Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (98)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

daca o sa mai vomite ma duc si eu la o ecografie

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!!!!!!!!!

off ellis tare rau imi pare de asa o veste...un pupic ca sa iti dea curaj si Doamne ajuta sa te refaci repede iar prinesa ta sa nu fie pre trista din cauza asta!

am vazut poze cu "sfarleaza" de bianca, "gimnasta" de adyana , "pletosul brunet" de lala si vacanta la bunici a lui bb - creem!

eladea felicitari pt noptile mai linistite!si pupici pe frunte, la noua buba a lui lui bb!si noi am avut 3 cazaturi intre6 si 7,5 luni

darleena si oana bine ati revenit!!!uau!!!!!felicitari pt 6 dintisori-bb-darleena si pt bb vesela a lui oana!!

bb yasmi succes in gasirea tatuajului dorit!!!!!!si andrei tot de la 7 luni nu mai vomita]-doar dupa lapte cateodata-si ma cam bate gandul sa il schimb(-el doar regurgita dar f f des intre mese)... ...si mai e un bb in parc care la fel s-a oprit de la 7 luni....deci e cifra magica

anca poate la urmatorul lapte de seara nu mai face asa sper!iar daca dupa papa nu vomita...nu e ceva grav deocamdata ...zic eu...

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

anca,ania saptamana trecuta a vomat in jet dupa iaurt,i-am dat un pic de apa si dupa un sfert de ora iar,era cam molesita ca s-a culcat pe la 20.00 a mai mancat pe la 21.. cerealele,mi mult prin somn si a doua zi a fost ok.
urmareste-o sa vezi cum e in urmatoarele 24 ore.daca face febra sau mai varsa ,sau are scaune proaste,discuta cu medicul.
multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Salut fetele...sunt acasa....Fara cerclaj , fara nimic...E o poveste lungaaaaaaa... lunga.Sper sa va ovestesc azi in detalii sa "radeti" si voi sau nu de ceea ce mi s-a intamplat.C in filmele cu prosti a fost la spital

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
citat din mesajul lui Ank83

Salut fetele...sunt acasa....Fara cerclaj , fara nimic...E o poveste lungaaaaaaa... lunga.Sper sa va ovestesc azi in detalii sa "radeti" si voi sau nu de ceea ce mi s-a intamplat.C in filmele cu prosti a fost la spital

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

ma bucur ca ai revenit vesela cu vesti bune!
asteptam povestea!!!!!!!!

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ank imi pare rau ca ai dat peste asa dr "neprofesionisti"...

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
citat din mesajul lui bb_yasmi

andreea si iasmi vomita in jet pana la 7 luni. pe la 6 luni am fost cu ea la dr, ia facut eco la stomacel si a spus ca totul e ok, ca inca nu este inchis stomacelul (sper ca m-am exprimat corect..) pana la 1 an nu va mai vomita. si asa a fost. de pe la 7 luni nu mai vomita.

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

da, cam asa e... acu vomita rar, doar daca se ineaca cu mancare sau isi face greata... nu mai e ca inainte...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

m-a infofolit mami...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
citat din mesajul lui dany26

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!!!!!!!!!

off ellis tare rau imi pare de asa o veste...un pupic ca sa iti dea curaj si Doamne ajuta sa te refaci repede iar prinesa ta sa nu fie pre trista din cauza asta!

am vazut poze cu "sfarleaza" de bianca, "gimnasta" de adyana , "pletosul brunet" de lala si vacanta la bunici a lui bb - creem!

eladea felicitari pt noptile mai linistite!si pupici pe frunte, la noua buba a lui lui bb!si noi am avut 3 cazaturi intre6 si 7,5 luni

darleena si oana bine ati revenit!!!uau!!!!!felicitari pt 6 dintisori-bb-darleena si pt bb vesela a lui oana!!

bb yasmi succes in gasirea tatuajului dorit!!!!!!si andrei tot de la 7 luni nu mai vomita]-doar dupa lapte cateodata-si ma cam bate gandul sa il schimb(-el doar regurgita dar f f des intre mese)... ...si mai e un bb in parc care la fel s-a oprit de la 7 luni....deci e cifra magica

anca poate la urmatorul lapte de seara nu mai face asa sper!iar daca dupa papa nu vomita...nu e ceva grav deocamdata ...zic eu...

14 Noiembrie 2007

aoleuuuuuuuuuuuuu! 3 cazaturi??? saracutul... sper sa nu ajungem si noi la recordul asta....

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

m-a infofolit mami...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
citat din mesajul lui pussi

aralia..mersi frumos, dar varianta data de tine e cea cu mere...

Da mai...acum am vazut. Eu oricum am comandat tot Humana 2 pentru inca 4 luni si de la 1 an o trec pe lapte de vacuta.
Da' chiar e aiurea sa nu fie decat cu arome...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

noi ne retragem la a doua tura de nani!!!

aaa sa vedeti ce fata smechera am: de cate ori ma vede prin bucatarie, fuge cu premergatorul dupa mine sa ii dau cate ceva sa pape.... si sta in picioarele mele, uitandu-se cu ochii milosi la mine si mancand in gol....de zici ca nu mananca cu zilele...

Mergi la inceput