam sa curga sampaniile !
mami de Sophia
Desyderia spune:
Gina (Catus ) , Felicitari!!! Pregateste-te sa intampini cu mandrie dintisorul/ii puiului tau
Asa se manifesta si puiul meu cand i-au iesit cei 4 unul dupa celalalt. Am sunat medicul stomatolog care la randul lui are acum un bebe de 8-9 luni si a zis ca e vorba despre puseuri de durere pana ies dintisorii, de aceea plang dintr-o data in somn sau chiar si cand sunt treji, veseli si imediat
.
Ank FELICITARI!!!! Fruntea sus, totul va fi bine. Fii optimista si problemele vor disparea de la sine.
Stiu ce inseamna probleme in sarcina....as putea din pacate sa scriu povestea primului meu bebe la sectiunea "mame de ingeri" dar nu e voie sa ne intristam. Asa ca, gandeste doar pozitiv si ai sa vezi ca totul va fi perfect.
Somnic usor mamici si pitici
mami de pici atomic Alain Christian
http://community.webshots.com/user/CristinaChis
Jasmin012 spune:
quote:
citat din mesajul lui mihuta
Toata saptamana am facut mancare pentru toti la comun, primele 2 zile a stat s-a uitat si a rontait din biscuite, dar dupa a ajuns la concluzia ca taica-su mananca mancare buna, nu ca mine (care pap resuturile ei), asa ca sta in picioare in scaun si se apleaca peste masuta sa ajunga la farfuria lui. Asa ca azi a gustat si ciorbita de perisoare de pui si pui la cuptor si rosii, cateva firmituri de cascaval si un varf de pepene rosu. Bine, toate cantitatile la un loc cred ca intra in 2 linguri, dar tot e mai bine decat deloc.
Ciudat e ca numai de la el gusta, la mine inchide gura si incepe dansul manutelor prin aer...
mami de Sophia
Mihuta, vad ca si Sophia apreciaza mai mult mancarea adevarata... nu prea inteleg de ce, ca ma gandesc ca daca as fi bebelus tare mi-ar placea sa-mi dea cineva piureuri din diverse fructe... si eu la fel, sunt satula de mancare de bebelusi, ca eu mananc ce-i ramane lui, ceea ce uneori inseamna aproape toata cantitatea, depinde cum are el chef. Aseara a mancat din pilaful nostru bobite de orez si fasiute de carnita de pui, dar altadata a vrut din puiul nostru cu usturoi si tot asa, i-am rupt fasiute micute si i-am dat... de fiecare data a mancat cu multa placere... ce mai deschidea gurita... Tu o sa-i mai dai mancare de-a voastra? Ca eu nu stiu ce sa fac. A, si adineuri mi-a mancat aproape tot borcanasul cu piure de fructe de la Nestle, dar acum vreo 3 ore mi-a respins piureul facut de mine din banana si struguri....
Cred ca Sophia reactioneaza asa pt ca tati nu i-a dat niciodata nimic neplacut pt ea...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
mihuta spune:
I-a mai dat si taica-su, ca atata ma pistona la cap "trebuie sa manance carnita" ca i-am dat lingurita si papica in brate si i-am zis "descurca-te". Fireste s-au razboit parte in parte cu mancare dar n-a putut sa ii bage mai nimic in gura.
Sa stii ca am citit ca bebelusii alaptati prefera mancarea adultilor pentru ca sunt obisnuiti cu gusturile diverse pe care le-au simtit din laptele mamei. Oricum eu saptamana asta am facut mancare pe care sa o poata manca si ea, dar in principiu n-am nimic impotriva sa manance mancare de-a noastra, doar sa manance ceva !
Oricum de pe 9-10 luni ar trebui sa faca tranzitia catre mancarea normala (doar fara sare sau iutimi), asa ca nu-mi fac griji.
mami de Sophia
SufletDInger spune:
Buna seara!
Desyderia, bun venit! Vazut poze si film, drumos copil ai, sa-ti traiasca.
Ank, felicitari. Sarcina usoara.
Mai fetelor, eu am o problema legata de incaltaul lui Alexiss. Zilele trecute i-am dat niste adidasi cu 3 numere mai mari si asta pt ca isi indoaie degetele si nu-i pot baga piciorul in incaltari. Intr-o zi am fost afara , era mai racoare, cu caciula in cap si cu sosete fara adidasi, de se uitau toti la noi. Va e cunoscuta problema?
Si eu am inceput sa-i dau lui Alexiss mancare de la noi, dar fara sare. Oricum nu se omoara cu mancarea.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi

!!!!!!!!!!!!

de Piu Mic Alexia Diana