Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (98)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
citat din mesajul lui adyanna

Ia uitati-va ce stiu eu sa fac!

Viitor de aur tara noastra are! Da-o la gimnastica, spagatul stie sa-l faca deja...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
citat din mesajul lui Aralia

quote:
citat din mesajul lui adyanna

Ia uitati-va ce stiu eu sa fac!

Viitor de aur tara noastra are! Da-o la gimnastica, spagatul stie sa-l faca deja...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Super tare
Chiar ca e o mica gimnasta

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

adyana, e mortala pitica ..in spagat..si dormind cu fundu in sus..:):)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
citat din mesajul lui bb_yasmi

noi ne retragem la a doua tura de nani!!!

aaa sa vedeti ce fata smechera am: de cate ori ma vede prin bucatarie, fuge cu premergatorul dupa mine sa ii dau cate ceva sa pape.... si sta in picioarele mele, uitandu-se cu ochii milosi la mine si mancand in gol....de zici ca nu mananca cu zilele...

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

ce n-as da sa pape si al meu asa ca si a ta....

pupici la papacioasa

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

m-a infofolit mami...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

anca din solidaritate frateasca si bebeluseasca cu pitica ta, a vomat si al meu in jet de a murdarit tot in jur: pe el, pe mine, centru de joaca...

sa va spun cum a fost: toate bune si frumoase pana la ora mesei: pui cu legume si orez... cand a vazut ca-l pun in scaunul de masa, a inceput sa se impotriveasca si sa maraie...ok... incep sa-i dau... abia am reusit printre scancete si impotriviri si apoi planset de-a dreptu', sa-i dau vreo 5-6 lingurite... am zis ok, incercam mai tarziu... atunci i-am fact lapticul pe care stiu ca nu-l refuza... si bea copilu' meu rupt de foame, aproape toata sticla... cand ce sa vezi? un jet din gura lui de am crezut ca-i cascada Niagara...am zis ok, nu-l mai fortez, daca nu vrea sa pape masa de ora 3, o sa-i dau lapte, pana s-a hotari el ca vrea mancare.... credeti ca e bine ce fac? ca nu mai stiu cum sa procedez!!!!!!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

m-a infofolit mami...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Hai sa va scriu povestea de rasu plansu ....Chiar daca majoritatea nu cunoasteti doctorii de care vorbesc..
Am mers vineri la eco 4D la doctor Simedrea de la cab dr Cioata.Fetita e foarte bine ....si apoi vestea ca s-ar putea sa pierd sarcina in luna a 6-a din cauza colului nerefacut dupa prima sarcina.Colul lung si inchis...dar punga sacului amniotic este putin intrata pe col si ar putea forta deschiderea colului .Si mi se recomanda cerclajul.
Dr de la 4 D imi suna doctorita ii povesteste ce si cum ...merg in fuga la ea la cabinet ma urca pe masa... intr-adevar colul inchis , dar pericolul aparea la ecografie.Dupa cateva discutii despre riscurile cerclajului decidem sa il facem luni.Ma internez vineri pentru injectii de 3 ori pe zi cu nospa si scobutil sa fie uterul relaxat.
Luni la vizita nu mi se da aprobare pt cerclaj.Era inlocuitor de sef pe sectie doctor Civig..Un imbecil si jumatate... care rastit zice ca nu imi face nimeni nimic asta inainte sa ma vada pe masa si fara macar sa se uite la ecografii.Pur si simplu nu se face in opinia lui cerclaj decat intre 6 si 12 sapt.Si ca e inutil..Ma urca pe masa se uita la mine in ca la o vaca.Am iesit plangand din sala de consult.doctorita mea a venit sa ma calmeze.Plangeam de felul in care m-a tratat.Bineinteles ca in jumate de ora sotul era in spital sa il caute ...A vb cu el l-a luat putin mai tare pt felul in care m-a tratat si tot nu a vrut sa imi dea acord de cerclaj ...dar nici sa dea scris ca nu e necesar...ca doar nu e prost sa se incrimineze.
Disperata reusesc sa ma strecor seara in programul doctorului Grigoras.Vroiam inca o parere sinceraaaaa la un ecograf bun.
Am fugit din spital la el la poiliclinica ..m-a primit imediat si verdictul a fost ca nu e nevoie de creclaj sau stat la pat e o sarcina absolut normala...Era sa ies in putza goala de acolo de fericire...Si cand am plecat mi-a zis sa cer externarea pe propria raspundere cu semnatura sa nu stau degeaba acolo.Am ramas inmarmurita de ce frumos s-a purtat cu mine doctorul Grigoras...Tot respectul si am sa mai merg la el..poate chiar de tot.
A doua zi domnul CIVIG a venit ...zambind de data asta sa imi zica sa nu mai cred toate prostiile ca nu am nimic si ca de fapt principala mea greseala a fost ca am tinut copilul si ca distanta dintre 2 sarcini e de 2 ani.(desi am nascut natural).I-am zis ca sunt atatea femei in situatia mea si nu au patit nimic si cica tot eu am ales varianta mai neortodoxa...Deci tot un tampit a ramas pana la sfarsit...
In final sper sa fie bine ca Dr Grigoaras sa aiba dreptate si sfat mare fugiti de un nebun ca DR CIVIG

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

ANK,felicitari pentru fetita din partea tuturor mamicilor din gasca!!Ne bucuram ca sunteti bine!

Un capitol nou,sper numai cu vesti bune :
CAPITOLUL 99

Mergi la inceput